Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

29 oktober 2020 | redactie

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder.

Fred Mustert van restaurant Fred (2 Michelinsterren), Erik van Loo van Parkheuvel (2 Michelinsterren), Mario Ridder van Joelia (1 Michelinster), Jos Grootscholten van Perceel (1 Michelinster) en HEERLIJK.nl hebben na het varend avontuur op het state of the art schip Blue Rhapsody afgelopen zomer en het gezamenlijke vijfgangendiner bij Droomparken afgelopen voorjaar met de Sterren Drive Thru de handen nogmaals ineen geslagen. Het resultaat is een Drive Thru van verbluffende klasse. Met een compleet diner van de Sterren Drive Thru kun je nog eens thuiskomen.

Ultraluxe afhaal

In deze ultraluxe Drive Thru bestel je Joelia’s Likkepot met krab en kaviaar of coquille met foie en truffel van Fred, ravioli Bresse kip van Parkheuvel of een rundertartaar met kimchi en quinoa van Perceel. Als supplement kun je bovendien kiezen uit pata negra, Gillardeau oesters en een kaasplateau samengesteld door de fromager van het jaar: Sven van Leeuwen van restaurant Fred. De wijnen in de Sterren Drive Thru zijn van hetzelfde HEERLIJKe kaliber.

Bestellen kan via www.heerlijk.nl/drivethru. De Sterren Drive Thru is geopend van vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur en te vinden op het parkeerterrein bij het stadion van Excelsior aan de Honingerdijk in Rotterdam.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
''Op 16 maart gooien we ons terras open''

Gilles Harthoorn is eigenaar van Hotel-Café-Restaurant Duinzicht op Schiermonnikoog. Gisteren zetten veel horecaondernemers in Friesland de terrassen op de kop als ludieke actie vanwege de sluiting van de horeca, maar op 16 maart wil deze hotelier zijn terras daadwerkelijk openen. “Als ...

Financieel Horeca & Belasting
4 keer investeringsvoordeel voor uw restaurantbedrijf!

Waarschijnlijk kijkt u verbaasd op bij het lezen van de titel van dit artikel. In deze crisistijd investeren in mijn horecazaak, dat kan toch niet de bedoeling zijn? Toch kan het fiscaal voordelig kunnen zijn om uw investeringen niet uit te stellen. De Belastingdienst heeft namelijk de Baangerelatee ...

Corona
De terrasactie van 2 maart in beeld

Eemhof Watersport & Beachclub uit Zeewolde plaatste dit bericht vanmiddag op Instagram met de tekst: "Wat zouden we het terras weer graag gevuld hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat wij als horeca dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen." Foto: Instagram Eemhof Watersport & Beachclub. ...

Interview Longread
Terras niet open: ''De belangstelling was simpelweg te groot''

Elsemiek Platschorre van Café de Pineut op het Museumplein in Ede wilde oorspronkelijk haar terras vandaag openen, maar zag daar vanaf toen bleek dat er wel heel veel reserveringen en reacties binnenkwamen. "De belangstelling was overweldigend; meer dan 500 bevestigde reserveringen, tall ...

Achtergronden
Eigenaar Stadsvilla Sonsbeek neemt buurman De Palatijn over

De Arnhemse horecaondernemer Kees Bouwhof, bekend van Stadsvilla Sonsbeek, is sinds vandaag ook eigenaar van het nabijgelegen horeca-etablissement De Palatijn. Dankzij deze uitbreiding kan de Stadsvilla, ook bekend als ‘de Witte Villa’, onder andere haar aanbod als officiële trouwlo ...

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: