Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Van 21 augustus tot en met 15 september krijgen alle gasten bij de rekening van Popocatepetl een lot met daarop een persoonlijke code. Deze code kunnen zij invullen op de website www.nationalenachodag.nl waarmee zij kans maken op verschillende smakelijke prijzen die zij kunnen innen bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats op zaterdag 16 september bij één van de restaurants van Popocatepetl. De winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Popocatepetl; begrip in Nederland


Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance verspreid over 7 vestigingen.
 

Eigentijds menu en ambiance


Eind vorig jaar opende de eerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse en Haarlemse vestigingen volgden hierna met een spectaculaire restyling van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – nacho’s, tortilla’s, faijtas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Mexicaanse touch. Het resultaat is een warme ambiance met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de wand met hoefijzers - een symbool voor geluk – en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes.
 

Over Popocatepetl


Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

Alle restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. De eerste vestiging in Utrecht had hiermee de primeur. Daarna werd Rotterdam (maart 2017), en Haarlem (april 2017) aangepakt en in oktober 2017 opent een geheel nieuwe vestiging op het Gele Rijders Plein in Arnhem.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: