Culinair samenspel van vier topchefs

Auteur: David Bakker
Events Michelin 19 januari 2018
Culinair samenspel van vier topchefs

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al uitgebreide aanbod aan restaurants in het VIP-dorp ‘The Club’ is dit jaar wederom een Chefs Table toegevoegd.

Met Fred Mustert (restaurant Fred), Erik van Loo (Parkheuvel) en Jos Grootscholten (Restaurant Perceel), samen goed voor 6 Michelinsterren, heeft Mario Ridder een bijzonder 4-gangen menu samengesteld. Elke chef neemt een gerecht voor zijn rekening en vult dit in met een signature dish.

Richard Krajicek

Uiteraard wordt het menu gecombineerd met een passend wijnarrangement. Initiatiefnemer van de Chefs Table is Mario Ridder van restaurant Joelia. Hij is al enkele jaren met zijn restaurants aanwezig op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Dat we naast vier top-10 tennissterren ook zes Michelinsterren in het toernooi mogen begroeten is natuurlijk uniek. Het is mooi dat we onze bezoekers op meerdere manieren topkwaliteit voor kunnen schotelen." Informatie en tickets Het 45 e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt gehouden van 12 tot en met 18 februari. Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.abnamrowtt.nl

Overig nieuws