Je hebt gezocht op: relais
![Relais & Châteaux chefs slaan alarm voor biodiversiteit van de zee](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32125/1-60512_100x100_fit.jpg)
Relais & Châteaux chefs slaan alarm voor biodiversiteit van de zee
Relais & Châteaux, een organisatie van 580 exceptionele restaurants en hotels in 65 verschillende landen, doet een gezamenlijke oproep voor...
![Le Jules Verne in de Eiffeltoren ontvangt voor de eerste keer twee Michelinsterren](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31858/le-jules-verne-trocadero-59927_100x100_fit.jpg)
Le Jules Verne in de Eiffeltoren ontvangt voor de eerste keer twee Michelinsterren
Le Jules Verne mag zijn tweede Michelinster in ontvangst nemen. Dit restaurant is gevestigd op de tweede verdieping van de Eiffeltoren en staat sinds...
![Chef-koks Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling om uitsterven te voorkomen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31310/chefs-03-58702_100x100_fit.jpg)
Chef-koks Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling om uitsterven te voorkomen
De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux hebben besloten om paling onmiddellijk van hun menu’s te verwijderen. Ze...
![Relais & Châteaux en Slow Food opnieuw in actie voor Food For Change](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30981/asdaaaaa-57990_100x100_fit.jpg)
Relais & Châteaux en Slow Food opnieuw in actie voor Food For Change
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...
![SEAsonality Symposium in restaurant Bij Jef*](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30362/vis-56684_100x100_fit.jpg)
SEAsonality Symposium in restaurant Bij Jef*
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te con...
![Margo Reuten en Petro Kools: “Alles wat je op één hand kunt tellen is interessant”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30349/de-8-van-margo-en-petro-56637_100x100_fit.png)
Margo Reuten en Petro Kools: “Alles wat je op één hand kunt tellen is interessant”
Het begon met de titel ‘eerste vrouwelijke meesterkok van Nederland’. Die bekroning leidde Margo Reuten naar vele andere podia, waar ze &o...
![Laurent Gardinier nieuwe voorzitter van Relais & Châteaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29646/1669295612-5-29275_100x100_fit.jpg)
Laurent Gardinier nieuwe voorzitter van Relais & Châteaux
Het is officieel: Laurent Gardinier is benoemd tot opvolger van de huidige voorzitter Philippe Gombert van Relais & Châteaux. Hij neemt de f...
![Restaurant LIZZ wordt opgenomen in de Michelingids en verwelkomt maître Louis Grizeau uit Bordeaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29178/1660229783-8438-29726_100x100_fit.jpeg)
Restaurant LIZZ wordt opgenomen in de Michelingids en verwelkomt maître Louis Grizeau uit Bordeaux
Restaurant LIZZ is opgenomen in de Michelingids als veelbelovend restaurant. Na twee bezoeken aan LIZZ waren de inspecteurs dermate enthousiast d...
![Restaurant Lizz geopend in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28600/1647440194-0839-30287_100x100_fit.png)
Restaurant Lizz geopend in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
In november 2021 kondigde Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) al de komst aan van Remco Kuijpers als chef van restaurant LIZZ. Inmiddels...
![De vrouwelijke visie op gastvrijheid, management en duurzaamheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28562/1646814458-8554-30323_100x100_fit.png)
De vrouwelijke visie op gastvrijheid, management en duurzaamheid
Op Internationale Vrouwendag eert Relais & Châteaux met trots haar vrouwen: hun vaardigheden, sterke punten en visie. De gedeelde waar...
![Relais & Châteaux-lid Bij Jef ontvangt Passion Trophy](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28112/1638184325-628-30762_100x100_fit.jpeg)
Relais & Châteaux-lid Bij Jef ontvangt Passion Trophy
De 580 leden van Relais & Chateaux kwamen op 16 november virtueel bijeen voor de 51ste internationale conferentie. Tijdens de conferentie dee...
![Remco Kuijpers en Martijn Kajuiter bundelen Michelinkrachten bij hotelrestaurant LIZZ](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28063/1637160958-0457-30811_100x100_fit.jpg)
Remco Kuijpers en Martijn Kajuiter bundelen Michelinkrachten bij hotelrestaurant LIZZ
De ervaren sterrenchef Remco Kuijpers komt vanaf januari 2022 het team van restaurant LIZZ en mede-sterrenchef Martijn Kajuiter versterken. Samen met...
![Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28045/1636974018-2377-30828_100x100_fit.jpg)
Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden
Dyvig Badehotel, Nordborg- Nordburg, Denemarken Het Dyvig Badehotel ligt tussen een weelderig landschap en de Baltische Zee in op het eiland g...
![''Kwaliteit en gastvrijheid overleven in de horeca altijd''](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27400/1625037787-1274-31461_100x100_fit.jpg)
''Kwaliteit en gastvrijheid overleven in de horeca altijd''
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coro...
![Château Neercanne kondigt nieuwe Chef de Cuisine en Maître d'Hôtel aan](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26891/1617200975-6451-31952_100x100_fit.jpg)
Château Neercanne kondigt nieuwe Chef de Cuisine en Maître d'Hôtel aan
Na een intensieve selectieprocedure voor de functie van Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel presenteert Château Neercanne met ve...
![Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26278/1610535439-0536-32553_100x100_fit.jpg)
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid
Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een...
![Sterrenchef Martijn Kajuiter aan de slag bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26030/1608124204-3595-32786_100x100_fit.png)
Sterrenchef Martijn Kajuiter aan de slag bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
Easy-going fine dining gerechten, knetterende energie, onberispelijk wit linnen en friandises om je vingers bij af te likken; in het voorjaar van 2021...
![Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24918/1597238102-5836-33864_100x100_fit.jpg)
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen
Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisbo...
![Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24666/1590411126-2294-34110_100x100_fit.jpg)
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden
Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De...
![Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23495/1574413332-2544-35241_100x100_fit.jpg)
Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis
Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...
![Relais & Châteaux zet zich in voor goed, gezond en duurzaam eten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23243/1568809569-4705-35484_100x100_fit.jpg)
Relais & Châteaux zet zich in voor goed, gezond en duurzaam eten
Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food fo...
![Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23004/1563279807-2675-35716_100x100_fit.jpg)
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux
Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Ch&ac...
![Pierre Haenen nieuwe directeur en gastheer van Château Neercanne](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22952/1562326496-4611-35767_100x100_fit.jpg)
Pierre Haenen nieuwe directeur en gastheer van Château Neercanne
Pierre Haenen (28) is op dit moment nog werkzaam als Manager Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach. Pierre volgt Peter Harkema op, die...
![Château Neercanne viert het lidmaatschap van Relais & Châteaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22188/1549374352-605-36480_100x100_fit.jpg)
Château Neercanne viert het lidmaatschap van Relais & Châteaux
Gisteren vierde Château Neercanne het lidmaatschap van Relais & Châteaux met een exclusieve perslunch. Met deze lunch werd tevens...
![Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/21550/1537340978-7692-37110_100x100_fit.jpg)
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch
Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en poli...
![Nieuwe maître-sommelier voor Restaurant Da Vinci Maasbracht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20823/1525678123-5704-37815_100x100_fit.jpg)
Nieuwe maître-sommelier voor Restaurant Da Vinci Maasbracht
Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft topsommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat in juni 2018 aan d...
![Restaurantvereniging Relais Restaurants houdt na 35 jaar op te bestaan](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20754/1524647681-5514-37882_100x100_fit.jpg)
Restaurantvereniging Relais Restaurants houdt na 35 jaar op te bestaan
Restaurantvereniging Relais Restaurants is per 1 april 2018 opgeheven. De vereniging, die in 1983 begon als Relais du Centre, heeft 35 jaar bestaan en...
![Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20494/1521037855-8805-38136_100x100_fit.jpg)
Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte
Patisserie de Rouw in Vught steunt de strijd tegen taaislijmziekte door rond ‘Jour du Macaron’ 50 procent van de verkoop van macarons...
![Landgoed Het Roode Koper opent The Poolhouse](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20285/1517912701-1095-38336_100x100_fit.jpg)
Landgoed Het Roode Koper opent The Poolhouse
Op het ruim 100 jaar oude landgoed Het Roode Koper is nu ‘The Poolhouse’ geopend. Zowel hotelgasten als daggasten kunnen hier mondain...
![Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19554/1508411976-7762-39048_100x100_fit.jpg)
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspre...
![Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19043/1502441269-9949-39545_100x100_fit.jpg)
Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'
Bord’Eau Restaurant Gastronomique is terug van weggeweest in het Amsterdamse Hotel De L’Europe en maakt zich op voor een nieuw seizoen met...
![Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18765/1499079812-1629-39817_100x100_fit.jpg)
Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe
Twee Michelinsterren chef Richard van Oostenbrugge en drie Michelinsterren chef Thomas Bühner uit Osnabrück, Duitsland, slaan de handen inee...
![Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18454/1496056609-9486-40118_100x100_fit.jpg)
Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine
Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef...
![Margo Reuten restaurant Da Vinci Woman of the Year Relais & Châteaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16770/1480435760-3861-41745_100x100_fit.jpg)
Margo Reuten restaurant Da Vinci Woman of the Year Relais & Châteaux
Chef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht is door vereniging van luxehotels en toprestaurants Relais & Châteaux ben...
![Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/7171/24578-1462555531-49440_100x100_fit.jpg)
Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper
Gastheer en sommelier Maurice Griep is terug bij Het Roode Koper. Na enkele jaren elders te hebben gewerkt, gaat Griep weer aan de slag bij het vier...
![Van der Schans beste gastvrouw (video)](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/10947/24248-1462825521-45691_100x100_fit.jpg)
Van der Schans beste gastvrouw (video)
Het gastvrijheidsniveau in de Nederlandse horeca zit in de lift. Dit bleek gisteren tijdens jaarlijkse uitreiking van de Nationale Hennessy Gastvrijh...
![Mooiste terras van België](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/10677/23335-1462823834-45960_100x100_fit.jpg)
Mooiste terras van België
Het terras van Restaurant La Source in La Butte aux Bois is door de inspecteurs van Gault&Millau verkozen tot het ÂMooiste Terras van BelgiëÂ....
![Rondje Relais & Chateaux in Nederland](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/4899/20346-1462481780-51684_100x100_fit.jpg)
Rondje Relais & Chateaux in Nederland
Relais & Chateaux stelt de 'Route de Bonheur' in Nederland voor. Gasten die dit rondje maken, overnachten en eten bij vijf Nederlandse adressen die li...
![Voorzittersschap G7 naar Lex Gasseling](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/3226/19577-1462396204-53340_100x100_fit.jpg)
Voorzittersschap G7 naar Lex Gasseling
Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem, tevens voorzitter van JRE Nederland, is de nieuwe roerganger van de G7, een overkoepelende organisatie v...
![Vrouwen in top drie gastvrijheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/11751/19551-1462830551-44892_100x100_fit.jpg)
Vrouwen in top drie gastvrijheid
Eliza de Vos en haar coach Blanche Vinke zijn uitgeroepen tot winnaars van de twaalfde editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. De Vos is...