Je hebt gezocht op: Award

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Naar jaarlijkse gewoonte werd in het MECC te Maastricht het nieuwe palmares van de Gids bekendgemaakt. Twee restaurants werden onderscheiden met twee...

Cathy Moerdijk en Imko Binnerts nemen afscheid van boutiquehotel en visrestaurant
Na meer dan drie decennia gezamenlijk in de horeca, nemen Cathy Moerdijk en Imko Binnerts (SVH Meesterkok en Herbergier) afscheid van de dagelij...

Welk leerbedrijf verdient de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026’?
We zijn weer van start! De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is opnieuw in volle gang en er kan weer genomineerd worden. Al tientallen bedrijven zijn...
Gastvrij Rotterdam. Sybren van Dam (SAAM) wint Minder Zout, Meer Smaak Award
Woensdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 gestreden om de “Minder Zout, Mee...

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie
De twaalfde editie van Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 horecaprofessionals samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een uitgeb...

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025
Op dinsdag 23 september was het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam het stralende decor voor de finaleshow van Wijnvrouw van het Jaar 2025. Het was een...

Dit zijn de winnaars van de tiende editie van de duurzame Gaia Green Awards
Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2025 uitgereikt. Deze prijzen b...

CuliQuiz Top 100: Dit zijn alle 100 toppers van de horeca 2025
De horeca draait om mensen. Toegewijde chefs, bevlogen gastheren en -vrouwen, inspirerende docenten, loyale teamleden en jonge talenten: zij zijn de m...
![[Reportage] SVH Meestertour 2025 werd een dag vol gastvrijheid en inspiratie](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/33831/fotojet-58-64316_100x100_fit.jpg)
[Reportage] SVH Meestertour 2025 werd een dag vol gastvrijheid en inspiratie
Op maandag 15 september 2025 vond de zesde editie van de SVH Meestertour plaats, voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijdens deze exclusieve tour b...

SVH Meestertour brengt bezoek aan sterrenrestaurants in Rotterdam en Voorburg
Op maandag 15 september 2025 vindt de zesde editie van de SVH Meestertour plaats, voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijdens deze exclusieve tour...

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!
[Gratis deelname] Op vrijdag 22 november 2024 werd de award voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' uitgereikt aan MOOCA. De horecagelegenheid...
Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...
Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Restaurant-Bar Mystique opent 1 augustus in het Efteling Grand Hotel
Het Efteling Grand Hotel, waar de Efteling de hoogste kwaliteit van luxe gaat aanbieden, herbergt vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants. Bij...

Zet het favoriete broodje van je gasten in de spotlight... Schrijf je NU in!
Als ondernemer van een lunchroom of dagzaak weet je hoe belangrijk het is om gasten te verrassen met smakelijke en unieke gerechten. Je onderscheiden...

Esmée Poulen en Kritthaphong Kerdsomjit winnen Bokkedoorns Award
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool deden 15 april mee aan de jaarlijkse en inmiddels dertiende masterclass en wedstrijd voor koks en gas...

Sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
In Rotterdam opent op 16 mei ‘O Anatolian cafe & bakery’. O is het museumcafé van Fenix, het nieuwe kunstmuseum over migratie....

Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging
De populaire internationale ‘Better Burger’ keten Hans im Glück blijft aan de weg timmeren. Op donderdag 17 april opent aan het Rembr...

Van de grachten naar de golven: Restaurant Pesca opent in Nice
Na succesvolle vestigingen in Amsterdam en Rotterdam zet Pesca haar internationale expansie voort. Op zaterdag 8 maart heeft het innovatieve visrestau...

Dit zijn volgens Thuisbezorgd.nl de beste bezorgrestaurants van Nederland
Thuisbezorgd.nl heeft gisterenavond, maandag 24 februari, voor het elfde jaar op rij de beste bezorgrestaurants en -winkels van Nederland bekroond tij...

Gault&Millau 2025: Deze restaurants hebben hun punten verhoogd
Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Gault&Millau awards is de gids van 2025 gelanceerd. Maar liefst 865 toonaangevende Nederlandse restaurants...

Dit zijn de 18 winnaars van de Gault&Millau Awards 2025
Vandaag, maandag 10 februari, vond in TivoliVredenburg te Utrecht de gidslancering van Gault&Millau 2025 plaats. Daarnaast werden er 18 awards uit...
Dit zijn de hoogtepunten van JRE-Jeunes Restaurateurs Pers & Partnerlunch 2025
Restaurant Aroma in Vaassen was op 4 februari het culinaire middelpunt tijdens de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs Pers- & Partnerlunch. Tijden...

Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst
9 Oktober 2024 won chef Pasquale Carfora, eigenaar van restaurant Aroma, Italian Fine Dining in Vaassen de 1e Young Innovation Award by Euro-Toques In...

Jouke-Piet Drijfhout treedt toe tot bestuur Euro-Toques Nederland
Met trots kondigt Restaurant De Slotplaats aan dat chef en mede-eigenaar Jouke-Piet Drijfhout is toegetreden tot het bestuur van Euro-Toques Nederland...

Horecava 2025 trekt meer dan 67.000 bezoekers
Vier dagen lang - van 13 tot met 16 januari - stond RAI Amsterdam in het teken van de toekomst van de horeca. Het was een perfecte mix van inspiratie,...

Restaurant Merlet* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling
Op dinsdag 14 januari streden vijf teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren op...

Winnaars van de Horecava Awards 2025 zijn bekend
Maandag markeert een feestelijk moment tijdens de opening van Horecava 2025: de uitreiking van de Horecava Awards. Voor de ogen van een enthousiast pu...

Aroma opnieuw te vinden in top-50 beste Italiaanse restaurants in de wereld
Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen heeft opnieuw een plek veroverd op de prestigieuze ranglijst van '50 Top Italy' voor de 'Beste Italiaa...

De 10 onmisbare horecatrends voor 2025
Het einde van het jaar komt in zicht en de trendlijstjes voor 2025 verschijnen weer volop. Speciaal voor de lezers van De RestaurantKrant heb ik het i...

Van AI tot Generatie Z: Horecava 2025 biedt oplossingen voor uitdagingen in de horeca
Stijgende kosten van energie, inkoop, personeel en huisvesting; ongunstige economische voorspellingen voor de sector en strenge wetgeving rond flexibe...

Gault&Millau deelt agenda 2025: 100Chefs, gidslancering en Horecava
Gault&Millau staat al jaren bekend als gids in de culinaire sector. Met een oog voor kwaliteit, innovatie en vakmanschap beoordeelt Gault&Mill...

De genomineerden voor de Horecava Awards 2025 zijn bekend!
De genomineerden voor de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award zijn bekend. Deze prijzen zetten de slimste innovaties en meest...

JRE-Nederland bekroont ondernemerschap met prijzen voor Aroma, Au Coin des Bons Enfants en Spetters
Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
Emrah en Abdullah Yurtmaz: "De dagomzet is nu bijna hoger dan de nachtomzet"
Ondernemen in Groningen… Hasret, een geliefde keuze in de stad, bestaat uit twee populaire kebabzaken die goed bekend zijn bij de lokale bevolk...

Nederlands Culinair Team wint Zilver en Sustainability Award in Singapore
Het Nederlands Culinair Team, vertegenwoordigd door Tom Lamers en Tim Hoppe, heeft afgelopen week zilver en de Sustainability Award gewonnen tijdens d...

Michelin-uitreiking: geen sterrenregen, maar een matig buitje
Op maandag 7 oktober was het dan eindelijk zover: na anderhalf jaar stilte was er weer een Michelinuitreiking. Dit jaar was de uitreiking weer terug i...

Eerste Editie PALUX Innovation Award by Euro-Toques International groot succes
Tijdens de horecavakbeurs BBB - Folie Culinaire Maastricht werd om de eerste editie van de PALUX Innovation Award by Euro-Toques International gestred...

Overzicht Michelin 2024: Inter Scaldes bekroond met twee sterren
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...

Jordan Prince van Morille* wint de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024’
Woensdag 25 september werd tijdens de horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de ‘Jonge Keukenhe...