15 jaar De RestaurantKrant (2010): Chef-kok Robert Kranenborg over zijn leven na de keuken

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2010): Chef-kok Robert Kranenborg over zijn leven na de keuken

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2010. Chef-kok Robert Kranenborg vertelde over zijn ‘Leven na de keuken’. In 2010 begon Robert zijn dag met een eitje of een stukje kaas en toast. Verder was hij actief voor het programma Topchef en las hij diverse bladen over design, reizen en meer. Ook vertelde de chef over zijn gezin en de kerstdagen. Lees het hele artikel hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws