Compleet vernieuwd BoatHouse Almere weer open voor publiek

5 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur te tonen aan de gasten van BoatHouse Almere.

De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is gebleven, maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. De houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen. Een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar als nieuwe eyecatcher, maken van het vernieuwde BoatHouse een plek waar je graag wilt zijn.

Waterrijke omgeving

“Na tien jaar werd het tijd om onze gasten in een vernieuwd interieur te ontvangen”, zegt Sjoerd van Barneveld, Marketingmanager van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Verrassende decoratie en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze nabij. Buiten wordt binnen. Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst!”

Over BoatHouse Almere

Het aan de Noorderplassen gesitueerde BoatHouse Almere is een unieke locatie voor eten, drinken, feesten en vergaderen. Het indrukwekkende gebouw doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer, aan de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren. Een inspirerende omgeving, die geen dag hetzelfde eruitziet, want niets is zo veranderlijk als de natuur. Onlangs is BoatHouse door Toptrouwlocaties genoemd in de top drie van beste trouwlocaties in Flevoland.

Over Debuut horecabeheer en ontwikkeling

BoatHouse Almere is een van de horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Allemaal horecabedrijven met een eigen karakter die voor veel Nederlandse horecabezoekers een begrip zijn, zoals Popocatepetl, Belgisch Bier Café Olivier, Waag en De Colonie. Debuut won met STAN&CO in Arnhem de award voor best bar & restaurant 2016.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: