Chef Sidney Schutte opent brasserie

Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Mama Kelly: terras en lunchkaart

De Kop van Oost opent zijn deuren

Pim Evers nieuwe voorzitter van KHN Amsterdam

Amsterdam is de duurste van Europa

Amsterdams restaurant brengt gerechten van culinaire hotspot Canela, Mallorca

Nieuw Amsterdams restaurant verkoopt gebakken lucht

Steinbeisser haalt sterrenchef Alexandre Gauthier naar Lloyd Hotel

Amsterdamse horeca onbereikbaar door afgesloten brug

Nieuwe Mexicaanse hotspot in Amsterdam

Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Top chefs koken samen in uniek pop-up restaurant

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw

Bistro nieuwe stijl geopend in hartje Amsterdam

Nieuw restaurant in Amsterdamse Westergasfabriek

Bistro in Beurs van Berlage: Bistro Berlage

Ciel Bleu Restaurant voor het tiende jaar op rij bekroond met twee Michelinsterren

Deze restaurants verloren een ster

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Joya brengt kenmerkende Aziatische smaken met Franse finesse

Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes

Pop-up restaurant in Scheepvaartmuseum tijdens Amsterdam Light Festival

Wijncafé Alex + Pinard geopend in Amsterdam

De L'Europe presenteert nieuw culinair team 2018

Dit is de beste horecaflexplek in Nederland: Volkshotel Amsterdam

Truffelseizoen van start bij 5&33 in Amsterdam

Gratis eten voor alle 'Joosten' in Amsterdams restaurant

Restaurant Burlesque brengt glamour en glitz terug in Amsterdam

winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend

The Seafood Bar breidt uit naar Utrecht

Beurs van Berlage Amsterdam krijgt nieuw horecaconcept

Pays d’Oc pop-up wine bar voor 12 dagen in Odeon Amsterdam

Lars Drost van Ciel Bleu winnaar finale Bocuse d’Or Nederland

Mini-docu: Gert van der Heijden van Het Roode Koper

Spingaren restaurant & proeflokaal is geopend

Mini-docu: Lars Drost van Restaurant Ciel Bleu

Foodbloggers Awards: Dubbel prijs voor Hoofdstad Brasserie

Nieuw restaurant Apollo Hotel Amsterdam gaat open

Donutshop Amsterdam lanceert eigenwijs herfstmenu 

Deliveroo bezorgt nu ook ontbijt

Ook hotels en restaurants kunnen vergunning verliezen bij overlast

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'

Rechter oordeelt: New York Pizza is echt geen restaurant

Amsterdam duurste, Zwolle goedkoopste terrasstad

Spingaren opent restaurant en proeflokaal

Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS

Gouden Bitterbal 2017 voor Café Chris

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Groei Papa John's zet door

Yuri Hovius nieuw chef Rosarium Amstelpark en Parker's restaurant Amsterdam

Amsterdamse hotels en restaurants koken tegen diabetes

Eetwinkel maakt gezond eten bereikbaar voor iedereen

Derde restaurant voor Masterchef Michiel van der Eerde

Amsterdammers willen horecastop in stadsdeel Oud-West

Maass Meal Station Prikkelt de zintuigen

Aantal bierbrouwerijen in tienjaar verviervoudigd

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Burgers voor 71 cent bij Hard Rock Café

Derde restaurant in Amsterdam aangesloten bij Euro-Toques

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Weesper opent het terrasseizoen met gerechten van de houtskoolgrill

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

Eerste deelnemers Taste of Amsterdam Bekendgemaakt

The Heineken Bakery wegens groot succes een dag langer open

Is dit het zonnigste terras van Amsterdam?

Restaurant Burgers Patio verdwijnt na bijna 33 jaar

Brand in restaurant aan Marie Heinekenplein

Amsterdamse Houthavens is hotelpand van negen verdiepingen rijker

Amsterdamse restaurants in actie tegen machtspositie Iens

Horeca gedagvaard voor gedraaide muziek

Bouwplan: nieuwe hotspot met horeca in Amsterdam

Horecamagnaat Won Yip opent SushiSamba in casino Amsterdam

Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

North Sea Jazz Club opent Bilie's Bar

Wolf Atelier lanceert TARTAR-IA

Plan voor gratis WiFi in Amsterdam

Amsterdam wil meer recreatieve plekken en boulevards langs en aan de Amstel

Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

La Place heropent twee zaken

Chef Schilo van Coevorden ontvangt Japanse award

Gasten stellen menu samen bij Smaakmakers

Wijnbar geopend in Citymall Almere

Sergio Herman opent ook frietzaken in Arnhem en Utrecht

Nacht van de Fooi brengt 65.000 euro op

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

28 mei Nacht van de Fooi

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Gajes is beste bier van Nederland

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Heineken bezorgt met elektrische vrachtwagens in hoofdstad

Eerste frisdrankwinkel opent deuren

Eerste glutenvrije foodfestival is een feit

Restaurantconcept MaMa Kelly breidt uit

Programma Taste of Amsterdam is bekend

Restaurant Lieve heeft nieuw interieur

Brouwerij 't IJ tijdelijk bij Gustafson Amsterdam

Nieuw restaurant op Amsterdams marineterrein

McDonald's lanceert interactieve placemats

Wie heeft de Ultimate Bite?

Amsterdammer woont dichtstbij restaurants

Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Brand in The Harbour Club Café Amsterdam

Instock opent tweede en derde restaurant

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Wist je dit al over Koningsdag?

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd

Nieuw visrestaurant Pesca opent in hoofdstad

Julius Jaspers opent nieuwe zaak

Thuisbezorgd.nl start eigen bezorgdienst

Peru decor World Forum on Food Tourism

Ellis Gourmet Burger opent in Breda

Sergio Herman opent frietzaak in Den Haag

Studio 54: Burgerzaak met een biologisch hart

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

A'DAM Toren gaat open in voormalige Shelltoren

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Heeft een werknemer recht op fooi?

Fris je kaaskennis op!

Café Ter Marsch opent deuren

Turks franchiseconcept komt naar Utrecht

Terrasvergunningen als melkkoe voor gemeenten

Rabobank voorspelt goed 2016 voor horeca

Hard Rock Amsterdam in de prijzen

Zalmprijs stijgt enorm. Wat nu?

De beste hotelbar van Amsterdam

Eerste Popsicle Bar in Nederland

Nieuw: Senses by Lars Bertelsen

Kijk uit met uithangborden!

Chefs willen eigen bierbrouwerij openen

Dit zijn de finalisten van de Barista Challenge

Michelin: nu 486 sterrenzaken in Europa

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Horecaondernemer brouwt tweede speciaalbier

Ricardo van Ede is nu chef-kok bij Carels

Komt er een einde aan wiebelende terrastafels?

Julius Jaspers nieuwe chef rijdend restaurant

Pittige burgers voor heethoofden

Nieuw foodtruckfestival: Yummya

Topchefs bereiden de perfecte burger

West-Indisch Huis verwelkomt horeca

Nieuw restaurant met dutch food concept

Nieuw pop-up restaurant: Chicks & Coqs

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

Nieuw restaurant in Hoofddorp

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen

Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

Restaurant De Kroon onderging een restyling

Burger King heeft nieuwe eigenaar

Topchefs koken bij Bilderberg

Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

Regisseurs lanceren 'King Kong'-bier

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Sligro neemt twee vestigingen De Kweker over

Eten in het vliegtuig is echt anders

Wat is het beste Nederlandse restaurant?

Horecagrootheid koopt appartement voor 16 miljoen

18 nieuwe ambassadeurs Dutch Cuisine

Food Professional Day 2016

Lars Drost Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016

Couverts presenteert populairste restaurants

Hanos verruimt openingstijden groothandels

Amsterdamse ijssalon wordt burgerbar

Elke week vier nieuwe zaken in hoofdstad

Ook La Place in onzekerheid

Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort

Brief van minister Kamp over de deeleconomie

Restaurant geeft kerstdiner weg

Prachtige food foto's in nieuw boek

Queens krijgt schadevergoeding gemeente

Bouzy is de beste wine bar van Nederland

De Horeca 100 van 2015

Crowdfunding bierbrouwer groot succes

Indrukwekkende metamorfose Hotel Arena

Wat is het Lekkerste Huisbier van Nederland?

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Nieuw horecaconcept in Zwolle

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Bezorgdienst Deliveroo ook in Haarlem

Boreas nummer 1 Iens Toppers 2016

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

5 tips voor meer omzet

DWDD opent restaurant met vergeten gerechten

Vermaarde chef komt naar le Garage

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Wie wordt de beste barista?

Nieuwe manier van betalen in de horeca

La Place presenteert nieuwe gerechten

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Restaurant Foodsy bleek een grap

Dutch Cuisine zet zich in voor duurzaam

Oud-treinstel wordt restaurant

Verkoop jij nog geen hotdogs?

Gezonder en duurzamer eten via de menukaart

Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Nieuw biercafé in stamkroeg Ramses Shaffy

Restaurant zonder personeel in Amsterdam

Alpro speciaal voor professionals

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Kasper Stiekema is nieuwe chef Bluespoon

Nieuwe bar sluit bij 10.000 biertjes

Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken

Mag je zomaar flyeren?

GIN Neo Bistro & Wines opent deuren

Restaurant Breda opent in Amsterdam

De horeca in 2016

Supperclub opent deuren

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Restaurant Momo komt met sushi to go

Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk

Nieuw: restaurant C draait om graden Celsius

Ron Blaauw opent tweede hotdogrestaurant

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

Leestip: de nieuwe RestaurantKrant!

Hamburgermenu in hotels Geneve het duurst

Restaurantweek voor toprestaurants

SVH ondersteunt Bocuse d'Or als partner

Dit zijn de winnaars van de Bocuse d'Or!

Tafel voor één, alstublieft!

Nieuw: rookloze pizzahoutoven bij KasKantine

Altijd verse kreeft met de Kreeft Express

Fijnste Franse restaurant van Nederland

Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

35.000 bezoekers Food Truck Festival

Novotel werft personeel via videosollicitatie

Google gaat ook thuisbezorgen

Ron Blaauw gaat naar Tel Aviv

Interactie met kok via livestream La Place

Amarone heeft nieuwe maître sommelier

Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Tess Posthumus eindigt op achtste plek

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Pop-uprestaurant door thuiskoks op IJburg

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Topchef André Chiang kookt in RIJKS

Julius Jaspers trapt Nationale Mosselweek af

Thuisbezorgd.nl start met luxe maaltijden

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Thema Vegetarische Restaurantweek bekend

Nieuw: The French Connection Amsterdam

Grand Café De Tropen kiest voor Ecotap

Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

Nieuw restaurant van eigenaar Humphrey's

Rode wijn in hotels Madrid het voordeligst

Grand Café Central Gouda wordt honderd

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

In de rij voor wijngaard Amsterdam

W Amsterdam opent in september

Drijvende bar tijdens Sail

Groei horeca stabiliseert

Ricardo van Ede chefkok in nieuwe Hoogendam

Eigen wijngaard voor Amsterdam

Sheraton Hotel verrast wachtende reizigers

Dineren en treinen met Couverts en NS

Uitreiking Michelinsterren in Amsterdam

W Amsterdam onthult restaurants

Dineren in een rijdende trein

Nieuw concept: last-minute dineren

Het Fijnste Franse Restaurant

Harrie Baas verlaat restaurant Amarone

Vegetarisch wereldrecord op Museumplein

Dagzaak in watertoren Utrecht

Amsterdam weer duurste terrasstad

Mooie nieuwe horecahotspot in Leiden

Restaurant MOS Amsterdam op IJdock

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Nieuw: Grand Café De Tropen

Casper Westerveld is Meestergastheer

Culinair centrum World of Food opent deuren

In welk land is biertje het duurst?

Wens: 1900 vega's aan tafel

Vergunningen voor foodtrucks Amsterdam

Restaurant Baut komt terug

Driegangenmenu bij muziekfestival

Olivier introduceert nieuw organisch servies

SVH lanceert game 'Aan de slag in de horeca'

Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

Uitslag voorronde Bocuse d’Or

Couverts in zee met Uber

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

De Kromme Dissel aan de top

Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Vleesloos barbecueën op 6 juni

Tess Posthumus Bartender of the Year

Geschiedenis bier centraal bij biercollege

Food Truck festival TREK groot succes

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Indian dining hotspot in Amsterdam

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Gasten merkten niets van overval restaurant

Spanning bij NK Oestersteken

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

Jarno Eggen geslaagd voor Meesterproef

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Nieuw: Van Gogh menu

Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Publiekswinnaars Couverts Dinerweek bekend

Trend: Lobster & Burger Bars

Ron Blaauw opent nieuw Chinees restaurant

NVWA deelt boetes uit op Koningsdag

Nieuw biercafé in Amsterdam

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Restaurant Tandjong Priok heropend

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Burgemeester sluit horeca in Amsterdam

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Kleindochters Van der Valk openen restaurant

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Van der Schans beste gastvrouw (video)

Inbreker horecazaak haalt nat pak

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Nieuwe horeca op Amsterdam CS

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Soenil Bahadoer SVH Meesterkok

Acteur Cas Jansen opent restaurant

Ice Bakery franchise is een hit

Tilburg is een Vapiano rijker

11e editie Nacht van de Fooi

NRC-restaurant gaat dicht

Japans restaurant Yamazato heropend

Cannibale Royale opent tweede zaak

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Bungehuis wordt club met hotelkamers

Wagamama haalt 177.500 euro op

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

De meest bestelde snack in 2014?

Supperclub vindt nieuwe locatie

Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

Sterrenchefs maken Sterren Sandwich

SVH in gelijk gesteld in kort geding

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Vichianrat wint Wynand Vogel 2015

Rotterdam minst romantische bestemming

Julius Jaspers opent nieuw restaurant

Groot succes ECT2015

De Librije Beste Restaurant van Nederland

Insecten op menukaart Princess

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Bezoekersaantal Horecava stabiel

Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

Koen van den Hurk beste jonge kok 2015

Winnaars Gouden Koksmes

Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

Chef Ingmar Ipema naar Vinkeles

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Horeca in de lift

Sterklas-opleiding voor koks van start

Club Trouw wordt studentenhotel

Beste Indische restaurant van Nederland

Wilco Berends chef Rembrandt Tower

Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Gemeente sluit horeca in winkel

Nieuwe horecalounge op Schiphol

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

Gin & tonic bars rukken verder op

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

Resttomaten en oesterzwamburgers

Supperclub gaat verhuizen

Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Hoppakee. Zomaar een 'Top 10'

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Koksgilde in de prijzen

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Overzicht Nederlandse michelinsterren

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

Shop-in-shop in opkomst

Het kelderluik...

Focus op kinderen en ouders

Nieuw restaurant in Amstelveen

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

Eerste VegFest in Amsterdam

MasterChef Bart kookt bij L'invité

Topchef Tom Boere naar Otium

Toprestaurant in Rijksmuseum

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Soufflé centraal bij Het Bosch Amsterdam

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons

Luisterbier in de maak

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Wie maakt de ultieme high tea?

Restaurants Vanille en Segugio in de prijzen

373 nieuwe restaurants in derde kwartaal 2014

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Finalisten Euro-Toques Young Chef bekend

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Geen bloedbank, maar een bierbank

De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant

Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

Robert Kranenborg start academie

Italiaans restaurant verhuist tijdelijk

Den Haag verliest ruim 100 restaurants

Horeca heeft wind mee

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Kat verbannen uit café

Lobster & Gin op Scheveningen

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

Joris Bijdendijk kookt 'tsarenmenu'

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

AH en IENS bieden Restaurant Spaaractie

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Nederlander in top 16 beste bartenders ter wereld

Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

Inschrijving Horecava Innovation Award

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

Zilveren award voor Nederlands ginmerk

Lars van Galen SVH Meesterkok

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

1750 gasten eten vegetarische maaltijd

De beste Franse en Italiaanse restaurants

Leidseplein krijgt er een hippe zaak bij

1500 deelnemers Vegetarische Tafel

Welke idioot heeft de pizza shoarma bedacht?

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

De Lindehof naar finale VariatieChef

Zelfgekweekte groente bij Bolenius

Dineren met Rembrandt

Nieuw café-restaurant naast Artis

Japans Wagyu verkrijgbaar

Kroketje bij de wedstrijd?

Topchefs treden toe tot Gilde

Nederlandse biercultuur leeft

Jonnie Boer Honorair Meesterkok

Waar is het bier het duurst?

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Leroy Soumokil Bartender of the Year

Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Verantwoorde keuken in nieuw restaurant

Oudste cocktailbar van Amsterdam

Discrete restaurants voor geheime liefdes

Top vijf foodfestivals in Europa

'Pulled Pork & Beers' in Envy

Rootz heeft beste bier-spijscombinaties

Sterrenzaken bij HEERLIJK10Daagse

Hotel op plek van Heineken Hoek

Foodfilms in de prijzen

Wat betaal je voor een clubsandwich?

Restaurant Tandjong Priok sluit

I-Dock krijgt nieuwe General Manager

Doneert u uw fooi?

Broccoli krijgt gelikte campagne

Horecaondernemer gezocht voor zwembad

Pieter de Ronde opent zijn restaurant

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Minder cafetaria's, meer lunchrooms

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

&Samhoud gunt gasten wereldreis

Horecaondernemers doen speeddates

De Librije wordt verbouwd

Didix mengt zich in Britse markt

Restaurant De Rusthoek weer open

Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Horeca leeft op in 2014

Vlees in de hoofdrol

Zomertijd: uurtje langer open!

Parkeerbelasting nadelig voor horeca?

Finalisten bier aan tafel trofee bekend

Crisis voorbij voor strandhoreca

Restaurant Blauw failliet

Handel met gesloten beurs

Tarwegrasshots en bijenpollen

Heropening restaurant En Pluche

Lunch valt in de prijzen

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Horecabezorging nodig?

Edwin Vinke te gast bij Michael Wolf

10e Nacht van de Fooi komt eraan

Terrassen voller bij warm weer!

Afschaffen drank- en horecavergunning

Bar Brouw breidt uit in Amsterdam

Jos Grootscholten: "Groot succes"

Restaurant I-Dock opent deuren

Miljoenste bezoeker voor Pasta e Basta

Restaurant Reuring lid Euro-Toques

Van Melick kampioen Jonge Koks

Het Roode Koper wint Gouden Koksmes

Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

Kanshebbers stijlawards horeca bekend

Trends komen samen in ode aan Pumba

Rik Jansma voorzitter JRE Nederland

Dutch Cuisine nieuw initiatief Koksgilde

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Ron Blaauw over studentenpasta: 'Dat kan beter'

Ethnic Foods Europe op Horecava

Inschrijving Sterklas 2014 open

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

'Nummer 39 met rijst' wordt geuzennaam

NK voor koks op de Horecava

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Crisis? Nederland telt meer restaurants!

Wie maakt de mooiste latte?

Barman Mystique wint cocktailcompetitie

Nam Kee beste Chinees van het land

'Kookboek van de toekomst is een app'

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

Horecavergunningen digitaal aanvragen

Paul Zwart wint titel Chef of the Year

Yotam Ottolenghi kookt in Kookfabriek

Bord'Eau, FG en Fred naar twee sterren

Negen nieuwe sterrestaurants

Provinciewinnaars Leukste Restaurant

Winnaar publieksprijs Heerlijk10Daagse

Van Heije wint met 'Buddha tomaat'

2014 jubileumjaar Kantjil & de Tijger

Slarestaurant Venkel opent deuren

Versoepeling A'damse alcoholregels?

26 topchefs koken 24 uur voor 3FM

'Turkey to Go' bij Midtown Grill A'dam

Tilburgse vestiging restaurant Sumo

Hiep, hiep we hebben één Bib

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

Meesterkok De Ronde opent restaurant

Lekker Amsterdams: 11 en 12 november

Alle awards GaultMillau 2014 bekend

Speciaal bier voor bij diner gelanceerd

Publieksprijs Heerlijk10Daagse uitgereikt

Cocottes bij Hoofdstad Brasserie

Restaurant inTenz van Tom Boere stopt

Vegetarische bal bijna beste gehaktbal

Succes en feest bij restaurant 't Ailand

Vanhorenbeeck Vinoloog van het Jaar

Drie keer dronken, zaak dicht

Actie tegen voedselverspilling

Julius Jaspers opent eigen restaurant

Ron Blaauw kookt bij Metos

Den Haag walhalla voor vegetariërs

Masterclass bier voor vrouwen

Culinair recensent Van Dam overleden

Beste Franse en Italiaanse restaurant

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Nieuw restaurant ROAST bij A'dam RAI

Restaurantweek voor Guatemala

The Village Coffee is beste koffiezaak

Restaurant Bo Cinq heropend

Frans & Italiaans Restaurant van het Jaar

Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

5&33 opent in oktober haar deuren

Kokmeijer opent schooljaar Sterklas

Krakau biedt lekkerste maaltijd aan

MINT Dinner & Drinks opent deuren

Foodboosters op menu DNA-restaurant

Restaurant Harbour Club nu ook op Ibiza

Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca

Beslaglegging bij restaurant Beluga

Opening voor café-restaurant Magnetico

Supperclub opent restaurant in Dubai

Restaurant Bolenius kookt koelkast leeg

Den Haag heeft duurste terrassen

Moshik Roth opent DNA-restaurant

GaultMillau strijkt neer in RAI

Langste vega-tafel weer stukje langer

Finale Bocuse d'Or Nederland 2013 kent klinkende namen

Happy hour restaurants geïntroduceerd

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's

Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Bolenius wint duurzaamheidsprijs

Restaurant Amsterdam CS naar rechter

Sommelier Bridges naar WOSA

Horeca Haringparty in beeld

Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie

The Harbour Club viert jubileumfeest

Jean Beddington stopt met restaurant

Olivier wint Bier en Gastronomie Award

Kats vult posities Restaurant Noble in

App voor culinair publiek

Chef Philippe Striffeler kookt bij Okura

Ron Blaauw adviseert Pasta e Basta

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Restaurants delen gratis gerechtjes uit

De stressboog van luchtvaartreizigers

Pop-up restaurant Inter Scaldes

Meer gasten horeca op Koninginnedag

The College Hotel heeft mooiste toilet

De Kookfabriek geopend met primeur

Topchefs koken voor Leger des Heils

Krasnapolsky kookt van kaart uit 1887

Lunch en diner bij Opera Prima

Restaurant View nieuw in Amsterdam

Noble nieuwe naam Chalet Royal

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Rijksmuseum haalt Mario Ridder binnen

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Nieuwe chef-kok L'invité Amsterdam

Ontwikkeling in ziekenhuisgerechten

Kookfabriek nu ook in Rotterdam

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Erik van Loo wint Zilveren Ui 2012

Argentijns restaurant in de Pijp

Bistro 't Gerecht viert jubileum

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

Crowdfunding werkt voor restaurateur

New York Pizza rijst de pan uit

Umami opent vandaag in Amsterdam

Vierde editie voor Italiaanse wijnvakdag

Team Amstel Hotel wint kookwedstrijd

Voor(ge)recht voor Junior MasterChef

Diner en vermaak in Assen

Proevers gezocht voor Italiaanse cuisine

Particuliere geldschieters voor Blauw

Ook Green Key voor restaurants

Amsterdam krijgt culinair centrum

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Trends 2013: Japonisme in de koffie

Horecava 2013 in beeld (1)

Gouden koksmuts gaat naar Eijkelkamp

Zuinige gast vraagt om creatieve horeca

Horecava 2013 in beeld (2)

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Mysterieuze masterclass op Horecava

Hospitality & Style Awards 2012 bekend

Digitaal Horecava magazine via app

Pyromaan en Kaban beste huisbieren

Bavaria start restaurant zonder keuken

Koks toprestaurants strijden om titels tijdens NK Horeca

Franse topchefs op Horecava 2013

Chef-kok Tavella wint prijs voor boek

Stem op uw HorecaHeld

Niven krijgt pop-up in Amsterdam

Joke zegt Horecava vaarwel!

Laatste finalisten Horeca Held 2013

Kanshebbers Innovation Award bekend

Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Inter Scaldes wint deelfinale Copa Jerez

Moshik Roth behoudt twee sterren

Vier nieuwe sterrestaurants

Sterrenregen bij THE Caviar Event

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

Suki Yaki beste all-you-can-eat van 2013

Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

GaultMillau: overleven door focussen

Alle awards uit de GaultMillau 2013

De Veldkeuken puurste restaurant

Lekker 2013: de volledige top-10

Lekker 2013: stijgers en dalers top-100

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

Kranenborg overhandigt titels Bolenius

Niven is Beste Groenterestaurant 2013

Mijn Tent Is Top-zaken sneller failliet

Wij eten pizza met hotdog, aldus de VS

GildenEvent12 bron van inspiratie

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

Jeroen de Zeeuw naar Nevy

Nieuwe restaurantformule in Amsterdam

Boas wint Fijnste Franse Restaurant

Taxi bestellen wordt eenvoudiger

De beste koffie vind je in Amsterdam

Johan Drenth is Mosselchef 2012

Miljoenen dahlia's voor Alliance chefs

De Worst Day of The Year

No waste gazpacho ziet levenslicht

&samhoud places viert pre-opening

Restaurant Sucre failliet

Huis Braakhekke mogelijk geveild

Brasserie Schiller 100 jaar

Boerma en Veldman slaan vleugels uit

Personeel vroeg faillissement LN2 aan

Moshik Roth wil betere voeding in zorg

Ron Blaauw kookt in ArenA

Bar-restaurant Mercat opent naast Panama

Cleuren weg bij Château Neercanne

Terrasprijzen horeca licht gestegen

Iens komt met kortingsdienst

Festivalfood bezig aan revival

Nominaties beste Frans en Italiaans restaurant bekend

Nieuw record langste vega-tafel

Chefswissel bij Villa de Duinen

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Geen hommeles huwelijk Sergio Herman

Beste terras bij restaurant Eemlust

Gauchos lanceert loyaliteitsprogramma

Nieuwe sommelier voor Bridges

Luuk Hoffman wint stage bij Berasategui

Sergio Herman: 'Volgend jaar bij beste 15'

Fraai weer met Koninginnedag

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Geurds juryvoorzitter Variatie op de Kaart

Theo van Rensch voorzitter Koksgilde

Braakhekke verlaat Le Garage

Matulessy wordt executive chef van Ramada

Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Team De Kromme Dissel wint award

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

De Weerdt van Brouwerskolkje naar Ivy

Klaasen nieuwe chef-kok d'Vijff Vlieghen

Duizend restaurants tonen duurzaamheid

Kranenborg achter de kachel bij Bolenius

Concept Fitch&Shui moet handel bevorderen

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

@The Lobby wint Culinary Award

Hotels strijden om European Culinary Award

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Bier&Gastronomie award naar Dégust

KHN: rem op bestedingen in horeca

FSIN: horeca blijft onder druk staan

Wegens succes meer social dining

Horecaondernemer vindt collega behoudend

Succesvol Leger des Heils kerstdiner

Project KrachtCatering is succesvol

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Dries Roelvink valt door de mand

Tweede keer Food Film Festival

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

SVH geeft workshops 'No Waste'

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

MOMO beste cocktailbar van Amsterdam

Magazzino start met de Keukenbende

Hit voor tweede GildenEvent

Nieuwe leden voor Alliance Gastronomique

De nieuwe Michelinsterren: het overzicht

Michelinsterren bij De Restaurantkrant

De echte magie van het restaurant

Nederland weer wat Bib Gourmands rijker

Genomineerden RestaurantHeld bekend

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

Gezocht: horeca voor Diemerbos

'Daling Ron Blaauw in Lekker door vete'

Stijgers en dalers Lekker 2012

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Ron Blaauw opent Hotel Notting Hill

Horecawerf Wild-event 2011

Publieksprijs Restaurant Week voor Bling

Winnaars Zilveren Champignon bekend

Zilveren Ui trofee 2011 voor Ron Blaauw

Interview: Michiel Deenik

Jubileumlunch Restaurant de Roode Leeuw

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne

Lichte groei horeca na opleving

Beste 'Italiaan' en 'Fransoos' bekend

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Calorie-arme high tea dankzij nieuwe zoetstof

Ga mee naar New York!

Eerste resto's Taste of Amsterdam bekend

Magazine zoekt beste Italiaan van het land

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Nieuwe koers Café Americain

Boerderij bij Hoofddorp wordt restaurant

Enoteca bij Manor Hotel geopend

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Goossens maakt groots chocoladewerk

Interview: Stefan Vreugdenburg

Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'

Amsterdamse wordt tv-kok in Italië

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Nieuwe chef Kasteel De Hooge Vuursche

Rene Pronk wint aspergewedstrijd

Finalisten aspergewedstrijd bekend

JRE Jamsessie in teken van 'whisky & beef'

Chinese machtsovername in de horeca

Brand treft restaurant in Vondelpark

Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Kijkje in keuken bij Restaurant Open Dagen

IENS DinerDagen aanstaande

Topkoks organiseren diner voor goed doel

Benefietavond Okura levert twee ton op

Jeroen de Zeeuw wordt chef Restaurant Fris

Eindelijk de lucht in

Restaurant Dikkertje mag toch open blijven

Chefs Okura organiseren benefietavond

Marco Poldervaart 130e SVH Meesterkok

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Brasserie FLO viert vijfjarig bestaan

Helder gastkok bij The College Hotel

Derde zaak Sergio Herman in Antwerpen

Senses in The Albus open na verbouwing

Benelux Restaurant Week aanstaande

De Stadskantine open voor een goede hap

LN2 nieuwste hotspot in Eindhoven

Restaurant Ron Blaauw naar Amsterdam

De Roode Leeuw viert 100-jarig jubileum

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Martin Hoppers benoemd tot HorecaHeld

Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

Van Dijk nieuwe chef-kok De Kersentuin

Horecava 2011 heel goed bezocht

Hoofd housekeeping wint vierde Horeca Quiz

Tom Lamers wint NK Jonge Koks

Gouden Koksmuts voor Lars van Galen

Gastvrijheidsaward voor In de Karkol

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Gasseling nieuwe voorzitter JRE

Horeca gaat nog meer inzetten op innovatie

Raad de portretten tijdens de Horecava

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Nieuw sushirestaurant in aanbouw in Amsterdam

Douwe Egberts inspireert met Studio DE

IENS maakt Toppers 2011 bekend

'Maaltijd voor een Maaltijd' tegen honger

Negen nieuwe sterren in Michelingids 2011

Infinium ziet het licht!

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak

Omzet horeca in 2011 weer in de plus

Uitreiking van de Lekker awards 2011

John Fagel overleden

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

'Bib-gids' telt 20 nieuwe resto's in Nederland

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Blaauw en De Leeuw nieuwe Gildeleden

Holland Casino promoot de oester

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

'Restaurantje' in New York krijgt twee sterren

Fifteen over op duurzame ledverlichting

Best of Amsterdam awards uitgereikt

Beste Fairtrade wijnen komen uit Zuid-Afrika

'Nederlandse resto's duurder dan buitenland'

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Publiek kiest beste restaurant

Winnaar van Restaurant Week bekend

Daar komt de mosselman!

Unilever kookt met sterren

Brasserie FLO on tour door Nederland

Amsterdam wederom duurste terrasstad

Elektrische boot voor grachttransport A'dam

Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar

FNV reist door land met cao-apk

De RestaurantKrant online lezen?

Nacht van de Fooi

Aydin wint Dutch Barista Championship 2010

Eerste Fairtrade Bruiloft

Sushi maakt sterke opmars door

Steenbergen 'foodwatcher' van het jaar

Foursquare de toekomst voor ondernemers

Koksruzie loopt uit op steekpartij

Hotels voller met Pasen

Interview: Restaurant Chang-i, Amsterdam

Luppens wint halve finale sommelierwedstrijd

Fifteen helpt meer jongeren aan werk

Boek over Amsterdamse toiletten in de maak

De beste koffie van Nederland

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Infomiddagen duurzame vis in de horeca

Bottles wint Zilveren Oester

Open dag Horecawerf Amsterdam

Ramsay komt koken in Nederland

Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Prorest Catering introduceert slanke lunchformule

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Horecava 2010 in foto's: donderdag 14 januari

Bezoekersverslag Horecava 2010

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

Horecava 2010 in foto's: woensdag 13 januari

Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

Horecava 2010 in foto's: dinsdag 12 januari

Winnaar NK Kastelein 2010: Floortje Mulder

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

Horecava 2010 in foto's: maandag 11 januari

KHN en WNF slaan handen ineen voor duurzame vis

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Wim Klerks wint 50e Gouden Koksmuts

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Foodservice ziet omzet flink dalen

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

KHN: "Wel of geen kraanwater is keus van ondernemer"

Kerstdiner in Amsterdam het duurst

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Exclusief grachtenjacht Her Royal Highness gaat te water

Brasserie Witteveen Amsterdam heropend

The Harbour club komt naar Rotterdam

Jubileumdag wokketen smaakt naar meer

Pieter de Ronde ontvangt Meestertitel

Geen derde driesterrenrestaurant

Wijnschrijver Nicolaas Klei krijgt eigen magazine

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Oud Sluis opnieuw beste restaurant

Nederland telt 17 nieuwe 'Bibs'

Meest Markante Horecaondernemers 2009 bekend

Nieuwe Lekker telt 74 nieuwe adressen

Haarlem meest gastvrije stad van Nederland

Zilveren Ui uitgereikt aan Margo Reuten

Bourgondisch Maastricht verwelkomt FLO

Opening grill restaurant Keizersgracht 238

Meest gastvrije stad van ons land

Food Fantasies opent restaurant Latulip

Neva haalt grote naam binnen

Villa Ruimzicht heeft mooiste toilet

Umoja genomineerd voor Goede VIS-initiatief 2009

Okhuysen opent twintig flessen Petrus

Taste of Amsterdam in de startblokken

Markt van 1001 Smaken op het Food Center Amsterdam

Merlet schenkt aan goed doel

Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Restaurant Eethuysje maakt frisse start

Dorint's goede doelen-menu keert 6.000 euro uit

Eerste paal Food Spot Utrecht gaat grond in

Gezocht: meest gastvrije stad van Nederland

Lustrumeditie Nacht van de Fooi

Holland-campagne levert 3 miljoen euro op

Bestellen via Twitter bij Dauphine?

FLO presenteert eigen kookboek

Topkoks koken voor KIDS

Cijferwerk

Quatfass: Gast bepaalt menu en service

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: