Popocatepetl The Mexican is nu ook geopend in Arnhem

27 oktober 2017 | Roy Spijker

Vanaf 26 oktober 2017 is Arnhem een Mexicaans restaurant rijker op het Gele Rijders Plein recht tegenover de AKU fontein. Popocatepetl The Mexican is de plek voor bites to share, cocktails en Mexican food. Deze eigentijdse Mexicaanse huiskamer met een grote serre en terras is de nieuwste hotspot voor een laat ontbijt, lunch, diner en borrel in hartje Arnhem. 

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Met de komst van Popocatepetl Arnhem is het aantal vestigingen in Nederland uitgebreid naar acht.

Eigentijdse en warme ambiance
Het Mexicaanse restaurant in Arnhem is met een oppervlakte van 600 m2 de grootste Popocatepetl van het land. Ondanks de grootte straalt de locatie een warme huiskamersfeer uit met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de gelukswand met hoefijzers, rietenlampenkappen, veel planten en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes. De bar loopt door in de open keuken en geeft een goed zicht op de bereiding van de smaakvolle gerechten.

Veelzijdige menukaart
Op de menukaart staan Mexicaanse klassiekers, verfijnde gerechten, bites to share en zoetigheden. Te nuttigen als ontbijt, lunch, borrel of snack. Ook de drankenkaart biedt voor een ieder wat wils met onder meer mooie wijnen, biertjes, cocktails en mocktails. Een signatuurdrankje is de Mexican Buldog Margarita, geserveerd met een Corona biertje op zijn kop in het glas.

Over Popocatepetl
Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem en Amersfoort.

De huidige restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. Utrecht, Rotterdam en Haarlem zijn inmiddels getransformeerd naar Popocatepetl The Mexican nieuwe stijl. Arnhem is de nieuwste aanwinst in de portfolio.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: