15 jaar De RestaurantKrant (2017): Ton Freriks over Restaurant De Vier Seizoenen

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2017): Ton Freriks over Restaurant De Vier Seizoenen De RestaurantKrant: juni 2017

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2017. Ton en Ellen Freriks doen vier seizoenen lang waar zij goed in zijn; het runnen van Restaurant De Vier Seizoenen, waar bloemen een grote rol spelen. Het restaurant, dat tevens beschikt over een B&B, ontving een lovende vermelding in de Lonely Planet. De heer Freriks vertelde De RestaurantKrant over het restaurant. "De ene keer hebben we 20 man lunch, de volgende keer 200." Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws