Gault&Millau maakt datum gidslancering 2023 bekend

Auteur: Redactie
Events 25 januari 2023
Gault&Millau maakt datum gidslancering 2023 bekend

Gault&Millau is dit jaar wederom op uitnodiging van de gemeente Utrecht in Tivoli Vredenburg voor de uitreiking van de Gault&Millau-gids 2023 en Gault&Millau-awards. Op 13 februari vult Tivoli zich met toonaangevende Nederlandse chefs en partners voor de presentatie van de nieuwe culinaire gids en de awards.

Ook burgemeester Sharon Dijksma is aanwezig op de uitreiking om de bezoekers te verwelkomen. Na deze dag weten we welke restaurants tot de top van Nederland behoren volgens de Franse gids.  

De gids bevat beoordelingen van restaurants (door middel van symbolische koksmutsen) en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. Ook reikt Gault&Millau jaarlijks verschillende prijzen uit, zoals de 'Chef van het Jaar', 'Sommelier van het Jaar', 'Restaurant van het Jaar' en 'Hotel van het Jaar'.

Dit jaar brengt de organisatie, in tegenstelling tot vorig jaar, wel een papieren Gault&Millau versie uit. De gids geldt als een concurrent van de Michelingids.

Programma
Ontvangst: 12:00 – 12:45 uur
Inloop grote zaal: 12:30 – 13:00 uur
Award uitreiking en gids presentatie: 13:00 tot 14:15 uur
Culinaire ontvangst: 14:15 tot 17:00 uur

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws