15 jaar De RestaurantKrant (2019): Thomas van Santvoort over zijn eerste Michelinster

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Thomas van Santvoort over zijn eerste Michelinster

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze keer blikken wij terug op een interview met chef-kok en ondernemer Thomas van Santvoort. Thomas kookte al jaren op sterrenniveau bij onder andere Chalet Royal, Parkheuvel en Boreas voordat hij in 2019 een Michelinster ontving met restaurant Flicka. De RestaurantKrant interviewde hem in het voorjaar van 2019 over deze prestatie. Lees het hele interview hier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws