STAN&CO opent ook in Zeist

31 januari 2018 | David Bakker

Na Utrecht en Arnhem krijgt nu ook Zeist een eigen vestiging van STAN&CO, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling.  “Hoewel iedere STAN&CO-vestiging een beetje anders is, draait het altijd om food drinks friends”, zegt Fred Bus, projectmanager van Debuut. “En die formule slaat aan. In Utrecht staat de eerste STAN&CO, zeg maar: de STAN&START. Dan zou je die in Arnhem STAN&NU kunnen noemen en die in Zeist STAN&STRAKS.” De opening van de derde loot aan de STAN&CO-stam staat gepland in juni.

Naast de ontwikkeling van STAN&CO’s nieuwe vestiging in Zeist, wordt er ook al gebouwd aan het nieuwe team dat daar aan de slag gaat. “Daarom gaan we vanaf april al op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling”, zegt Lisette Maaskant, die verantwoordelijk is voor de werving en selectie. “Er zijn diverse mogelijkheden. Van parttime tot fulltime. Van leerling tot leidinggevende. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden dus volop kansen om je droombaan te vinden. Open sollicitaties zijn welkom via lisette.maaskant@debuut.nl.”

Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Allemaal horecabedrijven met een eigen karakter die voor veel Nederlandse horecabezoekers een begrip zijn, zoals Popocatepetl en De Colonie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Opvallend: eerdere winnaars 'Worlds 50 Best Restaurants' niet meer welkom

World's 50 Best Restaurants, misschien wel dé belangrijkste prijsuitreiking in de restaurantwereld, heeft een opvallende wijziging doorgevoerd in de spelregels. Na een storm van kritiek heeft de organisatie besloten om eerdere winnaars niet meer toe te laten tot de competitie. Het wer...

Duurzaamheid Biologisch
Onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' duurzame producten van start

Op dinsdag 23 januari om 13.15 uur gaat op de Bio-beurs te Zwolle het onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' officieel van start. Het project maakt inzichtelijk wat de prijs is van duurzame voedselproducten voor iedere stap in de keten. Zo draagt het bij aan de transitie van onze voedselproduct...

Bier Events
Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijfde en dus lustrumeditie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen e...

Events Culinair
Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriete chefs een bijzonder negen gangen menu te reserveren. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van in...

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: