Je hebt gezocht op: Bas van Kranen
Dubbelslag Yornie van Dijk: eerste Michelinster én Young Chef Award
Chef-kok en eigenaar van restaurant Basiliek uit Harderwijk, Yornie van Dijk, is nog geen jaar eigenaar van Basiliek, maar mag nu al de eerste Micheli...
![Liveblog: uitreiking Michelingids 2023 [gesloten]](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30305/1654000205605230007-56545_100x100_fit.jpg)
Liveblog: uitreiking Michelingids 2023 [gesloten]
Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2023 gepresenteerd. Blijf via dit liveblog - van de redactie va...

De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Restaurant Flore** reageert op plek in top-10 'Beste Groente Restaurants ter Wereld'
Restaurant Flore is bekroond met een zesde plek op de wereldlijst voor beste groente restaurant door We’re Smart Green Guide. Eerder dit jaar we...

Bas van Kranen dubbele winnaar tijdens Michelinsterren uitreiking: ''Eén stap terug voor twee vooruit''
In het vorig jaar geopende restaurant Flore in Amsterdam zwaait Bas van Kranen de scepter, met succes. Tijdens de Michelinsterren uitreiking van vanda...

Liveblog: uitreiking Michelingids 2022
Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...

Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld
We’re Smart® World onthult op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld. La Distillerie uit Luxemburg van Chef René Mathieu...

Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...

Wouter Denessen nieuwe maitre Restaurant Bord'Eau
Wouter Denessen is aangesteld om het team van Restaurant Bord’Eau (*) aan te sturen met als doel de persoonlijke service naar het hoogste niveau...

Bas van Kranen en Alain Passard slaan handen ineen
Internationaal gerenommeerd driesterrenchef Alain Passard (Arpège Restaurant) en chef Bas van Kranen (Restaurant Bord’Eau) slaan de hande...

Prikkelende start van het nieuwe seizoen bij Restaurant Bord'Eau*
Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde Executive Chef van Restaurant Bord'Eau in hotel De L’Europe Amsterdam, heeft het nieuwe se...

Restaurant Beluga presenteert eigen magazine
Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle s...

Food Professional Day 2016
In gesprek over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat vindt plaats op maandag 4 april 2016 bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Het veelzijdig...

Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend
Nederlandse toprestaurants gaan tijdens de "Horecava":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=horecava&x=zoeken de strijd weer aan voor het veroveren van d...

De Leuf wint Gouden Koksmuts 2015
Het team van Restaurant De Leuf in Ubachsberg, met chef de cuisine Bas van Kranen en Robin van de Bunt en Vital Awick, heeft gisteren tijdens de Hore...

Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons
Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met één meesterchocolatier tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal ses...

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend
De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Ook laat het Koksgild...

26 topchefs koken 24 uur voor 3FM
Van zondag 22 december tot en met maandag 23 december is "Restaurant EVI in Zandvoort":http://www.restaurantevi.nl/index.php?option=com_content&view=a...