Deze beachclub is nu al klaar voor het nieuwe strandseizoen

15 maart 2019 | Thijs Jacobs

Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de liefhebbers van lekker eten en drinken een prettige ambiance op het strand. De onderscheidende beachclub in Bloemendaal aan Zee kreeg dit jaar wederom een upgrade van haar interieur en haar terras.

Het terras werd vernieuwd in samenwerking met wijnmerk Vicente Gandia, waardoor het een erg fijne plek is voor een lunch, borrel en diner. De comfortabele Taittinger Lounge met luxe tweepersoons loungebedden en een exclusieve service is opnieuw opgebouwd. Wegens het grote succes is het aantal loungebedden uitgebreid met een ‘first row sea view area’; riante bedden op het strand met uitzicht op zee. Naast de sfeervolle ambiance staat Later aan Zee bekend om haar smakelijke gerechten tegen verrassend toegankelijke prijzen en haar mooie wijnen.

Specials op het menu en champagne

Op de menukaart van Bistro & Grill Later aan Zee staan klassiekers met een twist tegen toegankelijke prijzen. De lunchgerechten zijn beschikbaar tot 16:00 uur. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen. De poke bowl met tonijn was het favoriete gerecht van vorig jaar en staat dit jaar wederom op de kaart, aangevuld met een vegetarische en een ossenhaas variant. Ook de populaire fish & chips met rucola en citroenmayonaise is weer present.

De menukaart wordt aangevuld met wisselende dagspecials, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. De samenwerking met het champagnemerk Taittinger resulteert in 8 verschillende soorten champagne op de kaart. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Taittinger Lounge

In de aangrenzende Taittinger Lounge staan 35 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten. Dit jaar worden de loungebedden uitgebreid met ‘first row sea view area’. In samenwerking met Desperados kunnen gasten een bed huren op het strand met uitzicht op zee en een verfrissend biertje.

Events & partijen

Later aan Zee heeft een multifunctionele inrichting waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Zelf organiseren zij ook met regelmaat speciale diners en feesten, waaronder de legendarische paasbrunch met entertainment op zondag 21 april 2019. Informatie is te vinden op de facebookpagina.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: