15 jaar De RestaurantKrant (2018): André Chen "We willen met restaurant Omnia meerdere filialen"

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2018): André Chen "We willen met restaurant Omnia meerdere filialen" De RestaurantKrant: juni 2014

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2018. Jonge ondernemers André Chen en Haiya Shan probeerden het noorden te veroveren met wereldrestaurant Omnia. "We willen uitbreiden naar zes- of zevenhonderd zitplaatsen." Vijftien maanden na de opening ging De RestaurantKrant langs en werdt het duo geïnterviewd in één van de vele stoelen van het restaurant. De ambitie, het avontuur aangaan en meerdere filialen openen. Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws