Je hebt gezocht op: Vlees

Michelin breidt gids tien dagen na uitreiking alweer uit met nieuwe restaurants
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben niet stilgezeten sinds de uitreiking op 6 oktober 2025. Vandaag zijn er opnieuw zes restaurants opgenomen...

De Dry Aged Biet: Een culinaire gamechanger voor chefs en cateraars
Dry aging kennen we in de keuken vooral van vlees: het gecontroleerd rijpen bij een specifieke luchtvochtigheid en temperatuur, waardoor smaken zich v...

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben dit jaar 42 nieuwe restaurants opgenomen in de gids. Deze nieuwe restaurants kregen meteen een perso...

Gyojasang brengt Korean BBQ naar Rotterdam
Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is Rotterdam nu ook een vestiging rijker: Gyojasang Korean BBQ. Aan de Mauritsweg 6 is onlangs de nieuws...

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Gouda staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar Ton Vergeer wist een kaasconcept te starten dat de stad nog niet kende. Vergeer, 67 jaar...

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie
De twaalfde editie van Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 horecaprofessionals samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een uitgeb...

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben twaalf restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen...
Bevriende topchefs openen restaurant char.d in Amsterdam
Aan de Utrechtsestraat in Amsterdam hebben topchefs en goede vrienden Dean Baker en Slava Nazaryan hun droom verwezenlijkt met de opening van restaura...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Buurtcafé Runners in Den Haag maakt doorstart en opent Brasserie Runners
Op 6 september opent in Den Haag een nieuwe hotspot waar goed eten, gastvrijheid en dagelijkse gezelligheid samenkomen: Brasserie Runners. Klinkt de n...

Driesterrenchef Alain Passard maakt Arpège volledig plantaardig
De Franse topchef Alain Passard zet een nieuwe stap in zijn culinaire carrière: zijn driesterrenrestaurant Arpège in Parijs serveert voo...

Serre Restaurant in Hotel Okura Amsterdam lanceert uniek zomerconcept
Serre Restaurant, onderdeel van Hotel Okura Amsterdam, kondigt met trots de lancering van een uniek zomers culinair concept aan: Serre's Summer Okonom...

Wolves Hospitality Group brengt The Marlin Bar naar Oud-Zuid
In het iconische hoekpand aan de Van Baerlestraat 120 opende op 14 juni The Marlin Bar – een stijlvolle brasserie waar land en zee elkaar ontmoe...

Venus & Adonis herintroduceert zichzelf na 10 jaar met nieuw concept ‘Bistronomie d’Amsterdam’
Restaurant Venus & Adonis aan de Prinsengracht 274 viert haar tienjarig bestaan met een nieuwe naam: V&A Bar & Bistro....

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper
Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard wordt nog lokaler en toegankelijker. Het met een Michelinster bekroonde restaurant van Steven Klein Ni...
Mediterrane eet-en drinkbar Bar Picar opent in Rotterdam
Ergens tussen borrel en diner in, tussen vroeg en laat, tussen even snel en veel te gezellig, dat is het nieuwe Bar Picar. Vandaag opent de mediterran...

Charlotte Mauritz: Welke horecatrends zetten écht door in 2025?
Eind vorig jaar deelde ik tien trends waarvan trendwatchers verwachtten dat we ze in 2025 zouden gaan zien. We zitten halverwege het jaar, dus tijd vo...

Met deze internationale broden kan je jouw restaurant onderscheiden
Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...

Deze dagen bieden jou in juli extra omzetmomenten!
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die nét dat extra beetje omzet opleveren? Onze redactie heeft alle extra omzetm...

Gourmet sandwiches en meer: hoe jij jouw broodaanbod kunt verfijnen
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...
Le Smash brengt de ‘classic’ smashburger naar Utrecht
Aanstaande zaterdag, 30 mei, opent Le Smash een zevende vestiging aan de Nobelstraat 143 in Utrecht. Hier kan je terecht voor de smashburger op z&rsqu...

Mats Blankestein wint Commis Challenge Bocuse d’Or en mag naar Europese finale
Tijdens een intensieve Commis Challenge, georganiseerd door Bocuse d’Or Nederland, is Mats Blankestein als winnaar uit de bus gekomen. Hij zal a...
Hans van Wolde is educatief culinair inspirator voor Euro-Toques Nederland
Euro-Toques Nederland heeft als doel het beroep van chef-kok versterken, het gebruik van gezonde kwaliteitsproducten te stimuleren en jonge mensen op...

Vegitalian past koers aan: Amsterdam sluit, Rotterdam krijgt nieuw leven als Bar Picar
Na vijf jaar pionieren in de plantaardige Italiaanse keuken besluit Vegitalian de locatie in Amsterdam te sluiten en de vestiging in Rotterdam te tran...

Ontdek de verschillende soorten brood voor jouw restaurant
Of het nu gaat om klassieke favorieten zoals wit- en volkorenbrood of om bijzondere opties zoals zuurdesembrood en brioche, er is voor elk wat wils. W...

Nieuw: Satay Club opent eerste locatie
In het hart van Amsterdam, aan de Haarlemmerstraat 47, is Satay Club geopend: een fast-casual-restaurant dat Javaanse streetfood naar de hoofdstad bre...

Leegstaand paviljoen op Noordboulevard Scheveningen wordt horecaconcept EVE
Vanaf 14 juni opent op de Scheveningse boulevard in Paviljoen Noordboulevard een nieuw multi-functioneel horecaconcept: EVE. Het futuristische pand, e...
Restaurant De Dikke van Dale behaalt als 800e bedrijf in Nederland het Green Key certificaat
Op 14 april 2025 ontving restaurant De Dikke van Dale uit Leeuwarden het Green Key-certificaat uit handen van wethouder Abel Reitsma van de gemeente L...

Granelli brengt de smaak van Italië naar Scheveningen
Met de officiële start van het strandseizoen krijgt Foodhall Scheveningen er een smaakvolle aanwinst bij. Granelli opent haar deuren aan de Schev...
Harmen School wint landelijke finale CuliQuiz Battle 2025
Harmen School van ROC Landstede Zwolle heeft de landelijke finale van de CuliQuiz Battle 2025 gewonnen. De finale vond maandagmiddag plaats in de H20...

’t Zusje Alphen aan den Rijn opent 4 april haar deuren
’t Zusje opent een gloednieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn! Vanaf vrijdag 4 april 2025 zijn gasten van harte welkom om te genieten van heer...

Hans im Glück opent eerste Nederlandse vestiging
De populaire internationale ‘Better Burger’ keten Hans im Glück blijft aan de weg timmeren. Op donderdag 17 april opent aan het Rembr...
Iers rundvlees in de schijnwerpers bij ’t Nonnetje**
Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk vormde op 12 maart het bijzondere decor voor een culinaire viering van St Patrick’s Day, w...

Savarin presenteert nieuwe culinaire brigade, onder leiding van chef Richard de Vries
Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk heeft maandag 24 februari zijn nieuwe keukenbrigade voorgesteld. Tijdens een speciale lunch werden c...

Nederland wint goud en plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge in Wales 2026
Op dinsdag 18 februari heeft Nederland zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Wales in 2026. Deze wedstrijden worden...

Maarten Willemsen: “Ons digitale kookboek bevat ruim 2.400 items”
Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun...

Investeren in... pannen
Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...
Horeca in 2025: Wat je nu moet weten om je zaak future-proof te maken!
Horecava 2025 zit erop. De beurs heeft opnieuw laten zien waar de horeca naartoe gaat en welke ontwikkelingen echt niet meer te negeren zijn. Van tech...

Alcoholvrije foodpairing: ontdek de beste combinaties en maak ze zelf
Foodpairing, oftewel het combineren van gerechten met dranken, is iets wat vaak geassocieerd wordt met wijn en spijs. Maar een groeiende trend onder f...

Deze dagen bieden extra omzetmomenten voor jouw horecagelegenheid!
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? Onze redactie heeft alle extra omzetmoment...