Je hebt gezocht op: interieur

Restaurant Wolfslaar* viert 25-jarig jubileum
Restaurant Wolfslaar, gevestigd op het historische Landgoed Wolfslaar in Breda, viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 2000 door...

Restaurant NORRA is de nieuwe fine-dining-hotspot in Bilthoven
Bilthoven is een nieuw fine-dining-restaurant rijker. Gastvrouw Lieke Nicole-Creemers heeft op 2 april 2025 haar Restaurant NORRA geopend aan het Emma...

Drippy’s opent tweede vestiging in hartje Rotterdam
Na het succes van de eerste locatie aan het Stadhuisplein groeit smashburgerconcept Drippy’s door met een tweede vestiging in het kloppende hart...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

Kleurrijk restaurant LYVA geopend in Amersfoort
LYVA in Amersfoort opende afgelopen maand haar deuren. De menukaart is gevuld met gerechten uit alle windstreken en op de drankenkaart staan unieke op...
Salsa Shop opent flagshipstore in Amsterdam
Salsa Shop heeft op 28 maart haar grootste en meest ambitieuze vestiging tot nu toe geopend in de Reguliersbreestraat in Amsterdam. De flagshipstore v...
Luc Kusters verhuist met Bolenius* naar Rembrandtpark
Bolenius* opent vanaf 17 april de deuren van de nieuwe locatie aan de Nachtwachtlaan 20B in Amsterdam. Het restaurant op de Zuidas blijft voorlopig no...

Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging
De populaire internationale ‘Better Burger’ keten Hans im Glück blijft aan de weg timmeren. Op donderdag 17 april opent aan het Rembr...

Nieuwe culinaire hotspot in Nieuw Kralingen: Grand Locale
De magie van het oude Milaan bruist tot leven in Grand Locale, het nieuwe restaurant in Rotterdam. De culinaire hotspot, opgezet door de ondernemers a...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren
Na elf jaar sluit het legendarische restaurant The Jane in Antwerpen definitief zijn deuren. Het restaurant, dat in 2014 werd opgericht door sterrench...

Emmanuelle brengt Franse flair naar het hart van Hilversum
Op vrijdag 21 maart opent Emmanuelle haar deuren in Hilversum op de plek waar voorheen café Burger zat. Emmanuelle biedt een nieuwe culinaire h...

Café Restaurant Sandberg opent deuren bij Stedelijk Museum Amsterdam
Een stadskantine met eerlijk eten en goed gezelschap, een plek die als vanzelfsprekend voelt. Café Restaurant Sandberg brengt herkenbare g...

Investeren in... interieur
Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Lieke Nicole-Creemers van Restaurant Le Nord opent in april 2025 Restaurant NORRA in Bilthoven
Op 2 april 2025 opent Lieke Nicole-Creemers Restaurant NORRA in het centrum van Bilthoven. Het fine-dining-restaurant gelegen aan het Emmaplein 10 wor...
Hulst krijgt nieuw restaurant dankzij crowdfunding: 145.000 euro binnen 1 week
Bryan den Dekker droomt al jaren van een eigen horecazaak en deze droom wordt dankzij zijn goedlopende crowdfunding werkelijkheid. Binnen een week hee...

Verkoop jij jouw signature dressing al?
Merchandise branding. Een marketingtool die bands en filmproducenten al jaar en dag omarmen. Maar succesvolle merchandise is niet alleen weggelegd voo...
Horeca in 2025: Wat je nu moet weten om je zaak future-proof te maken!
Horecava 2025 zit erop. De beurs heeft opnieuw laten zien waar de horeca naartoe gaat en welke ontwikkelingen echt niet meer te negeren zijn. Van tech...

Een tone of voice, wat is dat?
De manier hoe je met je doelgroep communiceert, zegt heel veel over je merk. Het is een belangrijke eerste indruk waarmee je niet alleen een boodschap...

Celest open haar deuren in Rotterdamse Zalmhaven
Met een droneshow, walking dinner en cocktails vierde Rotterdam vrijdagavond de opening van Celest, het nieuwe gastronomische restaurant en bar boveni...

Vernieuwing horeca aan het Stadhuisplein in Rotterdam van start
De grootschalige renovatie van de horecazaken aan het Stadhuisplein is begonnen. Struisenburg Horeca zet een ambitieuze stap richting de toekomst door...
Dit zijn de vijf nieuwe leden van JRE-Nederland
Vanaf 1 januari 2025 verwelkomt JRE-Nederland vijf nieuwe leden in haar gelederen. The Church (Arnhem), Lazuli (Enschede), Fris (Haarlem), STEEF. (Lee...

Branding als stabiele factor
Een brandguide, jouw merk op papier, is de belangrijkste basis voor een solide onderneming. Je logo, merkkleuren, tone of voice en uitgeschreven conce...

Restaurantketen Oliver Green wil uitbreiden naar alle grote steden van Nederland
Restaurantketen Oliver Green treedt met financiering uit hun tweede crowdfunding buiten de stadsgrenzen van Amsterdam. Met het geld dat wordt opgehaal...

Restaurant Suus opent in maart 2025 de deuren in voormalig KLM hoofdkantoor
Vanaf maart 2025 wordt Den Haag een culinaire hotspot rijker met de opening van Restaurant Suus. Gevestigd onder het opvallende koperen dak, verbonden...

Jouw concept als oerknal
Na die eerste zenuwslopende beslissing om een nieuwe horecazaak te openen of een andere weg in te slaan, ga je waarschijnlijk als eerste aan de slag m...

De 10 onmisbare horecatrends voor 2025
Het einde van het jaar komt in zicht en de trendlijstjes voor 2025 verschijnen weer volop. Speciaal voor de lezers van De RestaurantKrant heb ik het i...

De Echoput opent nieuw fine dining restaurant ter ere van 70-jarig jubileum
Ter ere van haar zeventigjarig bestaan opent Hotel De Echoput in 2025 een nieuw fine dining restaurant, dat de rijke culinaire historie van het famili...

Kaj Gorgels opent burgerrestaurant Drippy’s in Rotterdam
Kaj Gorgels, o.a. bekend van YouTube en als tv-presentator, slaat een nieuwe weg in. Samen met ervaren horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaa...
3 nieuwe restaurants toegevoegd aan Michelingids Nederland
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben drie restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen met...
Bijna de helft Nederlanders heeft geen bezwaar tegen gebruik persoonlijke gegevens voor betere gastervaring
47 procent van de Nederlandse consumenten geeft aan het geen probleem te vinden dat horecazaken hun reserveringsgegevens gebruiken voor een betere gas...

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Locatiemanager Dimitri Brak over de heropening van Loetje Breukelen
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropende Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Dimitri Brak, locatiemanager van het biefstukrestau...
Giuseppe Mazziotta: Luxe zit in vakmanschap
Veel mensen denken dat het hebben van een luxe gouden tafel of peperduur Louis Vuitton-bestek jouw restaurant ook luxueus maakt. Maar is dat wel zo?...

Senses Restaurant in Albus Hotel voltooit renovatie
De familie Van der Meer, eigenaar van Senses Restaurant & Albus Hotel in Amsterdam, is zeer blij met het eindresultaat van de volledig gerenoveerd...

Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Zeven maanden na brand heropent Loetje Breukelen haar deuren
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Het populaire biefstukrestaurant dat in maart werd g...

Willem-Jan Strijbosch is de nieuwe CEO van Satelliet Group
Per 1 oktober aanstaande treedt Willlem-Jan Strijbosch aan als CEO van de Satelliet Group. Het stimuleren van (inter)nationale groei en het integreren...

Los Cosmos brengt nieuwe Spaanse sferen naar Leiden
Begin augustus opende het gloednieuwe Los Cosmos zijn deuren in het centrum van Leiden. Het restaurant heeft een schitterende locatie gevonden in het...

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...