15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau De RestaurantKrant: maart 2020

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2020. Godfried van der Lugt, Managing Director van Gault&Millau Nederland, liet weten dat de gids identiteit en ambities heeft. “We willen met Gault&Millau benaderbaar zijn. We hebben nu (anno 2020, red.) zo’n achthonderd adressen in de gids, maar proberen ons breder te profileren door ook cocktailbars en zogeheten POP’s op te nemen in de gids." Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws