15 jaar De RestaurantKrant (2015): Ruben Kwakman's wijngeheimen

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2015): Ruben Kwakman's wijngeheimen

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2015. Ruben Kwakman, 'Beste sommelier van Nederland' 14-15, sprak over de trends voor 2015, het inkopen van wijn en de do's en don'ts van de omgang met de godendrank in je zaak. "Zoete wijnen hebben een slecht imago. Dit komt vooral door de zoete Duitse wijnen die vroeger in een pak in Nederland werden verkocht." Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws