Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Van 21 augustus tot en met 15 september krijgen alle gasten bij de rekening van Popocatepetl een lot met daarop een persoonlijke code. Deze code kunnen zij invullen op de website www.nationalenachodag.nl waarmee zij kans maken op verschillende smakelijke prijzen die zij kunnen innen bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats op zaterdag 16 september bij één van de restaurants van Popocatepetl. De winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Popocatepetl; begrip in Nederland


Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance verspreid over 7 vestigingen.
 

Eigentijds menu en ambiance


Eind vorig jaar opende de eerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse en Haarlemse vestigingen volgden hierna met een spectaculaire restyling van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – nacho’s, tortilla’s, faijtas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Mexicaanse touch. Het resultaat is een warme ambiance met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de wand met hoefijzers - een symbool voor geluk – en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes.
 

Over Popocatepetl


Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

Alle restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. De eerste vestiging in Utrecht had hiermee de primeur. Daarna werd Rotterdam (maart 2017), en Haarlem (april 2017) aangepakt en in oktober 2017 opent een geheel nieuwe vestiging op het Gele Rijders Plein in Arnhem.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: