Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes

29 november 2017 | Thijs Jacobs

Op het Museumplein is Ice Amsterdam weer geopend. Een ijsbaan op een unieke plek in hartje Amsterdam die wordt geëxploiteerd door Pim Pronk en Jeanine Geurts. Daarnaast runnen zij Amstel Boathouse, een restaurant en evenementenlocatie op eveneens een unieke plek. Een ‘little gem’ net buiten de hectiek van de stad met uitzicht op de Amstel.

Op de zaterdagen in de koude wintermaand december viert Amstel Boathouse Winter Delight. Op het terras bij een verwarmend vuurtje en op de veranda onder knusse plaids kunnen gasten genieten van hartverwarmende drankjes en een prachtig uitzicht op de Amstel. Vanaf 16:00 uur is er de gelegenheid om zelf kastanjes te poffen en marshmallows te roosteren op het terras. Breng je gitaar en kom de winter vieren.

Zaterdagmiddagborrel bij een vuurtje


Winter Delight is de plek om het weekend te vieren met vrienden, een romantische te daten en een zaterdagmiddagborrel te drinken. En mocht je daarna willen blijven dineren, dan biedt het restaurant een heerlijk menu. Amstel Boathouse beschikt over een eigen parkeerterrein naast de deur waar gasten gratis kunnen parkeren.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: