Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes

29 november 2017 | Thijs Jacobs

Op het Museumplein is Ice Amsterdam weer geopend. Een ijsbaan op een unieke plek in hartje Amsterdam die wordt geëxploiteerd door Pim Pronk en Jeanine Geurts. Daarnaast runnen zij Amstel Boathouse, een restaurant en evenementenlocatie op eveneens een unieke plek. Een ‘little gem’ net buiten de hectiek van de stad met uitzicht op de Amstel.

Op de zaterdagen in de koude wintermaand december viert Amstel Boathouse Winter Delight. Op het terras bij een verwarmend vuurtje en op de veranda onder knusse plaids kunnen gasten genieten van hartverwarmende drankjes en een prachtig uitzicht op de Amstel. Vanaf 16:00 uur is er de gelegenheid om zelf kastanjes te poffen en marshmallows te roosteren op het terras. Breng je gitaar en kom de winter vieren.

Zaterdagmiddagborrel bij een vuurtje


Winter Delight is de plek om het weekend te vieren met vrienden, een romantische te daten en een zaterdagmiddagborrel te drinken. En mocht je daarna willen blijven dineren, dan biedt het restaurant een heerlijk menu. Amstel Boathouse beschikt over een eigen parkeerterrein naast de deur waar gasten gratis kunnen parkeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: