Loetje en Debuut samen verder als Restaurant Company Europe

23 juli 2020 | David Bakker

Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Daarmee bereiken zij de status van één van de grootste horecagroepen van Nederland met meer dan 50 veelzijdige restaurant- en cafélocaties. 

Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van prachtige horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. 
Deze concepten zijn verspreid door heel Nederland, op veelal unieke plekken en toplocaties. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen.

Ambitieuze groei

Een aantal concepten is al decennia lang bekend bij het grote publiek in Nederland. In de toekomst zal op deze bestaande successen worden voortgebouwd en er worden stappen gezet om in heel Nederland en uiteindelijk ook in Europa gasten welkom te heten.

Restaurant Company Europe

De dynamische concepten van RCE staan bekend om hun gastvrijheid en veelal all-day aanbod, bij de meeste locaties kan de gast namelijk terecht van ontbijt tot diner.

Daarnaast zijn er een groot aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast ook gezellig kan borrelen en zelfs tot laat kan uitgaan.

Rode draad is dat de gast bij elk bezoek aan een van de locaties een unieke ervaring krijgt door gerechten en dranken van de beste kwaliteit, het bijzondere interieur en de leukste medewerkers. Bij een groot aantal locaties zijn tevens uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
Dit zijn de verschillen tussen THT en TGT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Awards Culinair
Peter Oreel is Nederlands enige Kampioen Oestersteken

Gisteren heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Van de negen aangemelde deelnemers, werd uiteindelijk na verschillende rondes Peter Oreel uit Yerseke Nederlands Kampioen Oestersteken 2020. Deze we...

Culinair
Sterrenchef Jacob Jan Boerma keert terug op de Veluwe

Op zondag 27 september 2020 keert driesterrenchef Jacob Jan Boerma, bekend van restaurant de Leest, voor één avond terug naar de Veluwe. Niet in het oude vertrouwde Vaassen, maar bij Brasserie 14 in Nunspeet. Brasserie 14 is het a la carte restaurant van Hotel de Hoeve van Nunspeet aan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: