Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden van de hoogstaande kwaliteitsgerechten van chef-kok Eric van Loo.

Een unicum in Rotterdam, want niet veel zaken van dit niveau openen op zondag de deuren voor haar gasten. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van dit Rotterdamse icoon, want daar zijn er nogal wat van en om die reden besloot Van Loo in het weekend niet 1, maar 2 dagen open te gaan. Geniet deze zomer het hele weekend op het fantastische terras van gerechten van absolute topkwaliteit.

Seizoensgerechten
Voor wie zichzelf en vrienden of familie lekker in de watten wil laten leggen, is bij restaurant Parkheuvel aan het juiste adres. Chef-kok Erik van Loo kookt met zijn brigade de sterren van de hemel om zijn gasten alleen van de allerbeste pure gerechten te voorzien. In de keuken van Parkheuvel wordt met ingrediënten van het seizoen gekookt. En alleen het beste is goed genoeg. Vanaf 2 juli is het restaurant ook op zondag open en is de keuken doorlopend geopend. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen gasten er neerstrijken voor de lunch of diner. Om de kwaliteit van het team te kunnen waarborgen betekent dit wel dat het restaurant vanaf die datum op maandag en dinsdag gesloten zal zijn. Uiteraard zijn er uitzonderingen te maken voor grotere gezelschappen.

Themazondag
De zondag is voor de echte levensgenieter, de Bourgondiër. Om het plaatje helemaal compleet te maken organiseert Van Loo themazondagen waarbij bijvoorbeeld een bepaald soort wijn centraal staat. Of denk aan ‘fish on the bone-middag’ waarbij de vis aan tafel wordt gefileerd. Ook gaat Van Loo workshops geven, zoals een rund- of kreeft workshop. Houdt de agenda van het restaurant in de gaten voor deze speciale themazondagen die je niet wilt missen!

Achtergrondinformatie
Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van het chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: