Culinair samenspel van vier topchefs

19 januari 2018 | David Bakker

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al uitgebreide aanbod aan restaurants in het VIP-dorp ‘The Club’ is dit jaar wederom een Chefs Table toegevoegd.

Met Fred Mustert (restaurant Fred), Erik van Loo (Parkheuvel) en Jos Grootscholten (Restaurant Perceel), samen goed voor 6 Michelinsterren, heeft Mario Ridder een bijzonder 4-gangen menu samengesteld. Elke chef neemt een gerecht voor zijn rekening en vult dit in met een signature dish.

Richard Krajicek

Uiteraard wordt het menu gecombineerd met een passend wijnarrangement. Initiatiefnemer van de Chefs Table is Mario Ridder van restaurant Joelia. Hij is al enkele jaren met zijn restaurants aanwezig op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Dat we naast vier top-10 tennissterren ook zes Michelinsterren in het toernooi mogen begroeten is natuurlijk uniek. Het is mooi dat we onze bezoekers op meerdere manieren topkwaliteit voor kunnen schotelen." Informatie en tickets Het 45 e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt gehouden van 12 tot en met 18 februari. Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.abnamrowtt.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: