15 jaar De RestaurantKrant (2019): De magie van The Streetfood Club

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2019): De magie van The Streetfood Club

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview met Joost Bergsteijn en Wes Schreutelkamp (rechts op de foto). In het najaar van 2019 werden zij geïnterviewd door De RestaurantKrant over hun succesvolle restaurant The Streetfood Club. Een korte periode daarvoor openden zij hun tweede pand, The Rum Club. “In The Streetfood Club ontmoeten luxe, rauwheid, hip-hop, cocktails, Azië en Latijns-Amerika elkaar op het bord, in het glas en in het design.” Lees het hele interview hier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws