U heeft gezocht op : Leermeester-

10 oktober 2019 Events Gastronomie
NK Leermeester-Leerling: deelnemers 2020 bekend

Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgd door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Hor ...

9 januari 2019 Gastronomie
Winnaars NK Leermeester-Leerling 2019 bekend

Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling is gewonnen door Jasper Panis en Koen van den Hurk van Bord’Eau*. Hun winst werd zojuist bekendgemaakt tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie, die deze week plaatsvindt in de RAI Amster ...

12 oktober 2018
Bekendmaking deelnemende ‘Leermeester-Leerling’-teams

De acht deelnemende teams, die op 8 januari 2019 de strijd met elkaar aangaan tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s, zijn bekend. Deze spannende kookwedstrijd voor leermeesters en hun leerlingen, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens d ...

9 augustus 2018
Inschrijving voor NK Leermeester-Leerling en voor NK Jonge Koks geopend

De inschrijving voor de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s en voor Jonge Koks tot en met 25 jaar is open. Deze wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava 2019 in RAI Amsterdam op respectievelijk dinsdag 8 januari en woensdag 9 januari 2019. Na een succesvolle edit ...

9 januari 2018 Gastronomie
De Nederlanden wint NK Leermeester-Leerling 2018

De Horecava was dinsdag 9 januari het strijdtoneel van het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde. Vincent van Wegen en Damian Moes van De Nederlanden* wonnen de spannende kookwedstrijd. Zij ontvingen de Bronzen Koksmes-wisseltrofee uit handen van de ...

30 oktober 2017 Gastronomie
Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

De acht teams die de jaarlijkse strijd om de HANOS Gouden Koksmuts aangaan, zijn bekend. De spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren wordt gehouden op de eerste dag van de Horecava. De vakbeurs voor foodprofession ...

12 september 2017 Mensen
Twentse kok wint zilver bij Young Chefs Competition

Michel Oude Booijink uit het Overijsselse Deurningen heeft voor een daverende sensatie gezorgd tijdens een internationale kookwedstrijd in het Duitse Frankfurt. De souschef van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte is op de tweede plaats geëindigd bij de befaamde ‘Young Chefs Competiti ...

6 september 2017
Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

De inschrijving voor de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s en voor Jonge Koks tot en met 25 jaar is gestart. De wedstrijden vinden respectievelijk plaats op de tweede en derde dag van de Horecava, die van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 wordt gehouden in ...

8 november 2016 Food
Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Gerenommeerde chefs strijden om de meest begeerde prijs voor koks De acht teams die op de Horecava de jaarlijkse strijd om de Gouden Koksmuts aangaan zijn bekend. Ook is de samenstelling van de vakjury bekend. Thomas Bühner, chef-kok van restaurant La Vie * in Osnabrück is wederom benoe ...

14 januari 2015
Winnaars Gouden Koksmes

Leermeester-souschef Lars Drost en zijn leerling Arief Wijnhard van Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam hebben op dinsdag 13 januari het Gouden Koksmes en de titel Nationaal Kampioen Leermeester-Leerling verworven. De wedstrijd vond plaats tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. De beide deelnemer ...

3 oktober 2014
Storytelling op de 60e BBB

Het gebruik van streekproducten en ingrediënten uit de eigen regio zet als trend onverminderd door. Storytelling – het vertellen van het verhaal achter het gerecht of ingrediënt - wordt daarbij steeds belangrijker. Want de moderne horecabezoeker wil weten waar zijn of haar eten vandaan komt en ...

5 december 2013
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Van 13 tot en met 16 januari 2014 vormt de Horecava weer hét trefpunt voor alles wat met de horeca te maken heeft. De Horecava is voor professionals in de foodservice branche sinds jaar en dag de ontmoetingsplek om nieuwe ideeën op te doen en op de hoogte te blijven van de marktontwikkelingen. Kl ...

11 december 2012
Koks toprestaurants strijden om titels tijdens NK Horeca

Het NK Horeca kent in 2013 een sterk deelnemersveld. Er zijn koks van gerenommeerde bedrijven die deelnemen aan de wedstrijden. Duurzaam koken Er zijn deelnemers van onder meer De Bokkedoorns*, La Rive*, The Fat Duck***, De Leest**, Ciel Bleu**, Librije’s Zusje**, Oud Sluis***, Ivy* en Bord'ea ...

13 januari 2012
't Lansink krijgt niet zomaar nieuwe uitbaters

Lars van Galen, chef-kok bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte, neemt per 1 maart samen met Richard van den Hoeven - ook werkzaam bij genoemd hotel - de exploitatie over van 't Lansink in het centrum van Hengelo (Ov). Dit monumentale hotel-restaurant krijgt in 2013 een opknapbeurt. Dan staa ...

12 januari 2012
Kwekkeboom wint Cas Spijkers Trofee

Emiel Kwekkeboom heeft de Cas Spijkers Academie Trofee 2012 gewonnen. Kwekkeboom is leerling aan de Cas Spijkers Academie van de vestiging in Twente. Hij kreeg deze prijs omdat hij een groot 'culinair toptalent' is. Kwekkeboom won dinsdag ook de eerste prijs tijdens de wedstijd NK Leermeester-lee ...

10 januari 2012
Gouden Koksmes voor De Bloemenbeek

Pascal Gebben en Emiel Kwekkeboom hebben de kookwedstrijd in het kader van het NK Leermeester-leerling gewonnen. Van de zestien deelnemers werd dit duo, verbonden aan Landhuishotel De Bloemenbeek in de Lutte, verkozen tot winnaar. Het thema was 'Holland'. "Het was een spannende wedstrijd en ik heb v ...

10 januari 2012
In beeld: NK Leermeester-leerling

De leermeesters en leerlingen van diverse horecabedrijven strijden op dinsdag 10 januari om het NK Leermeester-leerling. Het winnende team gaat er vandoor met het felbegeerde Gouden Koksmes. De redactie was 's ochtends al vast even gaan kijken toen de wedstrijd in volle gang was. Convenience me ...

16 maart 2011
Gezonde strijd om een stage bij De Librije

Stichting Horecatalent Achterhoek organiseerde op 15 maart voor de vijfde keer de Horeca Talentendag in de Orangerie van het sprookjesachtige kasteel Huize Ruurlo. Een spannende en leerzame dag voor veel leerlingen van de opleidingen kok en gastheer/gastvrouw. Ze konden zich bekwamen in hun vak met ...

14 januari 2011
Horecava 2011 heel goed bezocht

Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is dan in de afgelopen twee jaar. In totaal bezochten 51.220 professionals de beurs die van 10 tot en met 13 januari in Amsterdam RAI plaatsvond. Geen ...

13 januari 2010
NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

Alleen de plek voor de nummers één tijdens de wedstrijd NK Leermeester-Leerling op de Horecava was nog te vergeven. Er gaapte nog een gat tussen Gijs Hoevenaars en Bart van de Wal van De Lindenhof in Nuenen op nummer twee en Niels Le Roij en Jacco Bakker van De Korenbeurs in Kortgene die de derde ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: