15 jaar De RestaurantKrant (2020): Rik Jansma en Laurens Samsen over convenience

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2020): Rik Jansma en Laurens Samsen over convenience

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2020 bij restaurant Basiliek. Hier gingen eigenaar en chef-kok Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan over onder andere convenienceproducten, halffabricaten en het uitbesteden van processen. Samen ontdekten zij of er verschillen zitten in hoe ze denken over gemaksproducten. Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws