U heeft gezocht op : Popocatepetl

2 oktober 2019 Economie
Investeringsmaatschappij koopt Loetje

Investeringsmaatschappij Waterland neemt een belang in biefstukkenrestaurant Loetje. Vorig jaar nam Waterland ook al Debuut Horeca over. Hiermee creëert Waterland een restaurantgroep met meer dan vijftig locaties. Het doel is om de positie uit te breiden en versnelde groei te realiseren op nie...

5 juli 2019 Achtergronden Den Haag
Debuut neemt exploitatie MaMa Kelly Den Haag over

Debuut Horeca heeft per 1 juli 2019 de exploitatie van MaMa Kelly in Den Haag overgenomen. MaMa Kelly is een succesvol en award winning urban bistro concept waarin kip & kreeft een belangrijke rol spelen. Deze uitbreiding is de tweede overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut die af...

23 januari 2019 Personeel Achtergronden
Driessen Food en Debuut werken samen aan kennisoverdracht koks

Driessen Food in Bunnik en het Utrechtse Debuut hebben op horecavakbeurs Horecava een bijzondere samenwerking gevierd op het gebied van kennisoverdracht voor koks. Naast versleverancier van de 30 Debuut-horecazaken is Driessen Food een belangrijke partner in het overbrengen van kennis aan de keukenm...

2 januari 2019 Interview Longread
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling maken de chefs van de zeventien horecaconcepten (onder andere) gebruik van gemaksproducten die afkomstig zijn van verschillende gespecialiseerde leveranciers. De recepturen daarvoor komen voort uit de maandelijkse brainstormsessies met chefs en leveranciers on...

7 december 2018 Opening Den Haag
Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof st...

7 augustus 2018 Economie
Horecabedrijf Debuut verkocht

Horecabedrijf Debuut is verkocht aan het Nederlandse investeerdersbedrijf Waterland, zo lezen we in het Financieel Dagblad. Met de overname zou een bedrag van rond de veertig miljoen euro zijn gemoeid. In 2015 interviewden wij Fred Bus, projecleider concepten bij het horeca-imperium. Lees het ui...

5 februari 2018 Opening Restaurant
Compleet vernieuwd BoatHouse Almere weer open voor publiek

Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur...

31 januari 2018 Opening
STAN&CO opent ook in Zeist

Na Utrecht en Arnhem krijgt nu ook Zeist een eigen vestiging van STAN&CO, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Hoewel iedere STAN&CO-vestiging een beetje anders is, draait het altijd om food drinks friends”, zegt Fred Bus, projectmanager van Debuu...

8 januari 2018 Food Awards
Lekkerste 'Finest Hamburger' komt uit Arnhem

Laurentz Craane maakt de Lekkerste Hamburger Finest van Nederland. Craane won tijdens de Horecava met ‘The Basterd’ de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Finest. Craane (30) werkt sinds drie jaar bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem. De vakjury prees de winnende hamburger vanweg...

27 oktober 2017 Opening
Popocatepetl The Mexican is nu ook geopend in Arnhem

Vanaf 26 oktober 2017 is Arnhem een Mexicaans restaurant rijker op het Gele Rijders Plein recht tegenover de AKU fontein. Popocatepetl The Mexican is de plek voor bites to share, cocktails en Mexican food. Deze eigentijdse Mexicaanse huiskamer met een grote serre en terras is de nieuwste hotspot voo...

24 oktober 2017 Opening
Mexicaans restaurant Popocatepetl opent in Arnhem

Mexicaans restaurant Popocatepetl opent donderdag in Arnhem de deuren van een nieuw restaurant. De vestiging opent aan het Gele Rijdersplein. Proefdiner Genodigden kunnen dinsdagavond genieten van een proefdiner, waarbij taco's, burrito's en salades geserveerd worden. Daarna worden er ...

22 augustus 2017 Achtergronden Restaurant
Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho...

3 mei 2017 Restaurant
Popocatepetl The Mexican in Haarlem is vernieuwd

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Haarlem heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Mexicaanse invloeden. Eind april 2017 opende het vernieuwde restaurant op de Riviervismarkt naast de...

21 maart 2017 Lunch Opening
Transformatie restaurant Popocatepetl Rotterdam: nu ook lunch

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin-invloeden. Nu ook lunch Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar de...

14 maart 2017 Rotterdam
Nieuwe look voor Popocatepetl Rotterdam

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin invloeden. Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar deuren. Gasten ...

30 januari 2017 Personalia
Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf. “Debuu...

12 januari 2017 Restaurant
Popocatepetl ondergaat transformatie

Het mexicaanse restaurant Popocatepetl the Mexican heeft een metamorfose ondergaan. De vestiging in Utrecht is de eerste die een restyling heeft gekregen. De andere zes volgen later. In de restyling van Popocatepetl is geen plek meer voor de welbekende Mexicaanse tafarelen. Daarvoor in de plaats ...

20 mei 2016
KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren geopend. KEES eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag e...

19 mei 2016
Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf dit voorjaar gebruik maken van de verrassende picknickbox van Hometown Coffee & More. Deze maand introduceert de gezellige koffiebar aan het Buitenho...

22 maart 2016

MagnEETcafé in Poortugaal gaat de schitterende locatie in het oude tramstation van Poortugaal aanzienlijk uitbreiden, zonder daarbij iets af te doen aan het authentieke karakter van het bijzondere pand. Het geliefde eetcafé krijgt een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur en het terras wo...

1 april 2015
Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Als je de gemiddelde Nederlander vraagt of hij ooit van Debuut B.V. heeft gehoord, zal hij ontkennend antwoorden. Als je hem vervolgens vraagt naar het concept Popocatepetl, dan kan hij je vertellen over zijn ervaringen in het restaurant. Debuut zit namelijk achter Popocatepetl, Stan & Co, De Colon...

31 maart 2015
Voor jou: gratis editie De RestaurantKrant!

Speciaal voor jou: de gratis digitale editie van De RestaurantKrant! Lees alles over de Bocuse d'Or wereldfinale in Lyon waarbij Nederland de negende plaats behaalde en duik in het interview met Fred Bus van Debuut B.V., onder meer bekend van restaurantformules als Popocatepetl en Olivier. Nog m...

25 maart 2014
Complete restyling Magneet Poortugaal

De Rotterdamse haven was de bron van inspiratie voor de restyling van de Magneet in Poortugaal. Eetcafé de MagnEET staat voor kwaliteit in een gezellige en ongedwongen ambiance. Er zijn inmiddels vier eetcafés in de regio Rotterdam. Alhoewel, eetcafé? Je kunt er heerlijk lunchen en dineren, dus...

4 februari 2014
Debuut verpacht horecazaken

Debuut gaat de horecabedrijven die het heeft opgericht in pacht geven. De onderneming wil zich weer focussen op waar het zich al 30 jaar mee bezighoudt: het bedenken en van horecabedrijven en -concepten. Nieuwe formules Door een blijvende groei lag de focus de afgelopen jaren meer op het beh...

30 september 2010
Popocatepetl opent vestiging in Amersfoort

Popocatepetl was al gevestigd in zeven Nederlandse steden, begin november komt er een nieuwe loot bij. De meer dan 25 jaar succesvolle restaurantformule opent de deuren van een nieuwe Popocatepetl in het bruisende centrum van Amersfoort. 'Popo' zal zich vestigen aan de Lieve Vrouwenstraat. Ten tijde...

12 september 2008
Jubilerend restaurant komt met eigen bier

De Mexicaanse restaurants Popocatepetl bestaan 25 jaar en daarom is het tijd om een eigen Mexicaans bier op de markt te brengen. Met de kennis van de Mexicaanse tradities is Cantina Especial speciaal voor 'Popo' gebrouwen. De eerste Popo opende in 1983 haar deuren aan de Nobelstraat in Utrecht. ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: