Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025

Auteur: Redactie
Events Gastronomie 3 juli 2024
Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025

Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een vernieuwend concept voor de editie van 2025. In samenwerking met de culinaire gids Gault&Millau presenteert Horecava een exclusieve Chef’s Table ervaring, waarbij topchefs hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals.

De Chefs Table, als onderdeel van Taste of Horecava, biedt plaats aan ongeveer dertig gasten per sessie, waarbij diverse tijdsloten gedurende de dag worden ingevuld door topchefs en hun teams. De setting is ontworpen om de bezoekers een ultieme beleving te geven, waarbij zij letterlijk een kijkje in de keuken kunnen nemen. Rondom de Chef’s Table is er plaats voor partners en leveranciers die hun producten en diensten presenteren, wat zorgt voor een interactieve en netwerkgerichte ervaring.

Trends en innovaties in de gastronomie

Tijdens Horecava 2025 worden de laatste trends en ontwikkelingen in de horeca uitgelicht, waaronder technologische innovaties zoals moleculaire gastronomie, 3D-printing en de groeiende populariteit van fusion gerechten en wereldkeukens. Daarnaast wordt er sterk gefocust op lokale en seizoensgebonden ingrediënten, met aandacht voor unieke en onvergetelijke eetervaringen.

Dit event versterkt het culinaire karakter van Horecava en biedt bezoekers een gelegenheid om te ontdekken waar de culinaire horeca in de toekomst naartoe gaat. Taste of Horecava by Gault&Millau benadrukt de rol van Horecava als voorloper in het presenteren van gastronomische trends en innovaties, en creëert een platform voor beleving en netwerken binnen de branche.

Gault&Millau

Voor Gault&Millau biedt deze samenwerking een unieke kans om zich nog sterker te profileren als dé culinaire gids voor de horeca. Door deel uit te maken van Horecava 2025, kunnen zij hun reputatie als autoriteit op het gebied van gastronomie verder versterken en hun netwerk uitbreiden. Het evenement biedt een uitgelezen platform om de banden met topchefs, horecaprofessionals en leveranciers te verdiepen, en hun positie als trendsetter in de culinaire wereld te bevestigen.

Overig nieuws