KEES eten & drinken opent in Poortugaal

20 mei 2016 |
KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren
geopend.

KEES eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag een kipspies en gehaktbal. KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. KEES eten & drinken is dé ontmoetingsplek voor Poortugaal en omgeving.

Flink verbouwd
Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een vergadering is het karakteristieke pand flink op de schop gegaan. De bar is verplaatst, het pand is uitgebouwd en het interieur is compleet vernieuwd. Het resultaat is een licht en hedendaags restaurant met veel aandacht voor detail.

Kip van de Josper
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van KEES eten & drinken. De keuken is open gehouden en staat in het verlengde van de bar zodat de gasten goed kunnen zien hoe de koks aan het werk zijn. De keuken is voorzien van een Josper Grill. De Josper is de manier van bereiden voor robuuste gerechten met kracht. het houtskool in de afgesloten Josper oven wordt intens heet (400 c) waardoor er een 'smokey-taste' ontstaat. Perfect voor bijvoorbeeld de Portugese of Frans gekruide kip van de menukaart van KEES eten & drinken.

Boven KEES voor vergaderingen
Het vertrek boven KEES eten & drinken heeft de naam Boven KEES gekregen en is geschikt gemaakt voor vergaderingen, presentaties en besloten diners. Boven Kees biedt diverse arrangementen voor gezelschappen vanaf 10 personen. De ruime gratis parkeergelegenheid en centrale ligging t.o.v. toegangswegen en OV maken van Boven KEES een ideale plek voor de zakelijke markt.

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling
KEES eten & drinken is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Food Vega
Vleesconsumptie stijgt in 2019

De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. “Alles schreeuwt om vermindering van de vleesconsumptie. Klimaat, stikstof, ontbossing, ...

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: