Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

30 januari 2017 | Roy Spijker

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf.

“Debuut kiest voor deze nieuwe positie binnen hun organisatie om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen”, aldus eigenaar Ruud van Rietschoten. Mike Simons wordt verantwoordelijk voor alle 27 horeca bedrijven van Debuut BV.

Mike Simons bekleedde vanaf november 2008 tot januari 2017 bij HMSHost Schiphol een soortgelijke positie als director operations, waar hij voor 48 outlets verantwoordelijk was.Daarvoor werkte hij bij organisaties als Pathé Theatres, AB InBev en Servex.

Ruud van Rietschoten, is erg trots dat Mike Simons ervoor heeft gekozen om in zijn familiebedrijf het team te komen versterken. “Onze organisatie maakt een forse groei door en we verwachten dit de komende jaren door te kunnen zetten. Mike heeft ervaring om binnen een organisatie met veel verschillende concepten te werken, een succesvol kenmerk van Debuut BV. Ik verwacht dat juist deze knowhow en ervaring van cruciaal belang zijn om de organisatie nog sneller op een professionele wijze te laten groeien.” Van Rietschoten blijft voorlopig zelf als algemeen directeur actief binnen zijn onderneming.

Zaken

Debuut BV is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Met 27 locaties en 17 formules als Popocatepetl, Stan&CO en Belgian Beer Cafe Olivier, had het bedrijf in 2016 bijna 2,5 miljoen gasten en maakt het 44 miljoen euro omzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Koningin Máxima steekt horeca een hart onder de riem

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan twee horecagelegenheden in Amsterdam. Het bezoek vond plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). De uitbraak van het coronavirus heeft voor de horecabranche geresulteerd ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: Nederlandse economie krimpt dit jaar harder dan in 2009 

Aangenomen dat de coronabeperkende maatregelen pas vanaf 1 juni worden versoepeld, krimpt de Nederlandse economie dit jaar naar verwachting met 5 procent. Daarbij raakt de coronacrisis veel sectoren bijzonder hard, zoals de horeca, de landbouw, de industrie en delen van de zakelijke dienstverlening....

81 winnende bieren na zesde Dutch Beer Challenge

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via ...

Coronacrisis
30ml Nachtegaalstraat speelt in op het Paasfeest thuis

Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Paasfeest ‘gedwongen’ thuis viert en het bezoeken van de supermarkt een uitdaging is, is dit de oplossing voor een luxe Paasontbijt zonder z...

KHN Coronacrisis
KHN: reparatie NOW en demping Wab-effecten dringend noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) signaleert dat de NOW-regeling op belangrijke onderdelen tekortschiet. Afgelopen maandag opende het UVW het NOW-loket. Door de afbakening van het omzetverlies en de fixatie van de vergoeding loonsom sv op uitsluitend januari 2020, worden schrijnende effecten zichtb...

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: