Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst

Auteur: Redactie
Gastronomie 6 oktober 2020
Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst

De lancering van Gault&Millau 2021, die gepland stond op 30 november 2020, is verplaatst. Dat maakte Godfried van der Lugt, Managing Director Gault&Millau Nederland, in een brief bekend. Wanneer de lancering van Gault&Millau 2021 plaatsvindt, is nog niet bekend.

De verscherpte maatregelen die de overheid op maandag 28 september bekendmaakte, zorgen ervoor dat de lancering niet door kan gaan. Van der Lugt laat in de brief aan restauranthouders, chefs en partners het volgende weten:

“Naar aanleiding van de aangekondigde beperkingen om het Covid-19 virus verder in te dammen hebben wij afgelopen week na intern overleg besloten onze verantwoordelijkheid te nemen en de Gault&Millau 2021 lancering uit te stellen naar een beter moment in de hopelijk nabije toekomst.” 
 
“De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om de lancering van de Gault&Millau 2021 lijst samen te stellen en de awards-ceremonie te organiseren. Dit werk is niet verloren en van uitstel komt geen afstel. De geplande datum was 30 november en we hadden een aangepast programma voorzien met maximaal 200 gasten in de voor ons vertrouwde en zeer ruime Kromhouthal in Amsterdam. Dit willen we graag doorgang laten vinden op een moment dat we weer bij elkaar kunnen komen met minimaal 200 personen en op een moment dat het voor ons allemaal weer goed voelt om elkaar in levende lijve te ontmoeten.”

Van der Lugt sluit de brief af met de wens om zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te kunnen maken.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws