Je hebt gezocht op: pannen
![CBS: Daling ziekteverzuim in 2023 het sterkst in horeca](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32318/terras-04-60939_100x100_fit.jpg)
CBS: Daling ziekteverzuim in 2023 het sterkst in horeca
In 2023 is het ziekteverzuim van werknemers afgenomen, na acht jaar waarin het steeds toenam. Het ziekteverzuim daalde van 5,6 procent in 2022 naar 5,...
![Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32287/bietstuk-60875_100x100_fit.jpg)
Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service
Op dinsdag 8 juli is de innovatieve Dry Aged Biet Chefs Club officieel gelanceerd, een unieke samenwerking tussen vier vooraanstaande topchefs: Yornie...
![The Peacock Bar en Restaurant L’église winnen 'Chefs & Shakers'](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32244/chefs-and-shakers-24-60779_100x100_fit.jpg)
The Peacock Bar en Restaurant L’église winnen 'Chefs & Shakers'
Afgelopen maandag 1 juli streden drie teams om de titel van de jaarlijkse Don Papa Chefs and Shakers competitie. Ieder team, bestaande uit...
Beluga Loves You* heeft dreigend faillissement afgewend
Het sterrenrestaurant van chef Servais en gastvrouw Stephanie Tielman verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wa...
![The Diamond introduceert vernieuwde Heineken Hoek aan het Leidseplein](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32228/thediamond-team-denisevalkphotography2-2-60728_100x100_fit.jpg)
The Diamond introduceert vernieuwde Heineken Hoek aan het Leidseplein
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
![De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep bundelen krachten voor Special Olympics Nationale Spelen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32182/img-6513-low-60626_100x100_fit.jpg)
De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep bundelen krachten voor Special Olympics Nationale Spelen
De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep hebben de krachten gebundeld om de catering te verzorgen tijdens de Special Olympics Nationale Spelen. Dit bijz...
![Zo verliep het Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32171/etn2024jaarevent-490-60604_100x100_fit.jpg)
Zo verliep het Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024
Maandag 10 juni was Grand Hotel De Draak met restaurant 1397 in Bergen op Zoom gastheer voor het jaarlijkse Euro-Toques Nederland Jaarevent. Ruim 180...
![“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32165/20240522-133038-60592_100x100_fit.jpg)
“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”
Gasten van B&B de Maaskei komen naar het Limburgse Geulle voor hun rust, voor kunstbeurs Tefaf of voor een concert van André Rieu. Eigenaar...
![De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32152/deberenypenburg4k-60568_100x100_fit.jpg)
De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren
Na een aantal maanden flink bouwen is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in...
![Basiliek, Zoldering en Puur Sahn finalisten van Copa Jerez 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32108/sherry-60472_100x100_fit.jpg)
Basiliek, Zoldering en Puur Sahn finalisten van Copa Jerez 2024
De vierkoppige vakjury bestaande uit prominenten uit de wijn-spijs wereld, heeft zich deze editie van de tweejaarlijkse prestigieuze sherry-spijs weds...
![Petit Caron heropent naast Café Caron](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32093/20240528-petit-caron-interieur-chantal-arnts64-60442_100x100_fit.jpg)
Petit Caron heropent naast Café Caron
Petit Caron is verhuisd. Het geliefde restaurant van de familie Caron, begonnen op het Gerard Douplein, heeft een nieuw thuis gevonden op de Frans Hal...
![Waar moet je op letten bij de aankoop van een professionele kookplaat?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32088/1646304435344830329-60432_100x100_fit.jpg)
Waar moet je op letten bij de aankoop van een professionele kookplaat?
Ondernemen is investeren. Horecaondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op letten bi...
![Eerste benefietdiner bij Eden* levert duizenden euro’s op](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32063/eden-60380_100x100_fit.jpg)
Eerste benefietdiner bij Eden* levert duizenden euro’s op
Het eerste Benefietdiner voor Make a Memory bij sterrestaurant Eden in Valkenswaard heeft 4.250 euro opgeleverd. Met dit bedrag kunnen liefst 21 repor...
![Restaurant De Beren opent eerste vestiging in een hotel](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32058/hoofdingangdeberennederweert-1-60370_100x100_fit.jpg)
Restaurant De Beren opent eerste vestiging in een hotel
Restaurant De Beren, bekend om haar iconische spareribs en gastvrije ambiance, brengt vanaf donderdag haar kenmerkende smaken naar Nederweert. Wat dez...
![Kaatje bij de Sluis viert vijftigjarig bestaan](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32026/img20220913wa0020-60296_100x100_fit.jpg)
Kaatje bij de Sluis viert vijftigjarig bestaan
Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
![Familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent in Utrecht Leidsche Rijn](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31994/papas-pannenkoeken-60233_100x100_fit.jpg)
Familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent in Utrecht Leidsche Rijn
Het nieuwe familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent binnenkort haar deuren in Utrecht Leidsche Rijn, voor de opening van het restaurant is ee...
![“Spannend om in de huiskamer van het dorp de hardlopers van de kaart te halen”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31972/bistrohero-jpg1600x900-60187_100x100_fit.jpg)
“Spannend om in de huiskamer van het dorp de hardlopers van de kaart te halen”
Bjorn Stukje (37) transformeerde een jaar geleden café De Egelantier in Den Dolder naar Bistro Hero. De zaak onderging een restyling waarbij de...
![Diego’s introduceert ‘Smash’: een revolutie in de Nederlandse burgercultuur](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31927/1651828583886330098-60079_100x100_fit.jpg)
Diego’s introduceert ‘Smash’: een revolutie in de Nederlandse burgercultuur
Diego Buik, bekend van zijn populaire burgerzaak op de Kop van Zuid in Rotterdam en het wereldrecord voor de duurste burger, kondigt trots de lancerin...
![Bijzonder benefietdiner bij Eden* in Valkenswaard](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31903/eden-60028_100x100_fit.jpg)
Bijzonder benefietdiner bij Eden* in Valkenswaard
In sterrestaurant Eden in Valkenswaard vindt woensdag 22 mei een bijzonder benefietdiner plaats. Chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans en Make a Memor...
![Ron Blaauw: “Je moet wél durven”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31870/groots-ondernemen-ron-blaauw-59955_100x100_fit.jpg)
Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
![Restaurant Novi opent haar deuren in Amsterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31854/thecreatorshubjordislootsnovistradamezzo1-59914_100x100_fit.jpg)
Restaurant Novi opent haar deuren in Amsterdam
Het Italiaanse restaurant Novi opent in april de deuren in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer. Novi wordt een echt buurtrestaurant voor families. Naa...
![De Rooi Pannen wint goud en zilver op nationaal kampioenschap](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31855/foto-eindhoven-59916_100x100_fit.jpg)
De Rooi Pannen wint goud en zilver op nationaal kampioenschap
Tijdens het prestigieuze Nederlandse kampioenschap koken en serveren voor vmbo-studenten hebben de scholen van De Rooi Pannen uit Tilburg en Eindhoven...
![De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31846/foto-breda-horeca-studenten-59895_100x100_fit.jpg)
De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
![Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31824/groots-ondernemen-marjolein-de-jonght-riet-59847_100x100_fit.jpg)
Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31815/veiligheid-stelen-frauderen-59829_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?
Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...
![Mousserende thee biedt nieuw, alcoholvrij alternatief voor bubbels](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31821/20240325-est-launch-0719-hr-dennisbouman-59841_100x100_fit.jpg)
Mousserende thee biedt nieuw, alcoholvrij alternatief voor bubbels
Na veertien maanden voorbereiding brengt een Amsterdamse groep sommeliers, muzikanten en creatieven vol trots hun eerste creatie op de markt. Een dran...
![Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31793/veiligheid-brandveiligheid-59778_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?
De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...
![Ramez Ramzy: “De tijd van Argentinian steakhouses is voorbij”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31680/groots-ondernemen-ramez-ramzy-59532_100x100_fit.jpg)
Ramez Ramzy: “De tijd van Argentinian steakhouses is voorbij”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Nieuwe ‘barstro’ Prins & Aap brengt cocktailbar en bistro samen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31759/001-wildschieters-em-andaz-web-20240220-59703_100x100_fit.jpg)
Nieuwe ‘barstro’ Prins & Aap brengt cocktailbar en bistro samen
Barstro Prins & Aap opent in het bekende boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Prins & Aap is een combinatie van een creatieve bar...
Seb Smit terug als chef-kok bij De Heeren van Harinxma
Met trots kondigt Landgoed Lauswolt de aanstelling aan van Seb Smit als de nieuwe executive chef van De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een...
![Verleidelijke lokroep van culinaire hotspot The Siren leidt naar het Rokin](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31709/thesiren21707492551-59597_100x100_fit.jpg)
Verleidelijke lokroep van culinaire hotspot The Siren leidt naar het Rokin
Komend voorjaar ontkomt niemand aan de verleidelijke lokroep van The Siren. Eind april, begin mei wordt in een dubbel, statig grachtenpand aan de gloe...
![Eigenaren van DeDakkas openen Kastan in Hoofddorp](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31694/kastan26jan247-59566_100x100_fit.jpg)
Eigenaren van DeDakkas openen Kastan in Hoofddorp
Vlak bij het station van Hoofddorp in de nieuwe stadswijk Hyde Park opent komende zomer Kastan haar deuren. Kastan wordt de tweede horecazaak van de H...
![Waar moet je op letten bij de aankoop van pannen voor jouw restaurant?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29939/1675336729-3031-28993_100x100_fit.jpg)
Waar moet je op letten bij de aankoop van pannen voor jouw restaurant?
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...
![Nieuw in Amsterdam: Café Cress heeft elke week een nieuwe menukaart](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31657/cress-niamhcyriljeff-59476_100x100_fit.jpg)
Nieuw in Amsterdam: Café Cress heeft elke week een nieuwe menukaart
Café Cress is een nieuwe culinaire aanwinst in Amsterdam-Noord. Achter dit horecaconcept gaan Jeffrey Klepper, Niamh Groentjes en Cyril Martine...
![Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31642/chantal-arnts2-1-59435_100x100_fit.jpg)
Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef
Zenchef, Europees marktleider in reserveringstechnologie voor restaurants, verwelkomt met trots Tablebooker, een grote speler in de Belgische restaura...
Zadkine Horeca College kijkt terug op geslaagde internationale wedstrijd voor het beste horecaconcept
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
![Nieuwe restobar ‘Jacob’ in Amsterdam Oud-West belooft unieke ervaring](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31629/jacob-59409_100x100_fit.jpg)
Nieuwe restobar ‘Jacob’ in Amsterdam Oud-West belooft unieke ervaring
Een nieuwe culinaire hotspot staat op het punt de deuren te openen aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West. Met een unieke samenwerking tussen e...
![“Ik vind niet dat je met een sterrenzaak verder komt dan zonder ster”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31595/img-9618-bijgesneden-59331_100x100_fit.jpg)
“Ik vind niet dat je met een sterrenzaak verder komt dan zonder ster”
Ondernemen in Harderwijk. Bij binnenkomst, op een woensdagmiddag om 14:00 uur, valt op dat het al druk is in de keuken van Ratatouille. Het Harderwijk...
Eerste dag HorecaEvenTT achter de rug: "Een ongekend hoog niveau"
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...
![Horeca Vakbeurs Hardenberg van start](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31555/1000008220-59240_100x100_fit.jpg)
Horeca Vakbeurs Hardenberg van start
Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...