Transformatie restaurant Popocatepetl Rotterdam: nu ook lunch

21 maart 2017 | Thijs Jacobs

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin-invloeden.

Nu ook lunch

Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar deuren. Gasten kunnen nu niet alleen genieten van het prachtig nieuwe interieur, ook de kaart is aangepast. Naast de authentieke gerechten zijn er vernieuwde Mexicaanse gerechten aan de menukaart toegevoegd en kunnen gasten nu alle gerechten ook als lunch bestellen!

Daarnaast is er meer aandacht besteed aan de drankenkaart. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Hiermee is Popocatepetl the Mexican ook een uitstekende plek voor de borrel. Na Utrecht was Rotterdam aan de beurt voor een restyling. De vijf andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Horecainterieur: Popocatepetl the Mexican in Rotterdam

Popocatepetl is een begrip in Nederland

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

LEES HIER HET INTERVIEW MET FRED BUS VAN DEBUUT BV UIT 2015. HIERIN VERTELDE FRED AL OVER DE OPHANDEN ZIJNDE TRANSFORMATIE

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: