Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

10 september 2019 | Thijs Jacobs

Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Experience kunnen bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam genieten van signature gerechten en een goed glas wijn.

Eerste tweesterrenchef op Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant

Voor het vierde jaar op rij biedt Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant bezoekers en exposanten de mogelijkheid om op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam te genieten van een smakelijk gerecht met een goed glas wijn. Dit jaar zal voor het eerst het pop-up restaurant gerund worden door een tweesterrenchef.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: "Het is fantastisch dat één van onze Rotterdamse topchefs, Erik van Loo, met Parkheuvel Experience naar Gastvrij Rotterdam komt. Zo bieden we bezoekers en exposanten van Gastvrij Rotterdam ook dit jaar weer iets bijzonders & culinairs.”

Erik van Loo is de eigenaar van Restaurant Parkheuvel. Parkheuvel is gelegen in Het Park, aan de Maas en dichtbij de Euromast in Rotterdam. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en is Gault&Millau 17+ lid. De 17+ Club bestaat uit restaurants die in de Gault&Millau gids 2019, 17 punten of hoger hebben gescoord. Zij vertegenwoordigen het beste wat Nederland op gastronomisch gebied in huis heeft.

Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Het pop-up restaurant 'Parkheuvel Experience’ heeft 40 zitplaatsen en zal alle beursdagen geopend zijn van 11:00 tot 18:00 uur. Reserveren is niet nodig, maar wel noodzakelijk voor groepen vanaf 6 personen via info@parkheuvel.nl. Gastvrij Rotterdam richt zich op ondernemers en managers in de horeca uit het midden- en hoog segment en is gratis toegankelijk met een registratiecode of uitnodigingskaart. Aan de kassa kost een kaart €40,-.

Vakbezoekers (18 jaar en ouder) kunnen zich registreren via de website waar ook meer informatie te vinden is over de standhouders, het programma en alle partners: www.gastvrij-rotterdam.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech Nice 'n Easy
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?

Een goed draaiend restaurant is geen garantie op succes bij meerdere vestigingen. De reden is simpel: een topmanager kan niet overal tegelijk zijn. Om de controle te behouden over vitale processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost maken multi-unit ondernemingen steeds vaker gebruik van een...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: