Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

10 september 2019 | Thijs Jacobs

Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Experience kunnen bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam genieten van signature gerechten en een goed glas wijn.

Eerste tweesterrenchef op Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant

Voor het vierde jaar op rij biedt Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant bezoekers en exposanten de mogelijkheid om op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam te genieten van een smakelijk gerecht met een goed glas wijn. Dit jaar zal voor het eerst het pop-up restaurant gerund worden door een tweesterrenchef.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: "Het is fantastisch dat één van onze Rotterdamse topchefs, Erik van Loo, met Parkheuvel Experience naar Gastvrij Rotterdam komt. Zo bieden we bezoekers en exposanten van Gastvrij Rotterdam ook dit jaar weer iets bijzonders & culinairs.”

Erik van Loo is de eigenaar van Restaurant Parkheuvel. Parkheuvel is gelegen in Het Park, aan de Maas en dichtbij de Euromast in Rotterdam. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en is Gault&Millau 17+ lid. De 17+ Club bestaat uit restaurants die in de Gault&Millau gids 2019, 17 punten of hoger hebben gescoord. Zij vertegenwoordigen het beste wat Nederland op gastronomisch gebied in huis heeft.

Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Het pop-up restaurant 'Parkheuvel Experience’ heeft 40 zitplaatsen en zal alle beursdagen geopend zijn van 11:00 tot 18:00 uur. Reserveren is niet nodig, maar wel noodzakelijk voor groepen vanaf 6 personen via info@parkheuvel.nl. Gastvrij Rotterdam richt zich op ondernemers en managers in de horeca uit het midden- en hoog segment en is gratis toegankelijk met een registratiecode of uitnodigingskaart. Aan de kassa kost een kaart €40,-.

Vakbezoekers (18 jaar en ouder) kunnen zich registreren via de website waar ook meer informatie te vinden is over de standhouders, het programma en alle partners: www.gastvrij-rotterdam.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: