15 jaar De RestaurantKrant (2017): Geen eurotekens op de menukaart

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2017): Geen eurotekens op de menukaart De RestaurantKrant: december 2017

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2017. Wenda Linthorst is afgestudeerd aan Nyenrode op onbewust consumentengedrag en vertelde De RestaurantKrant hoe ondernemers kunnen inspelen op het onbewuste. “De stelregel is dat de mens wordt beïnvloed door de keuze die iemand anders maakt." Denk maar aan een stuk appeltaart bij een andere gast op tafel. Daarnaast zorgt betalen voor een negatieve ervaring van de gast. “Een restaurantbezoek is voor de gast een aaneenschakeling van positieve momenten." Lees het hele interview hier.

 

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Overig nieuws