STAN&CO en Hometown geopend in hartje Den Haag

8 januari 2020 | Redactie

In december 2019 zijn bar-restaurant STAN&CO en Hometown naast elkaar geopend aan Het Buitenhof in Den Haag. Hometown is een gezellige en ongedwongen koffie- en werkspot, bij STAN&CO kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.

De befaamde koffiebar Hometown – een begrip in Den Haag – heeft een flinke verbouwing ondergaan. Het bestaande concept is uitgebreid met bijzondere drankjes, waardoor deze unieke plek met vintage elementen ook geschikt is voor een borrel, in het begin of later op de avond. Het assortiment is uitgebreid met stoere craft beers uit blik (+ Beer) en een speciaal geselecteerd gedistilleerd drankenassortiment (+ Booze). In het vernieuwde Hometown kun je nu ook gezellige bordspelletjes spelen.

STAN&CO Den Haag

Bij STAN&CO Den Haag kun je gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien van een enorme glazen pui, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. In het interieur zijn industriële elementen gecombineerd met hout. Het creatieve ontwerpteam van Leban voegt daaraan opvallende eyecatchers toe, typerend voor de stijl van STAN&CO. Dit resulteert in een urban huiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Een favoriete plek voor samenzijn met eten, drinken en muziek. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.

Debuut Horeca

STAN&CO en Hometown zijn concepten van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Debuut is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 34 locaties, 20  formules, 3  miljoen gasten en een omzet in 2019 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld.

De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl the Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: