Ruim een week geleden wurmde hij zijn witte koksmuts van zijn bezwete voorhoofd. Trots, voldaan en zelfverzekerd zocht hij een stoel op. De Europese f...
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Chef Lars Drost (25 jaar) en commis (leerling-kok) Mike Klaassen (19 jaar) van Ciel Bleu Restaurant (twee Michelinsterren) hebben de finale van de Boc...
Nog een paar uur. Dan moet de Nederlandse brigade, onder leiding van Lars Drost, de borden klaar hebben in Turijn. Dat een foto meer dan duizend woord...
Vandaag en morgen vindt de Europese finale van de Bocuse d'Or plaats in Turijn. Om je alvast even op te warmen, delen we graag de mini-docu over L...
De voorbereidingen van het vooraanstaande Bocuse d’Or, dé revolutionaire gastronomische kookwedstrijd, zijn in volle gang. Ook Nederland...
"Vandaag start onze route naar Turijn." Met de trots van een Chef de Mission die zijn Olympiërs richting de meest prestigieuze spo...
De laatste stap op weg naar de Europese finale is gezet: chef Lars Drost (Ciel Bleu) en commis Mike Klaassen (Ciel Bleu) zijn door de wedstrijdorganis...
Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Lars Drost van Ciel Bleu in Amsterdam de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or....
Op 18 september is tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D'Or Nederland. De winnaar van deze prestigieuze kookwedstrijd plaatst zich voo...
Op 18 september is tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D’Or Nederland. De winnaar van deze prestigieuze kookwedstrijd plaatst zich voor d...
Op 18 september is tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D’Or Nederland. De winnaar van deze prestigieuze kookwedstrijd plaatst...
Op 18 september vindt tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D’Or Nederland plaats. De winnaar van deze prestigieuze kookwedstrij...
Op 18 september vindt tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D’Or Nederland plaats. De winnaar van deze prestigieuze kookwed...
Na een spannende finale in het FrieslandCampina Innovation Center waar de klokken van de wedstrijd terug tikten, gingen 10 kandidaten de strijd aan vo...
Op maandag 12 juni is de voorronde van de finale Bocuse d’Or Nederland bij het innovation centre van FrieslandCampina. Ook deze keer is er een s...
Lars Drost, chef de partie in Ciel Bleu Okura Hotel in Amsterdam, heeft op 13 januari 2016 het Zilveren Koksmes gewonnen. Hij kreeg de prijs als Na...
Koen van den Hurk, chef de partie van restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode heeft de Zilveren Koksmes gewonnen. Gisteren kreeg hij de prijs Nationaa...
Leermeester-souschef Lars Drost en zijn leerling Arief Wijnhard van Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam hebben op dinsdag 13 januari het Gouden Koksme...
Tijdens Horecava 2014 vinden de Nationale Kampioenschappen voor koks plaats. De titels zijn verdeeld in vier categorieën. Chef-koks dingen naar de Go...