Debuut verpacht horecazaken

4 februari 2014 |
Debuut verpacht horecazaken<

Debuut gaat de horecabedrijven die het heeft opgericht in pacht geven. De onderneming wil zich weer focussen op waar het zich al 30 jaar mee bezighoudt: het bedenken en van horecabedrijven
en -concepten.

Nieuwe formules
Door een blijvende groei lag de focus de afgelopen jaren meer op het beheren van de bestaande formules, met een totaal van 28 bedrijven. Hierdoor is er minder ruimte geweest voor het ontwikkelen van nieuwe horecaformules.

In beheer
Projectmanager en directielid Fred Bus: “De pachters krijgen veel vrijheid, maar we hechten wel waarde aan een goede communicatie over en weer. Zij krijgen tenslotte één van onze zorgvuldig opgebouwde exploitaties in beheer. Sommige bedrijven zijn dertig jaar geleden opgericht, dus die zijn bijzonder voor ons. Wij horen dan ook graag hoe het er in de bedrijven aan toe gaat, maar delen ook graag onze kennis en knowhow met de pachter. Communicatie en samenwerking is wezenlijk in een goede relatie tussen pachter en verpachter.”

Helft onder dak
Inmiddels is voor bijna de helft van alle bedrijven een pachter gevonden uit de eigen kweekvijver van Debuut. Vooral ex-bedrijfsleiders bleken de ideale partij om het beheer van de horecaondernemingen over te nemen. De bedrijven die nog in pacht worden gegeven zijn:
• Popocatepetl Amersfoort
• Popocatepetl Nijmegen
• De Colonie Houten
• Magneetcafé Heenvliet
• Magneetcafé Poortugaal
• Magneetcafé Rotterdam
• Breakaway Café Rotterdam
• Olivier Utrecht
• Olivier Leiden
• De Haven van Huizen

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: