U heeft gezocht op : Gault&Millau

24 december 2019 Achtergronden Culinair
De RestaurantKrant brengt dit jaar speciale Gault&Millau-editie uit

Gault&Millau Nederland gaat het aankomende jaar de samenwerking aan met De RestaurantKrant. De novembereditie van deze krant staat dit jaar volledig in het teken van de bekende gele gids. Managing Director Gault&Millau Nederland, Godfried van der Lugt, kijkt uit naar de samenwerking: “...

2 december 2019 Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culinaire gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

2 oktober 2019
Gault&Millau zet zich in voor voedselhulp

Gault&Millau en Mastercard slaan in november de handen ineen om een belangrijk thema op de kaart te zetten: voedselhulp voor schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden. De hele maand november worden gasten in restaurants uit de Gault&Millau restaurantgids aangemoedigd om hun rekening te...

3 december 2018 Awards
Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019

Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arjan Speelman nam hij de prestigieuze prijs in Amsterdam vanmiddag in ontvangt. "Bij Ciel Bleu werken we al vijftien jaar aan de weg naar succes. De...

27 september 2018 Awards Culinair
Godfried van der Lugt vaart nieuwe koers met Gault&Millau

De allereerste Gault&Millau onder het bewind van Godfried van der Lugt wordt op 3 december in Amsterdam gepresenteerd. In het voorjaar startte Van der Lugt in zijn functie als Managing Director met een schone lei en half november gaat ‘zijn’ gids naar de drukker. “We willen een...

26 september 2018 Awards Culinair
Gault&Millau benoemt Benjamin Parth tot chefkok van het jaar 2019

Het Oostenrijkse Ischgl in Paznaun, Tirol heeft haar status als culinaire hotspot in de Alpen verder verstevigd met de recente benoeming door Gault&Millau van Benjamin Parth (restaurant Stüva) tot Chef-kok van het Jaar 2019. Eerder dit jaar werden de restaurants in het kleine dorp met slech...

21 juni 2018 Events Culinair
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét int...

7 november 2017 Awards
Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018

Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde, uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2018. Onder de culinaire jonge garde was het Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam die er het meeste uitsprong...

20 oktober 2017 Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

6 september 2017 Awards
Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend

Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de verschillende categorieën. Talentvol Chef Jermain De Rozario-Rozario-Helmond Gilbert von Berg-Chateau Neercanne- Maastricht Dennis Huwae-D...

8 augustus 2017 Achtergronden Culinair
Culinair auteur Millau van Gault&Millau overleden

De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 5 augustus op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het culinaire tijdschrift Gault&Millau maandag bekendgemaakt. Millau richtte het tijdschrift in 1969 samen met Henri Gault op, maar stopte in 1992 met het werken voor het blad. Hij ...

27 mei 2016
Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Onlangs openden chef Nicky Quarz en gastvrouw Michèle van der Linden hun restaurant en foodbar Quarz in Muiderberg. De zaak, gevestigd in een karakteristiek pand in het hart van Muiderberg, bestaat uit een restaurant, foodbar, private dining-ruimte en beschikt over een bijzondere veranda en een t...

2 mei 2016
Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volk...

11 januari 2016
Restaurant De Gulle Waard sluit december 2016

Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk sluit eind december 2016 na 25 jaar de deuren. Eigenaren Henk den Herder en Nel Schellekens willen op een andere locatie en op een minder arbeidsintensieve manier verder. Het paar denkt daarbij onder meer aan het geven van kookworkshops, productontwikkeling...

16 november 2015
Chef Tim Raue gastchef in Rijks

De succesvolle Duitse topchef Tim Raue is op 18, 19 en 20 maart 2016 te gast in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Samen met Joris Bijdendijk en zijn team kookt hij die dagen een speciaal menu, waarvan de beste gerechten het hele voorjaar op de kaart blijven staan. Over Tim Raue Tim Ra...

16 september 2015
Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Gault&Millau, onder meer uitgever van de onafhankelijke restaurant- en hotelgids GaultMillau en het wijnmagazine Proefschrift, zal tijdens Folie Culinaire een educatief wijnprogramma presenteren. Folie Culinaire is het vakevent voor de internationale (top)gastronomie en vindt plaats van 5 t/m 7 ok...

13 november 2014
Mooiste terras van België

Het terras van Restaurant La Source in La Butte aux Bois is door de inspecteurs van Gault&Millau verkozen tot het ‘Mooiste Terras van België’. Uitreiking Tijdens de uitreiking van de 'gele gids' voor 2015 op maandag 10 november te Brussel werd deze opsteker uitgedeeld aan het terras van ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: