Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

30 januari 2017 | Roy Spijker

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf.

“Debuut kiest voor deze nieuwe positie binnen hun organisatie om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen”, aldus eigenaar Ruud van Rietschoten. Mike Simons wordt verantwoordelijk voor alle 27 horeca bedrijven van Debuut BV.

Mike Simons bekleedde vanaf november 2008 tot januari 2017 bij HMSHost Schiphol een soortgelijke positie als director operations, waar hij voor 48 outlets verantwoordelijk was.Daarvoor werkte hij bij organisaties als Pathé Theatres, AB InBev en Servex.

Ruud van Rietschoten, is erg trots dat Mike Simons ervoor heeft gekozen om in zijn familiebedrijf het team te komen versterken. “Onze organisatie maakt een forse groei door en we verwachten dit de komende jaren door te kunnen zetten. Mike heeft ervaring om binnen een organisatie met veel verschillende concepten te werken, een succesvol kenmerk van Debuut BV. Ik verwacht dat juist deze knowhow en ervaring van cruciaal belang zijn om de organisatie nog sneller op een professionele wijze te laten groeien.” Van Rietschoten blijft voorlopig zelf als algemeen directeur actief binnen zijn onderneming.

Zaken

Debuut BV is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Met 27 locaties en 17 formules als Popocatepetl, Stan&CO en Belgian Beer Cafe Olivier, had het bedrijf in 2016 bijna 2,5 miljoen gasten en maakt het 44 miljoen euro omzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Achtergronden Coronacrisis
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zoeken restaurants die het zwaar hebben

De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: