Transformatie restaurant Popocatepetl Rotterdam: nu ook lunch

21 maart 2017 | Thijs Jacobs

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin-invloeden.

Nu ook lunch

Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar deuren. Gasten kunnen nu niet alleen genieten van het prachtig nieuwe interieur, ook de kaart is aangepast. Naast de authentieke gerechten zijn er vernieuwde Mexicaanse gerechten aan de menukaart toegevoegd en kunnen gasten nu alle gerechten ook als lunch bestellen!

Daarnaast is er meer aandacht besteed aan de drankenkaart. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Hiermee is Popocatepetl the Mexican ook een uitstekende plek voor de borrel. Na Utrecht was Rotterdam aan de beurt voor een restyling. De vijf andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Horecainterieur: Popocatepetl the Mexican in Rotterdam

Popocatepetl is een begrip in Nederland

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

LEES HIER HET INTERVIEW MET FRED BUS VAN DEBUUT BV UIT 2015. HIERIN VERTELDE FRED AL OVER DE OPHANDEN ZIJNDE TRANSFORMATIE

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: