Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

10 september 2019 | Thijs Jacobs

Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Experience kunnen bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam genieten van signature gerechten en een goed glas wijn.

Eerste tweesterrenchef op Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant

Voor het vierde jaar op rij biedt Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant bezoekers en exposanten de mogelijkheid om op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam te genieten van een smakelijk gerecht met een goed glas wijn. Dit jaar zal voor het eerst het pop-up restaurant gerund worden door een tweesterrenchef.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: "Het is fantastisch dat één van onze Rotterdamse topchefs, Erik van Loo, met Parkheuvel Experience naar Gastvrij Rotterdam komt. Zo bieden we bezoekers en exposanten van Gastvrij Rotterdam ook dit jaar weer iets bijzonders & culinairs.”

Erik van Loo is de eigenaar van Restaurant Parkheuvel. Parkheuvel is gelegen in Het Park, aan de Maas en dichtbij de Euromast in Rotterdam. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en is Gault&Millau 17+ lid. De 17+ Club bestaat uit restaurants die in de Gault&Millau gids 2019, 17 punten of hoger hebben gescoord. Zij vertegenwoordigen het beste wat Nederland op gastronomisch gebied in huis heeft.

Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Het pop-up restaurant 'Parkheuvel Experience’ heeft 40 zitplaatsen en zal alle beursdagen geopend zijn van 11:00 tot 18:00 uur. Reserveren is niet nodig, maar wel noodzakelijk voor groepen vanaf 6 personen via info@parkheuvel.nl. Gastvrij Rotterdam richt zich op ondernemers en managers in de horeca uit het midden- en hoog segment en is gratis toegankelijk met een registratiecode of uitnodigingskaart. Aan de kassa kost een kaart €40,-.

Vakbezoekers (18 jaar en ouder) kunnen zich registreren via de website waar ook meer informatie te vinden is over de standhouders, het programma en alle partners: www.gastvrij-rotterdam.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: