Restaurant Beluga presenteert eigen magazine

28 augustus 2017 | Roy Spijker

Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle stand van tweesterrenrestaurant Beluga Loves You. Chef Hans van Wolde onthulde om 16.30 uur een metershoge blow-up van de cover van zijn eerste Beluga Magazine. In het 144 pagina’s dikke magazine worden straks met passie en lef zowel bekende als nieuwe concepten, gezichten en gerechten getoond.

Het eerste nummer staat in het teken van het thema Legends. Legendarische mensen, legendarische gerechten, legendarische kunst, cultuur en muziek.

Lancering
Het glossy magazine met veel informatie over wat de echte foodie wil weten van een tweesterrenrestaurant in bourgondisch Maastricht, wordt medio oktober gelanceerd ten tijde van de Folie Culinaire. Het eerste exemplaar wordt tijdens een diner in restaurant Beluga overhandigd aan door Hans aangewezen future legends, Bas van Kranen van restaurant De Leuf en Jos Grootscholten van restaurant Perceel. 

Reserveren
Belangstellenden kunnen het eerste nummer van Beluga Magazine alvast via de website bestellen. Daarbij maken zij kans op een zes-persoons Beluga diner thuis. Onder de groep belangstellenden die het magazine gereserveerd hebben, worden twee winnaars geselecteerd. 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: