Beachhouse Hotel Zandvoort opent Aquarama Beachclub

16 maart 2018 | Thijs Jacobs
Beachhouse Hotel Zandvoort opent Aquarama Beachclub

Vanaf vandaag is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel, direct op de zeereep aan de noordelijke kust van Zandvoort, opent dit nieuwe boutique hotel een beachclub geheel in de stijl uit de tijd van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. Gisteren werd de beachclub tijdens een pre-opening voor het eerst ingezet als evenementenlocatie. Het bedrijf Booking.com gebruikte de karakteristieke clubruimte voor een besloten relatiefeest.

Bootbar

De ontwerpers van de beachclub hebben een houten oldtimerboot gebruikt en verbouwd tot bar. De boot van het merk Riva Aquarama vormt een barblad van ruim 10 meter lang. Deze eyecatcher zorgt ervoor dat bezoekers zich in een Monaco jetset-omgeving wanen uit de jaren zestig en zeventig. Naast de bar kenmerkt de club zich door een open karakter. Oude toogramen uit het PEN-gebouw uit Bloemendaal zijn hergebruikt en zorgen voor een karakteristieke sfeer. In de zomer zorgt een grote en te openen raampartij voor heerlijk briesje. Er is direct uitzicht op zee en strand waardoor de strandbeleving voor de gasten tot in de beachclub voelbaar is.

De beachclub kan worden gebruikt als evenementenlocatie en als vergaderruimte voor het zakelijke segment. Ook kan de club dienen als decor voor besloten diners, een pop-up restaurant en als trouwlocatie. Alles kan gecombineerd worden met hotelovernachtingen in het Beachhouse Hotel. De beachclub wordt later dit jaar door een speciale gast officieel geopend.

Unieke ligging hotel

Beachhouse Hotel ligt aan de noordkant van de badplaats tegenover het circuit. De ligging direct op het strand is uniek. Wanneer je de strandafgang af loopt, kom je direct bij de ingang van het hotel. Zon-, zee-, en strandliefhebbers hebben vanuit het hotel direct toegang tot het strand. 

Het boutique hotel heeft 26 hotelkamers, waaronder vier luxe hoekappartementen met pantry. Deze zijn geschikt voor kort en lang verblijf. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Door de ligging van het hotel is er ook vanuit de kamers een prachtig uitzicht over de zee, de duinen en de kustlijn. De hotelkamers aan zee hebben Franse balkons met openslaande deuren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: