KEES eten & drinken opent in Poortugaal

20 mei 2016
KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren
geopend.

KEES eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag een kipspies en gehaktbal. KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. KEES eten & drinken is dé ontmoetingsplek voor Poortugaal en omgeving.

*Flink verbouwd*
Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een vergadering is het karakteristieke pand flink op de schop gegaan. De bar is verplaatst, het pand is uitgebouwd en het interieur is compleet vernieuwd. Het resultaat is een licht en hedendaags restaurant met veel aandacht voor detail.

*Kip van de Josper*
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van KEES eten & drinken. De keuken is open gehouden en staat in het verlengde van de bar zodat de gasten goed kunnen zien hoe de koks aan het werk zijn. De keuken is voorzien van een Josper Grill. De Josper is de manier van bereiden voor robuuste gerechten met kracht. het houtskool in de afgesloten Josper oven wordt intens heet (400 c) waardoor er een 'smokey-taste' ontstaat. Perfect voor bijvoorbeeld de Portugese of Frans gekruide kip van de menukaart van KEES eten & drinken.

*Boven KEES voor vergaderingen*
Het vertrek boven KEES eten & drinken heeft de naam Boven KEES gekregen en is geschikt gemaakt voor vergaderingen, presentaties en besloten diners. Boven Kees biedt diverse arrangementen voor gezelschappen vanaf 10 personen. De ruime gratis parkeergelegenheid en centrale ligging t.o.v. toegangswegen en OV maken van Boven KEES een ideale plek voor de zakelijke markt.

*Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling*
KEES eten & drinken is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws