Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst

6 oktober 2020 | Redactie

De lancering van Gault&Millau 2021, die gepland stond op 30 november 2020, is verplaatst. Dat maakte Godfried van der Lugt, Managing Director Gault&Millau Nederland, in een brief bekend. Wanneer de lancering van Gault&Millau 2021 plaatsvindt, is nog niet bekend.

De verscherpte maatregelen die de overheid op maandag 28 september bekendmaakte, zorgen ervoor dat de lancering niet door kan gaan. Van der Lugt laat in de brief aan restauranthouders, chefs en partners het volgende weten:

“Naar aanleiding van de aangekondigde beperkingen om het Covid-19 virus verder in te dammen hebben wij afgelopen week na intern overleg besloten onze verantwoordelijkheid te nemen en de Gault&Millau 2021 lancering uit te stellen naar een beter moment in de hopelijk nabije toekomst.” 
 
“De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om de lancering van de Gault&Millau 2021 lijst samen te stellen en de awards-ceremonie te organiseren. Dit werk is niet verloren en van uitstel komt geen afstel. De geplande datum was 30 november en we hadden een aangepast programma voorzien met maximaal 200 gasten in de voor ons vertrouwde en zeer ruime Kromhouthal in Amsterdam. Dit willen we graag doorgang laten vinden op een moment dat we weer bij elkaar kunnen komen met minimaal 200 personen en op een moment dat het voor ons allemaal weer goed voelt om elkaar in levende lijve te ontmoeten.”

Van der Lugt sluit de brief af met de wens om zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te kunnen maken.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: