Je hebt gezocht op: kastan

Kastan viert éénjarig jubileum in Hoofddorp
10 juli 2025Nieuws

Kastan viert éénjarig jubileum in Hoofddorp

Bar/restaurant Kastan, gelegen in de sfeervol gerenoveerde oude wagenschuur tussen de kastanjebomen tegenover station Hoofddorp, viert deze maand haar...

Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst
23 januari 2025Nieuws

Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst

9 Oktober 2024 won chef Pasquale Carfora, eigenaar van restaurant Aroma, Italian Fine Dining in Vaassen de 1e Young Innovation Award by Euro-Toques In...

Eigenaren van DeDakkas openen Kastan in Hoofddorp
1 maart 2024Nieuws

Eigenaren van DeDakkas openen Kastan in Hoofddorp

Vlak bij het station van Hoofddorp in de nieuwe stadswijk Hyde Park opent komende zomer Kastan haar deuren. Kastan wordt de tweede horecazaak van de H...

Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
4 april 2023Nieuws

Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023

Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...

Het herfstterras; zeven tips voor meer omzet
5 september 2022Nieuws

Het herfstterras; zeven tips voor meer omzet

De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van &#...

Emile van der Staak pakt tweede Michelinster: "We blijven de grenzen opzoeken"
2 juni 2022Nieuws

Emile van der Staak pakt tweede Michelinster: "We blijven de grenzen opzoeken"

Vandaag heeft Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, twee Michelinsterren in ontvangst mogen nemen en mocht zijn Groene ster...

Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis
14 december 2020Nieuws

Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis

Hier zit ik dan in mijn warme thuiskantoor. Terwijl ik dit schrijf kijk ik af en toe naar buiten. Mijn blik valt op de reusachtige kastanjeboom in de...

Restaurant Morille: puur uit Zeeland
6 februari 2019Nieuws

Restaurant Morille: puur uit Zeeland

In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en wild uit Zeeland en...

Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes
29 november 2017Nieuws

Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes

Op het Museumplein is Ice Amsterdam weer geopend. Een ijsbaan op een unieke plek in hartje Amsterdam die wordt geëxploiteerd door Pim Pronk...

Chef Marcus wint #itsaDONdeal
24 november 2016Nieuws

Chef Marcus wint #itsaDONdeal

Na een eerste editie vorige jaar heeft Don Papa Rum zijn cocktail competitie dit jaar verrassend uitgebreid met de deelname van chefs. Alle deelnemers...

Keukengeheimen: Philippe Baranes
18 april 2016Nieuws

Keukengeheimen: Philippe Baranes

Philippe Baranes is geen standaard restaurateur met simpele concepten. Zijn manier van denken vertaalt zich in zijn twee aparte, doch hoogstaande, cu...

Oosterse beef noodle salade
1 januari 2016Nieuws

Oosterse beef noodle salade

Ingrediënten (voor 4 salades) 1 ui 1 paksoi 150 gram kastanjechampignons 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika 100 gram peultjes 1 eetlepel...

Broodje Crispy Bacon
1 januari 2016Nieuws

Broodje Crispy Bacon

Ingrediënten 200 g Crispy Bacon salade (Crispy Bacon salade 1kg –Maitre Olivier) 150 g gemengde paddenstoelen (champignons, chanterelle...

Sandwiches met champignon
1 januari 2016Nieuws

Sandwiches met champignon

Ingrediënten (2 personen) 250 gram (kastanje)champignons 1/2 bosje radijs 4 sneetjes casinobrood 80 gram kruidenroomkaas 2 blaadjes kropsl...

Maaltijdsoep zilverui en champignons
1 januari 2016Nieuws

Maaltijdsoep zilverui en champignons

Ingrediënten (4 personen) 1 bos bospenen, in plakjes 250 gram kastanjechampignons, in kwarten 4 minimaïskolfjes, gehalveerd 2 kleine a...

Wraps met champignon en tonijn
1 januari 2016Nieuws

Wraps met champignon en tonijn

De wrap leent zich prima als basis voor zowel warme als koude lunchgerechten. De wrap is daarnaast lekker licht en niet overheersend van smaak, dus ze...

Gevulde kipfilet met paddenstoelen
1 januari 2016Nieuws

Gevulde kipfilet met paddenstoelen

De zomer is voorbij en de herfst heeft haar intrede gedaan. Tijd om een recept uit te proberen dat past in het seizoen. Deze kipfilets zijn verrassend...

Broodje champignon-ananassalade
1 januari 2016Nieuws

Broodje champignon-ananassalade

Ingrediënten (2 personen) 1 klein blikje ananasstukjes 1 bakje (kastanje)champignons (ca. 250 g) citroensap, peper, zout 50 g verse roomkaa...

Waarom eten we kalkoen met Kerst?
15 december 2015Nieuws

Waarom eten we kalkoen met Kerst?

Het is weer bijna Kerst. Voor velen is het dan ook weer tijd om kalkoen in te slaan voor het kerstdiner. Misschien doe je in je eigen horecazaak zelfs...

Prijzen voor koken met wildpluk-ingrediënten
16 juni 2015Nieuws

Prijzen voor koken met wildpluk-ingrediënten

Vanaf vandaag kan iedereen restaurants nomineren voor de Gouden en Zilveren Schalen 2015. Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en reikt in...

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding
14 februari 2014Nieuws

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Health Cuisine, ofwel gezonde gastronomie, is onderdeel geworden van de lessen binnen de Cas Spijkers Academie (CSA) in Twente. Hotello Nico Dingemans...

Nieuw op de markt: Librije's Bier
9 december 2013Nieuws

Nieuw op de markt: Librije's Bier

Jopen Bierbrouwerij en driesterrenrestaurant De Librije hebben samen een bier ontwikkeld: Librije’s Bier. Jonnie en Thérèse Boer zochten naar een...

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's
4 juli 2013Nieuws

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's

Jamal Darkaoui, afgestudeerd leerling van de Sterklas, wordt de chef-kok bij restaurant Noara's in Amsterdam. Darkaoui heeft flink wat ervaring binnen...

Grote jury Zilveren Champignon
19 september 2012Nieuws

Grote jury Zilveren Champignon

De 28e finale van de kookwedstrijd Zilveren Champignon is op 2 oktober in het Huis van de Smaak op de Floriade. De jury bestaat uit ruim vijftig (!) i...

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu
27 juni 2012Nieuws

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu heeft Willem van de Geer aangetrokken als sommelier. Van de Geer versterkt daarmee het team van SVH Wijnmeester Noël...

Winnaars 6e voorronde Zilveren Champignon
31 mei 2012Nieuws

Winnaars 6e voorronde Zilveren Champignon

Vorige week dinsdag vond in het Huis van de Smaak de zesde voorronde plaats om de Zilveren Champignon 2012. Gijs Geerst van Restaurant Huize Rustoord...