Restaurants Meyer Beheer sluiten zich aan bij BookDinners

31 oktober 2017 | Roy Spijker

Alle restaurants van Meyer Beheer BV, één van de grootste horecabedrijven van ons land, sluiten zich aan bij het nieuwe reserveringsplatform BookDinners. Naast de 23 restaurants van Meyer Beheer BV zijn nog eens ruim 1250 restaurants actief op BookDinners. BookDinners is daarmee hét reserveringsplatform van, voor en door restaurants.

Meyer Beheer BV is al meer dan 30 jaar actief in de horeca. Met 40 horecabedrijven door heel Nederland en meer dan 1000 medewerkers is Meyer Beheer BV een toonaangevend bedrijf in onze branche. Laurens Meyer, directeur eigenaar van Meyer Beheer BV: "In de restaurantbranche zien we – net als in de hotelbranche - dat de regie en macht over de klant verplaatst naar marktpartijen zoals Booking.com en Iens. Bij Meyer Beheer BV willen we baas in eigen huis blijven en niet afhankelijk zijn van anderen die ons ook nog eens veel te hoge kosten in rekening brengen. Daarom is het belangrijk dat er initiatieven komen die meer vanuit de horecabedrijven zelf denken en opereren. En dat kan met BookDinners.nl. Daarom sluiten we ons met al onze restaurants, waaronder Moeke, Kahuna en Luden aan bij BookDinners. Ik hoop dat ook andere horecaondernemers het belang van deelname inzien en meedoen aan BookDinners."

Van, voor en door restaurants
BookDinners is een initiatief van KHN en een groot aantal partijen, waaronder de Samenwerkende Horeca Ketens, TheNextTable, Stardekk, Bonchef, Formitable, WeReserve, Resengo, CPI (Centrum voor Publieke Innovatie) en HorecaDNA. De grootste kracht van dit platform is dat restaurants weer zelf de regie krijgen. Ze kunnen met BookDinners zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze gaat doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren, online een tafel reserveren en erg gericht zijn op promoties of specials.

BookDinners
Op dit moment hebben bijna 1300 restaurants zich aangesloten om deel te nemen aan BookDinners. Begin 2018 wordt BookDinners gelanceerd richting de Nederlandse consument. Het doel is dat er halverwege 2018 minimaal 3000 restaurant aangesloten zijn.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: