Je hebt gezocht op: Erik van Loo

Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst
26 februari 2024Nieuws

Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst

Na jarenlang wachten staat de eerstvolgende editie van Talent van de Toekomst eindelijk weer op de planning. Op maandag 15 april 2024 strijden in Miel...

Belangenvereniging restaurants: Les Patrons Cuisiniers
12 juni 2023Nieuws

Belangenvereniging restaurants: Les Patrons Cuisiniers

Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...

25 sterrenchefs koken op Patrons Chef's Table
6 februari 2023Nieuws

25 sterrenchefs koken op Patrons Chef's Table

Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29 janua...

Kees Visser winnaar Bocuse d’Or Nederland 2021
21 september 2021Nieuws

Kees Visser winnaar Bocuse d’Or Nederland 2021

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Kees Visser, samen met zijn commis Jeffrey Buijl van Restaurant Cristó in Zierikzee, de winnaar gewor...

Juryleden Bocuse d'Or bekend
10 september 2021Nieuws

Juryleden Bocuse d'Or bekend

Tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d’Or, op maandag 20 september tijdens Gastvrij Rotterdam, is de organisatie zeer vereerd dat zij de vol...

Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam
29 oktober 2020Nieuws

Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar l...

Erik van Loo en Peter Gast koken samen in Utrecht
9 september 2020Nieuws

Erik van Loo en Peter Gast koken samen in Utrecht

Er gebeurt veel in Utrecht. Nadat bekend werd gemaakt dat Leon Mazairac de nieuw chef-kok wordt van Karel V en Vito Reekers (de voorganger&n...

Redderestaurants.nl: cashflow genereren voor horecaondernemers
18 maart 2020Nieuws

Redderestaurants.nl: cashflow genereren voor horecaondernemers

Het omzetverlies binnen de horeca loopt minstens net zo snel op als het aantal coronabesmettingen. Reisbeperkingen, het advies om thuis te blijven en...

Gastronomische talenten laten hun kunsten zien
23 september 2019Nieuws

Gastronomische talenten laten hun kunsten zien

Maandag 23 september zijn tijdens Gastvrij Rotterdam diverse gastronomische talenten uit Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens een speciale...

Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant
10 september 2019Nieuws

Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Exp...

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park
29 mei 2019Nieuws

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park

Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkho...

Bilderberg Parkhotel trakteert op lekkers uit de zee
17 september 2018Nieuws

Bilderberg Parkhotel trakteert op lekkers uit de zee

Van donderdag 20 t­/m zaterdag 29 september trakteert Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – van het Bilderberg Parkhotel in...

31 Michelinsterren verzamelen zich op Parc Broekhuizen
8 mei 2018Nieuws

31 Michelinsterren verzamelen zich op Parc Broekhuizen

Van 15 tot en met 18 juni opent Parc Broekhuizen opnieuw haar deuren voor de tweede editie van het gastronomisch evenement Dinner at the Parc. Vier da...

Culinair samenspel van vier topchefs
19 januari 2018Nieuws

Culinair samenspel van vier topchefs

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al uitgebreide aanbod a...

Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel
6 november 2017Nieuws

Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel

Na het enorme succes van voorgaande jaren staat op zondag 12 november de lustrumeditie van The Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel (**) op de a...

Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier
18 oktober 2017Nieuws

Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier

Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – Staat in de periode van 13 tot en met 23 november in het teken van Auguste Escoffier. De...

Restaurant Parkheuvel heeft nieuwe sommelier
26 september 2017Nieuws

Restaurant Parkheuvel heeft nieuwe sommelier

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam heeft vanaf heden een nieuwe restaurantmanager en sommelier. Hag...

Culinaire hulpactie voor RotterZwam
30 augustus 2017Nieuws

Culinaire hulpactie voor RotterZwam

Topchefs Gert-Jan Cieremans van restaurant Cottontree Mer en Eduard Roesdi van Indonesia Satu koken op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam met oesterzwa...

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn
2 augustus 2017Nieuws

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Lekker voor het vasthouden van het vakantiegevoel: een flinke schaal oesters, kreeft en schelpjes soldaat maken met een mooi glas witte wijn erbij. Va...

Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open
14 juni 2017Nieuws

Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat be...

Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam
6 juni 2017Nieuws

Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam

Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – luidt op woensdag 21 juni de zomer in met een bijzonder gastronomisch ‘preuvenement...

Restaurant The Park viert week van de Fantasie
4 mei 2017Nieuws

Restaurant The Park viert week van de Fantasie

De zon schijnt, de temperaturen lopen op en dat betekent dat de deuren naar het terras van The Park weer open worden gezet. Naast het begin van de zom...

Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet
27 februari 2017Nieuws

Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel...

Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht
15 september 2016Nieuws

Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht

Van maandag 19 september t/m woensdag 21 september opent dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals haar deuren in Rotterdam Ahoy. E...

Topchefs  bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam
2 september 2016Nieuws

Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Resta...

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester
25 april 2016Nieuws

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester

Exact een maand na zijn zeer geslaagde Meesterproef is Remon van de Kerkhof, sommelier bij Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, op 24 april officie...

Topchefs koken bij Bilderberg
3 februari 2016Nieuws

Topchefs koken bij Bilderberg

Het Bilderberg Parkhotel betrok tweesterrenchef Erik van Loo bij de keuken van The Park, bij het Bilderberg Garden Hotel stapten tweesterrenchef Ste...

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel
2 februari 2016Nieuws

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

24 sterrenchefs waaronder Menno Post, Soenil Bahadoer, Erik van Loo en Sydney Schutte zullen 24 uur lang non-stop de sterren van de hemel koken voor...

De Horeca 100 van 2015
15 december 2015Nieuws

De Horeca 100 van 2015

We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...

Topkoks delen hun recepten in Good Food Book
15 oktober 2015Nieuws

Topkoks delen hun recepten in Good Food Book

Wat kookt een topkok voor z’n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Vijftig recepten van topkoks, foodies en bekende Nederlander...

Remco Wols maakt lekkerste saté
5 oktober 2015Nieuws

Remco Wols maakt lekkerste saté

Remco Wols van restaurant Jansen & Jansen in Schijndel won vanmiddag in de Amsterdamse Kookfabriek de wedstrijd 'Lekkerste Saté van Nederland'. Als...

Restaurantweek voor toprestaurants
23 september 2015Nieuws

Restaurantweek voor toprestaurants

Restaurantweken genereren in Nederland meer dan 1 miljoen reserveringen per jaar. Tot op heden bleef de toegevoegde waarde hiervan voor de topgastro...

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!
26 augustus 2015Nieuws

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten en...

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza
4 augustus 2015Nieuws

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza

Nederlandse sterrenchefs Ron Blaauw, Erik van Loo, Edwin Vinke en Soenil Bahadoer gaan volgende maand koken in een pop-up restaurant op Ibiza. Voor...

Chef Erik van Loo geeft kookdemo in Markthal
19 mei 2015Nieuws

Chef Erik van Loo geeft kookdemo in Markthal

In de Rotterdamse Markthal geeft sterrenchef Erik van Loo op vrijdag 29 mei van 18:00 uur tot 20:00 uur een kookdemonstratie. Voorafgaand doet de che...

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui
19 mei 2015Nieuws

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije's Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit handen van Oos Ke...

Erik van Loo maakt broodje Bijenkorf
4 mei 2015Nieuws

Erik van Loo maakt broodje Bijenkorf

De restaurants van de Bijenkorf serveren elk kwartaal een nieuwe Sterren Sandwich, een broodje waaraan bekende chefkoks hun signatuur verlenen en ee...

Restaurant The Park opent binnentuin
24 april 2015Nieuws

Restaurant The Park opent binnentuin

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van het Bilde...

High-end uitzendbureau voor chefs
19 februari 2015Nieuws

High-end uitzendbureau voor chefs

Zojuist werd bekend dat er een speciaal uitzendbureau voor topchefs is opgericht. Blijkbaar is het in veel gevallen moeilijk om de juiste kandidaat...

Sterrenchefs maken Sterren Sandwich
12 februari 2015Nieuws

Sterrenchefs maken Sterren Sandwich

De restaurants van de Bijenkorf introduceren aanstaande zaterdag een ‘Sterren sandwich’ in de restaurantformules. In de Kitchen in Amsterdam en Ein...