Bernhard van Oranje opent Bernie's Bar & Kitchen

21 juni 2017 | Roy Spijker

Op deze zonovergoten dag is Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant op Circuit Zandvoort, officieel geopend. Uniek in de geschiedenis van het circuit is dit restaurant 7 dagen per week open is voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner. Bernie’s Bar & Kitchen wordt gerund door Chef-kok Wouter Berghuis en zijn enthousiaste en gedreven team.

De locatie is bijzonder; boven de recentelijk vernieuwde pitstraat met panoramisch uitzicht over de befaamde Tarzanbocht, kan elke gast genieten van de warme sfeer en het stijlvol ingerichte Bernie’s. Het is een historische plek waar bezoekers dag in dag uit getuige kunnen zijn van de meest indrukwekkende inhaalacties. Tank interior design was verantwoordelijk voor het interieur en dat is te zien aan de kenmerkende mix van warme, rijke stoffen en materialen gecombineerd met meer urban en industriële elementen.

Bernhard van Oranje: "Circuit Zandvoort is een magische plek waar meer dan 300 dagen per jaar wat gebeurt. Als je bij Bernie’s reserveert zit je altijd op de eerste rij, ook al is er een event waar je geen kaartje voor hebt. Van ontbijt tot diner. Het concept van het restaurant is bedacht om een welkome aanvulling te zijn voor de omgeving, zoals Haarlem, Bloemendaal, Amsterdam en uiteraard Zandvoort. Het is een ideale event locatie voor het bedrijfsleven. Voor events verzorgt het team van Bernie’s de catering voor de vergader- en presentatieruimtes zoals de Heineken F1 room en de RedBull Experience ruimte met volledige tv-wand en formule 1 motor. Ook prettig is dat er altijd voldoende parkeerruimte is voor onze gasten."

Chef-kok Wouter Berghuis
De keukenbrigade staat onder leiding van Wouter Berghuis. De ervaren kok kijkt onder andere terug op 14 succesvolle jaren als souschef bij Michelinster-restaurant Cheval Blanc. Met het aantrekken van Wouter Berghuis heeft Bernie’s een Haarlemmer aan boord die de regio goed kent. Wouter Berghuis: "Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn kennis en ervaring toe te passen en verder uit te breiden in de keuken van Bernie’s Bar & Kitchen. We gaan voor kwaliteit en eerlijke producten en dat op een aantrekkelijk prijsniveau. We hebben herkenbare producten maar Bernie’s zou Bernie’s niet zijn als we daar niet onze eigen twist aan zouden geven. Uiteraard werken we met natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en uit de streek."

Bernie’s Beachclub
Wie aan Zandvoort denkt, denkt naast aan het circuit ook aan het strand. Bernie's Bar & Kitchen heeft een tweede pop up vestiging direct aan het strand van Zandvoort. Bernie’s Beach Club is inmiddels ook nét geopend voor de eerste bezoekers.

Bernhard van Oranje: "We zijn trots op deze locatie met twee zwembaden, eigen parking en de plek dicht bij de ingang van het circuit. Dit geeft onze gasten en eventorganisatoren nog meer mogelijkheden, zoals de combinatie van een dag op het circuit en daarna op het strand uitwaaien. Bernie’s Beach Club is vooral een hele relaxte en laagdrempelige beach club met betaalbare gerechten op de menukaart, originele drankjes en een prachtig decor. Samen met alle partners willen wij met Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club zorgen voor de beste food en event beleving van alle circuits van Europa."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: