Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden van de hoogstaande kwaliteitsgerechten van chef-kok Eric van Loo.

Een unicum in Rotterdam, want niet veel zaken van dit niveau openen op zondag de deuren voor haar gasten. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van dit Rotterdamse icoon, want daar zijn er nogal wat van en om die reden besloot Van Loo in het weekend niet 1, maar 2 dagen open te gaan. Geniet deze zomer het hele weekend op het fantastische terras van gerechten van absolute topkwaliteit.

Seizoensgerechten
Voor wie zichzelf en vrienden of familie lekker in de watten wil laten leggen, is bij restaurant Parkheuvel aan het juiste adres. Chef-kok Erik van Loo kookt met zijn brigade de sterren van de hemel om zijn gasten alleen van de allerbeste pure gerechten te voorzien. In de keuken van Parkheuvel wordt met ingrediënten van het seizoen gekookt. En alleen het beste is goed genoeg. Vanaf 2 juli is het restaurant ook op zondag open en is de keuken doorlopend geopend. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen gasten er neerstrijken voor de lunch of diner. Om de kwaliteit van het team te kunnen waarborgen betekent dit wel dat het restaurant vanaf die datum op maandag en dinsdag gesloten zal zijn. Uiteraard zijn er uitzonderingen te maken voor grotere gezelschappen.

Themazondag
De zondag is voor de echte levensgenieter, de Bourgondiër. Om het plaatje helemaal compleet te maken organiseert Van Loo themazondagen waarbij bijvoorbeeld een bepaald soort wijn centraal staat. Of denk aan ‘fish on the bone-middag’ waarbij de vis aan tafel wordt gefileerd. Ook gaat Van Loo workshops geven, zoals een rund- of kreeft workshop. Houdt de agenda van het restaurant in de gaten voor deze speciale themazondagen die je niet wilt missen!

Achtergrondinformatie
Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van het chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: