Beachclub maakt zich nu al op voor de zomer

5 november 2018 | Thijs Jacobs

Afgelopen zomer heeft Bistro & Grill Later aan Zee een fantastisch zonovergoten seizoen gedraaid. De gerestylde beachclub in Bloemendaal aan Zee werd geroemd door haar prachtige interieur, riante terras met verschillende zithoeken en de comfortabele Taittinger Lounge. Ook de heerlijke drankjes en smakelijke gerechten vonden gretig aftrek. Inmiddels is de beachclub afgebouwd en worden er nieuwe plannen gemaakt voor het volgende strandseizoen, dat in maart 2019 haar intrede doet.

Nieuw spraakmakend terras

Afgelopen jaar heeft het interieur van Bistro & Grill Later aan Zee een upgrade gekregen. Komende jaar wordt dit doorgevoerd naar het terras in samenwerking met het Spaanse wijnmerk Vicente Gandía. Naast sfeervolle hoekjes, komen er een aantal grote tafels waar groepen gezamenlijk kunnen dineren. De menukaart, bestaande uit klassiekers met een twist, wordt uitgebreid.

Eventlocatie

Net als afgelopen jaar leent Later aan Zee zich uitstekend als locatie voor events. Zo werd de videoclip ‘Ik wil slapen’ van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria hier opgenomen. De beachclub krijgt opnieuw een multifunctionele indeling waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot 1000 gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Naast de bistro komt een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Foto:: Crave Collective, www.cravecollective.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: