U heeft gezocht op : Bas van Kranen

9 juli 2019 Michelin Restaurant
Prikkelende start van het nieuwe seizoen bij Restaurant Bord'Eau*

Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde Executive Chef van Restaurant Bord'Eau in hotel De L’Europe Amsterdam, heeft het nieuwe seizoen met veel smaak ingeluid. De officiële start van de zomer luidde voor de keuken van Restaurant Bord'Eau tevens de overstap van vier, naa...

15 november 2017 Amsterdam Personalia Chefs
De L'Europe presenteert nieuw culinair team 2018

Een nieuw tijdperk breekt aan voor De L'Europe Amsterdam met de culinaire benoemingen van Tjaco van Eijken als Executive Chef van De L'Europe, die verantwoordelijk zal zijn voor Hoofdstad Brasserie, de zomerse hotspot Het Terras, de lounges, roomservice en de zeven vergaderruimtes. Bas van K...

27 september 2017 Personalia Culinair
Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties, herkenbare gerechten en unieke texturen. Dit is de stijl en de kracht van dynamische chef Bas van Kranen die vanaf 1 januari 2018 het stokje zal overnemen van Richard van Oostenbrugge en leiding zal geven aan het getalenteerde k...

28 augustus 2017 Events
Restaurant Beluga presenteert eigen magazine

Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle stand van tweesterrenrestaurant Beluga Loves You. Chef Hans van Wolde onthulde om 16.30 uur een metershoge blow-up van de cover van zijn eerste Beluga ...

14 januari 2016
Food Professional Day 2016

In gesprek over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat vindt plaats op maandag 4 april 2016 bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Het veelzijdige programma omvat zowel plenaire sessies en workshops, als een Dutch Cuisine signature lunch en een infomarkt. De inschrijving is geopend. Inbreng ...

29 oktober 2015
Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Nederlandse toprestaurants gaan tijdens de Horecava de strijd weer aan voor het veroveren van de Gouden Koksmuts. Zes van de acht teams die meedoen, zijn bekend. Thomas Bühner, chef-kok van restaurant La Vie* in Osnabrück wordt wederom de juryvoorzitter van de wedstrijd. Hij wordt bijgestaan door...

13 januari 2015
De Leuf wint Gouden Koksmuts 2015

Het team van Restaurant De Leuf in Ubachsberg, met chef de cuisine Bas van Kranen en Robin van de Bunt en Vital Awick, heeft gisteren tijdens de Horecava 2015 de Gouden Koksmuts gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Robert Kranenborg, SVH Meesterkok en ambassadeur van de Nederlandse kampioenschap...

14 oktober 2014
Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons

Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met één meesterchocolatier tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren ze onder de naam Sterrenbonbons tien unieke 'pareltjes'. Nieuwe smaakcombinat...

30 september 2014
Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Ook laat het Koksgilde, de organisator van de Nationale Kampioenschappen voor koks, weten dat Thomas Bühner van restaurant La Vie * in Osnabrück de juryvoorzitter wordt ...

7 november 2013
26 topchefs koken 24 uur voor 3FM

Van zondag 22 december tot en met maandag 23 december is Restaurant EVI in Zandvoort 24 uur lang hét culinaire centrum van Nederland. Edwin Vinke, Niven Kunz, Ron Blaauw, Menno Post en vele andere Nederlandse topchefs zullen de sterren van de hemel koken voor het goede doel van 3FM Serious Request...

18 maart 2012
Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Leerling-kok Edwin Sander uit Twello, leerling-gastheer Niek Groen uit Spierdijk en leerling-kastelein Luc van Nieuwamerongen uit Breda zijn er met de nationale titels vandoor gegaan tijdens het SVH NK Horeca. Na een zinderende finaledag zijn zaterdag 17 maart de nieuwe SVH Nationaal Kampioenen H...

24 maart 2011
Opperste concentratie tijdens halve finale

De inspanning en concentratie is van de gezichten van de leerling-gastheren, -vrouwen en leerling-koks af te lezen tijdens de halve finale van het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca op 24 maart bij de Skills Masters in Ahoy Rotterdam. De twintig deelnemers die als beste uit de voorrondes zijn gekome...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: