Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden van de hoogstaande kwaliteitsgerechten van chef-kok Eric van Loo.

Een unicum in Rotterdam, want niet veel zaken van dit niveau openen op zondag de deuren voor haar gasten. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van dit Rotterdamse icoon, want daar zijn er nogal wat van en om die reden besloot Van Loo in het weekend niet 1, maar 2 dagen open te gaan. Geniet deze zomer het hele weekend op het fantastische terras van gerechten van absolute topkwaliteit.

Seizoensgerechten
Voor wie zichzelf en vrienden of familie lekker in de watten wil laten leggen, is bij restaurant Parkheuvel aan het juiste adres. Chef-kok Erik van Loo kookt met zijn brigade de sterren van de hemel om zijn gasten alleen van de allerbeste pure gerechten te voorzien. In de keuken van Parkheuvel wordt met ingrediënten van het seizoen gekookt. En alleen het beste is goed genoeg. Vanaf 2 juli is het restaurant ook op zondag open en is de keuken doorlopend geopend. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen gasten er neerstrijken voor de lunch of diner. Om de kwaliteit van het team te kunnen waarborgen betekent dit wel dat het restaurant vanaf die datum op maandag en dinsdag gesloten zal zijn. Uiteraard zijn er uitzonderingen te maken voor grotere gezelschappen.

Themazondag
De zondag is voor de echte levensgenieter, de Bourgondiër. Om het plaatje helemaal compleet te maken organiseert Van Loo themazondagen waarbij bijvoorbeeld een bepaald soort wijn centraal staat. Of denk aan ‘fish on the bone-middag’ waarbij de vis aan tafel wordt gefileerd. Ook gaat Van Loo workshops geven, zoals een rund- of kreeft workshop. Houdt de agenda van het restaurant in de gaten voor deze speciale themazondagen die je niet wilt missen!

Achtergrondinformatie
Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van het chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: