Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Van 21 augustus tot en met 15 september krijgen alle gasten bij de rekening van Popocatepetl een lot met daarop een persoonlijke code. Deze code kunnen zij invullen op de website www.nationalenachodag.nl waarmee zij kans maken op verschillende smakelijke prijzen die zij kunnen innen bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats op zaterdag 16 september bij één van de restaurants van Popocatepetl. De winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Popocatepetl; begrip in Nederland


Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance verspreid over 7 vestigingen.
 

Eigentijds menu en ambiance


Eind vorig jaar opende de eerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse en Haarlemse vestigingen volgden hierna met een spectaculaire restyling van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – nacho’s, tortilla’s, faijtas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Mexicaanse touch. Het resultaat is een warme ambiance met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de wand met hoefijzers - een symbool voor geluk – en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes.
 

Over Popocatepetl


Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

Alle restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. De eerste vestiging in Utrecht had hiermee de primeur. Daarna werd Rotterdam (maart 2017), en Haarlem (april 2017) aangepakt en in oktober 2017 opent een geheel nieuwe vestiging op het Gele Rijders Plein in Arnhem.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: