Je hebt gezocht op: Parkheuvel
![Henrie en Ingrid van der Heijden openen Restobar Vista in Rotterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32331/vista-interieur-2-60962_100x100_fit.jpg)
Henrie en Ingrid van der Heijden openen Restobar Vista in Rotterdam
Ingrid en Henrie van der Heijden hebben op 15 juli 2024 Restobar Vista in Rotterdam geopend. Het is het tweede restaurant van het paar, dat ook eigena...
![Pittige tijden voor Flicka*: “Maar we gaan hier uitkomen”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32243/flicka-jpg1600x900-60777_100x100_fit.jpg)
Pittige tijden voor Flicka*: “Maar we gaan hier uitkomen”
Thomas en Merlijn van Santvoort van restaurant Flicka* in Kerkdriel hebben een pittig jaar achter de rug. Er moest een WHOA-procedure worden gestart o...
![Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31916/groepsfototeamdetreeswijkhoeve-60057_100x100_fit.jpg)
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op vrijdag 19 april is Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Os...
![Restaurant Harper opent eind april in bijzonder monumentaal pand](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31888/hp11042410-59996_100x100_fit.jpg)
Restaurant Harper opent eind april in bijzonder monumentaal pand
Eind april opent Restaurant Harper de deuren op één van de mooiste pleinen van Den Haag, de Plaats. De unieke historische locatie, het e...
![Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31886/dsc04758-59992_100x100_fit.jpg)
Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst
Maandag zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019...
![Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31659/talentvandetoekomst-59480_100x100_fit.jpeg)
Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst
Na jarenlang wachten staat de eerstvolgende editie van Talent van de Toekomst eindelijk weer op de planning. Op maandag 15 april 2024 strijden in Miel...
4 Nederlandse restaurants in (gedeelde) top 10 van La Liste Top 1000
La Liste heeft zijn ranglijst voor 2024 met de duizend beste restaurants van de wereld onthuld. Deze lijst wordt samengesteld door een algoritme aan d...
Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500
Het was een bewogen jaar voor de horeca, en ook bij restaurantgids Lekker500 was er sprake van verandering en vernieuwing. De concurrentie aan de top...
![Mario Ridder draagt Joelia* over in 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30757/joelia-4-57501_100x100_fit.jpg)
Mario Ridder draagt Joelia* over in 2024
Joelia*, gevestigd in het Rotterdamse Hilton, gaat per januari 2024 verder met een nieuwe eigenaar. Recent tekende chef-kok Mario Ridder de overeenkom...
Cocktail en foodpairing competitie ‘Chefs & Shakers’ maakt winnaars bekend
Afgelopen dinsdag, 20 juni 2023, streden vijf teams in restaurant Elea om de titel van Chefs & Shakers. Ieder team, bestaande uit éé...
![Belangenvereniging restaurants: Les Patrons Cuisiniers](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30518/fotograaf-vermelden-special-pixels-patronschefstable-1134-56997_100x100_fit.jpg)
Belangenvereniging restaurants: Les Patrons Cuisiniers
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
![Directeur van Verbunt Verlinden Peter van Houtert: “Het woordje genieten hoor je niet meer”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30411/de-8-van-margo-en-petro-peter-van-houtert-78-1-56780_100x100_fit.png)
Directeur van Verbunt Verlinden Peter van Houtert: “Het woordje genieten hoor je niet meer”
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Vincent van der Zalm klaar voor eigen onderneming
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![15 jaar De RestaurantKrant (2019): Thomas van Santvoort over zijn eerste Michelinster](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30101/1678280966-3709-28835_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Thomas van Santvoort over zijn eerste Michelinster
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![Foto's: Herman Hell opent restaurant Grace met Marco Prins als chef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29998/1676554256-7506-28937_100x100_fit.png)
Foto's: Herman Hell opent restaurant Grace met Marco Prins als chef
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
![Culinaire wedstrijden; een boost voor je carrière!](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29608/1668526460-4249-29312_100x100_fit.jpg)
Culinaire wedstrijden; een boost voor je carrière!
Op zoek naar een uitdaging? Doe mee aan wedstrijden in de sector, er is van alles. Van de HANOS Gouden Koksmuts tot de Nationale Hennessy Gastvrijheid...
![De Top-100 van Lekker500](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29541/1667293055-8076-29378_100x100_fit.png)
De Top-100 van Lekker500
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
![Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28892/1654000296-0574-30001_100x100_fit.jpg)
Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
![Zelfslachtend slager en jager Herman ter Weele: ''Vlees moet je in zijn waarde laten''](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28816/1652359200-4085-30076_100x100_fit.png)
Zelfslachtend slager en jager Herman ter Weele: ''Vlees moet je in zijn waarde laten''
Vlees eten verandert. Voor de zelfslachtende en ambachtelijke Slagerij ter Weele in Oene betekent dat alleen maar meer klandizie. Klanten eten misschi...
![Update Scores Gault&Millau Nederland 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28867/1653384636-2515-30026_100x100_fit.jpg)
Update Scores Gault&Millau Nederland 2022
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
![Kees Visser winnaar Bocuse d’Or Nederland 2021](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27796/1632207548-941-31073_100x100_fit.jpg)
Kees Visser winnaar Bocuse d’Or Nederland 2021
Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Kees Visser, samen met zijn commis Jeffrey Buijl van Restaurant Cristó in Zierikzee, de winnaar gewor...
![Juryleden Bocuse d'Or bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27747/1631280534-2424-31122_100x100_fit.jpg)
Juryleden Bocuse d'Or bekend
Tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d’Or, op maandag 20 september tijdens Gastvrij Rotterdam, is de organisatie zeer vereerd dat zij de vol...
![Nice to Meat haalt revolutionair Zwitsers LUMA-vlees naar Benelux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27738/1631178890-0714-31131_100x100_fit.jpeg)
Nice to Meat haalt revolutionair Zwitsers LUMA-vlees naar Benelux
Het is de nieuwste innovatie in de markt van luxevlees op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behul...
![Alle Michelinsterren in één overzicht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26889/1617199251-2343-31954_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren in één overzicht
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
![Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25569/1603968533-3941-33233_100x100_fit.jpg)
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam
Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar l...
![Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25226/1602517321-2077-33566_100x100_fit.png)
Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef
Típico Zarzo. De slogan van het met een Michelinster bekroonde restaurant in Eindhoven verraadt de authentieke visie van de eigenaar, naamdrage...
![TheFork verlaagt drempel om restaurant te bezoeken](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25118/1600078098-0327-33668_100x100_fit.jpg)
TheFork verlaagt drempel om restaurant te bezoeken
Uit onderzoek van TheFork is gebleken dat de vrees voor corona besmetting bij consumenten is gedaald, maar dat het consumentenvertrouwen nog niet voll...
![Erik van Loo en Peter Gast koken samen in Utrecht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25054/1599643211-9127-33731_100x100_fit.jpg)
Erik van Loo en Peter Gast koken samen in Utrecht
Er gebeurt veel in Utrecht. Nadat bekend werd gemaakt dat Leon Mazairac de nieuw chef-kok wordt van Karel V en Vito Reekers (de voorganger&n...
![Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24554/1587718979-0968-34219_100x100_fit.jpeg)
Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom
Tom Lamers krijgt de leiding in de keuken van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom. De nieuwe chef-kok komt o...
![Redderestaurants.nl: cashflow genereren voor horecaondernemers](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24379/1584537467-453-34390_100x100_fit.jpg)
Redderestaurants.nl: cashflow genereren voor horecaondernemers
Het omzetverlies binnen de horeca loopt minstens net zo snel op als het aantal coronabesmettingen. Reisbeperkingen, het advies om thuis te blijven en...
![Timothy St. Aubeyn en Niels van de Berg winnen Zeeuwse Mossel trofee](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24228/1583827538-0614-34539_100x100_fit.jpg)
Timothy St. Aubeyn en Niels van de Berg winnen Zeeuwse Mossel trofee
Timothy St. Aubeyn en zijn student kok Niels van de Berg van restaurant Pure C te Cadzand zijn tijdens de Cooking Battles op de Ho...
!["Een concept bewaken vergt scherpte"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23906/1581690208-3939-34845_100x100_fit.jpg)
"Een concept bewaken vergt scherpte"
Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen iden...
![Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23687/1579164196-8051-35056_100x100_fit.jpg)
Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"
Na zeventien jaar in sterrenzaken te hebben gewerkt vond Vincent van der Zalm het tijd: een eigen restaurant. Hij stopte in het voorjaar als Chef de C...
![Alle Michelinsterren op een rijtje](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23729/1578927617-5168-35017_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren op een rijtje
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
![Gastronomische talenten laten hun kunsten zien](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23273/1569316533-627-35454_100x100_fit.jpg)
Gastronomische talenten laten hun kunsten zien
Maandag 23 september zijn tijdens Gastvrij Rotterdam diverse gastronomische talenten uit Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens een speciale...
![Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23194/1568113503-6659-35532_100x100_fit.jpg)
Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant
Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Exp...
![Foodhallen Rotterdam opent zomers terras](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23035/1564040469-1901-35687_100x100_fit.jpg)
Foodhallen Rotterdam opent zomers terras
Midden tussen de industriële pakhuizen en hypermoderne woontorens op de Kop van Zuid opent het zonnige en gezellige terras van de Foodhallen Rott...
![Erik van Loo verlaat Restaurant The Park](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22691/1559134429-7261-36020_100x100_fit.jpg)
Erik van Loo verlaat Restaurant The Park
Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkho...
![Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22640/1558082338-0262-36051_100x100_fit.jpg)
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op donderdag 16 mei jl. is SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, Maître bij De Treeswijkhoeve in Wa...
![Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22520/1555579257-8222-36167_100x100_fit.jpg)
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zi...