15 jaar De RestaurantKrant (2022): Leon Mazairac en de 8 van

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2022): Leon Mazairac en de 8 van

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview met Leon Mazairac, chef-kok van Grand Hotel Karel V. Hij stond in mei 2022 centraal in De RestaurantKrant met ‘De 8 van.’ Hier kreeg de chef de kans om 8 kandidaten naar voren te schuiven voor een interview bij De RestaurantKrant. Ook verteld de kok over zijn eigen keukenploeg. “Goed gastheerschap, daar draait het om.” Lees alle delen hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws