MagnEETcaf� in Poortugaal breidt uit

22 maart 2016 |

MagnEETcafé in Poortugaal gaat de schitterende locatie in het oude tramstation van Poortugaal aanzienlijk uitbreiden, zonder daarbij iets af te doen
aan het authentieke karakter van het bijzondere pand. Het geliefde eetcafé krijgt een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur en het terras wordt ruimer, zodat zonliefhebbers vanaf dit voorjaar kunnen genieten van heerlijk zomerweer én de meest smakelijke gerechten van de nieuwe houtskoolgrill. Door deze re-styling is MagnEETcafé sinds begin deze week gesloten. Op 18 mei 2016 wordt het café-restaurant weer geopend.

Uitbouw
Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel, krijgt het unieke pand een flinke uitbouw. Daarnaast wordt het interieur in een nieuw jasje gestoken. De bar wordt verplaatst en het interieur wordt compleet vernieuwd, zodat de warme, huiselijke sfeer waar MagnEETcafé om bekend staat, nog beter tot zijn recht komt.

Kip van de houtskoolgrill
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van het restaurant. Het eetcafé krijgt de beschikking over een prachtige open keuken, zodat de gasten met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe onze koks met veel passie de meest heerlijke gerechten klaarmaken. Bovendien wordt de keuken voorzien van een authentieke houtskoolgrill, die gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld malse kip van de barbecue, Frans of Portugees gekruid.

Daarnaast gaat ook het terras flink op de schop. Om meer ruimte te creëren, wordt de huidige entree verplaatst, zodat er meer plaats is voor zonliefhebbers. Het vernieuwde terras zal volledig worden omringd door groen en heeft de hele dag zon, waardoor het nóg meer dan voorheen een uitstekende plek is om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Groepen, borrels en vergaderingen
Het vertrek boven het café, dat op het ogenblik nog wordt gebruikt als woonruimte, wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor zowel zakelijke gezelschappen als particuliere groepen. Hierdoor wordt MagnEETcafé bij uitstek een locatie, die geschikt is voor een vergadering, borrel of andere zakelijke- en groepsactiviteiten.

Andere naam
Door de ingrijpende vernieuwing krijgt MagnEETcafé een andere uitstraling. Om deze kersverse look te benadrukken, krijgt het MagnEETcafé een andere naam, die beter past bij de nieuwe ambiance. Het is echter nog even wachten op deze naam, want voorlopig houden de eigenaren en het personeel deze nog geheim.

Over MagnEETcafé
MagnEETcafé Poortugaal is als horecagelegenheid al jarenlang een begrip in Poortugaal en omstreken. Het sfeervolle restaurant is gevestigd in een voormalig tramstation en is centraal gelegen aan alle doorgaande wegen. Bezoekers kunnen gebruik maken van een ruime, eigen parkeerplaats.

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling
MagnEETcafé is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier, waarvan de vestiging in Utrecht in 2014 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: