Restaurant Beluga presenteert eigen magazine

28 augustus 2017 | Roy Spijker

Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle stand van tweesterrenrestaurant Beluga Loves You. Chef Hans van Wolde onthulde om 16.30 uur een metershoge blow-up van de cover van zijn eerste Beluga Magazine. In het 144 pagina’s dikke magazine worden straks met passie en lef zowel bekende als nieuwe concepten, gezichten en gerechten getoond.

Het eerste nummer staat in het teken van het thema Legends. Legendarische mensen, legendarische gerechten, legendarische kunst, cultuur en muziek.

Lancering
Het glossy magazine met veel informatie over wat de echte foodie wil weten van een tweesterrenrestaurant in bourgondisch Maastricht, wordt medio oktober gelanceerd ten tijde van de Folie Culinaire. Het eerste exemplaar wordt tijdens een diner in restaurant Beluga overhandigd aan door Hans aangewezen future legends, Bas van Kranen van restaurant De Leuf en Jos Grootscholten van restaurant Perceel. 

Reserveren
Belangstellenden kunnen het eerste nummer van Beluga Magazine alvast via de website bestellen. Daarbij maken zij kans op een zes-persoons Beluga diner thuis. Onder de groep belangstellenden die het magazine gereserveerd hebben, worden twee winnaars geselecteerd. 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: