Je hebt gezocht op: kastan

Kastan viert éénjarig jubileum in Hoofddorp
Bar/restaurant Kastan, gelegen in de sfeervol gerenoveerde oude wagenschuur tussen de kastanjebomen tegenover station Hoofddorp, viert deze maand haar...

Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst
9 Oktober 2024 won chef Pasquale Carfora, eigenaar van restaurant Aroma, Italian Fine Dining in Vaassen de 1e Young Innovation Award by Euro-Toques In...

Eigenaren van DeDakkas openen Kastan in Hoofddorp
Vlak bij het station van Hoofddorp in de nieuwe stadswijk Hyde Park opent komende zomer Kastan haar deuren. Kastan wordt de tweede horecazaak van de H...

Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...

Het herfstterras; zeven tips voor meer omzet
De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van ...

Emile van der Staak pakt tweede Michelinster: "We blijven de grenzen opzoeken"
Vandaag heeft Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, twee Michelinsterren in ontvangst mogen nemen en mocht zijn Groene ster...

Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis
Hier zit ik dan in mijn warme thuiskantoor. Terwijl ik dit schrijf kijk ik af en toe naar buiten. Mijn blik valt op de reusachtige kastanjeboom in de...

Restaurant Morille: puur uit Zeeland
In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en wild uit Zeeland en...

Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes
Op het Museumplein is Ice Amsterdam weer geopend. Een ijsbaan op een unieke plek in hartje Amsterdam die wordt geëxploiteerd door Pim Pronk...

Chef Marcus wint #itsaDONdeal
Na een eerste editie vorige jaar heeft Don Papa Rum zijn cocktail competitie dit jaar verrassend uitgebreid met de deelname van chefs. Alle deelnemers...

Keukengeheimen: Philippe Baranes
Philippe Baranes is geen standaard restaurateur met simpele concepten. Zijn manier van denken vertaalt zich in zijn twee aparte, doch hoogstaande, cu...

Oosterse beef noodle salade
Ingrediënten (voor 4 salades) 1 ui 1 paksoi 150 gram kastanjechampignons 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika 100 gram peultjes 1 eetlepel...

Broodje Crispy Bacon
Ingrediënten 200 g Crispy Bacon salade (Crispy Bacon salade 1kg –Maitre Olivier) 150 g gemengde paddenstoelen (champignons, chanterelle...

Sandwiches met champignon
Ingrediënten (2 personen) 250 gram (kastanje)champignons 1/2 bosje radijs 4 sneetjes casinobrood 80 gram kruidenroomkaas 2 blaadjes kropsl...

Maaltijdsoep zilverui en champignons
Ingrediënten (4 personen) 1 bos bospenen, in plakjes 250 gram kastanjechampignons, in kwarten 4 minimaïskolfjes, gehalveerd 2 kleine a...

Wraps met champignon en tonijn
De wrap leent zich prima als basis voor zowel warme als koude lunchgerechten. De wrap is daarnaast lekker licht en niet overheersend van smaak, dus ze...

Gevulde kipfilet met paddenstoelen
De zomer is voorbij en de herfst heeft haar intrede gedaan. Tijd om een recept uit te proberen dat past in het seizoen. Deze kipfilets zijn verrassend...

Broodje champignon-ananassalade
Ingrediënten (2 personen) 1 klein blikje ananasstukjes 1 bakje (kastanje)champignons (ca. 250 g) citroensap, peper, zout 50 g verse roomkaa...

Waarom eten we kalkoen met Kerst?
Het is weer bijna Kerst. Voor velen is het dan ook weer tijd om kalkoen in te slaan voor het kerstdiner. Misschien doe je in je eigen horecazaak zelfs...

Prijzen voor koken met wildpluk-ingrediënten
Vanaf vandaag kan iedereen restaurants nomineren voor de Gouden en Zilveren Schalen 2015. Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en reikt in...

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding
Health Cuisine, ofwel gezonde gastronomie, is onderdeel geworden van de lessen binnen de Cas Spijkers Academie (CSA) in Twente. Hotello Nico Dingemans...

Nieuw op de markt: Librije's Bier
Jopen Bierbrouwerij en driesterrenrestaurant De Librije hebben samen een bier ontwikkeld: LibrijeÂs Bier. Jonnie en Thérèse Boer zochten naar een...

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's
Jamal Darkaoui, afgestudeerd leerling van de Sterklas, wordt de chef-kok bij restaurant Noara's in Amsterdam. Darkaoui heeft flink wat ervaring binnen...

Grote jury Zilveren Champignon
De 28e finale van de kookwedstrijd Zilveren Champignon is op 2 oktober in het Huis van de Smaak op de Floriade. De jury bestaat uit ruim vijftig (!) i...

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu
Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu heeft Willem van de Geer aangetrokken als sommelier. Van de Geer versterkt daarmee het team van SVH Wijnmeester Noël...

Winnaars 6e voorronde Zilveren Champignon
Vorige week dinsdag vond in het Huis van de Smaak de zesde voorronde plaats om de Zilveren Champignon 2012. Gijs Geerst van Restaurant Huize Rustoord...