Restaurant Beluga presenteert eigen magazine

28 augustus 2017 | Roy Spijker

Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle stand van tweesterrenrestaurant Beluga Loves You. Chef Hans van Wolde onthulde om 16.30 uur een metershoge blow-up van de cover van zijn eerste Beluga Magazine. In het 144 pagina’s dikke magazine worden straks met passie en lef zowel bekende als nieuwe concepten, gezichten en gerechten getoond.

Het eerste nummer staat in het teken van het thema Legends. Legendarische mensen, legendarische gerechten, legendarische kunst, cultuur en muziek.

Lancering
Het glossy magazine met veel informatie over wat de echte foodie wil weten van een tweesterrenrestaurant in bourgondisch Maastricht, wordt medio oktober gelanceerd ten tijde van de Folie Culinaire. Het eerste exemplaar wordt tijdens een diner in restaurant Beluga overhandigd aan door Hans aangewezen future legends, Bas van Kranen van restaurant De Leuf en Jos Grootscholten van restaurant Perceel. 

Reserveren
Belangstellenden kunnen het eerste nummer van Beluga Magazine alvast via de website bestellen. Daarbij maken zij kans op een zes-persoons Beluga diner thuis. Onder de groep belangstellenden die het magazine gereserveerd hebben, worden twee winnaars geselecteerd. 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Nieuwe Mexicaanse hotspot in Amsterdam

Op 1 februari opent Arriba Arriba haar deuren op de Rozengracht in Amsterdam. Een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Hier kan je 7 dagen per week vanaf 12 uur terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen. Alle gerechten op de ka...

Awards opleiding
Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?

Zaterdag 20 januari is het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland tijdens de Open Dag het strijdtoneel voor de 'MasterChef' kookwedstrijd. Studenten van de koksopleiding gaan met elkaar de strijd aan volgens het Black Box principe. Iedere student krijgt een box met...

Food Achtergronden
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd gemiddeld 22 procent duurder geworden, ongezondere producten stegen gemiddeld 13 procent in prijs. Suiker, snoep en ijs waren in 2017 zelfs goedkoper dan tien jaar eerder. Dat blijkt uit een nieuwe analyse die het CBS in samenwerking met het Voedings...

Amsterdam Culinair
Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

Deze week vond in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam de eerste editie van ‘Masterclass Talenten Academie’ plaats. Dit is een trainingsprogramma voor achttien talenten vanaf het niveau zelfstandig werkend kok tot beginnend chef, die samen met gerenommeerde chefs uit het vak het traje...

Achtergronden
Konijn gevonden in Chinees restaurant

In een Chinees restaurant in Amstelveen is gisteren een hangoorkonijntje gevonden. Het beestje werd aangetroffen door het personeel, terwijl het knabbelde aan wat blaadjes sla. De politie Amstelveen deelde een foto van het dier om zodoende de eigenaar te vinden. Eigenaar gevonden Konijntje Boe...

Culinair Michelin
’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Lichtere kleuren, exclusievere stoffen,...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: