NK Leermeester-Leerling: deelnemers 2020 bekend

10 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgd door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op maandag 13 januari 2020 gaan onderstaande teams de strijd met elkaar aan om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten.

Tijdens het NK gaan we meemaken welke gedreven leermeester met zijn leerling het beste team vormt. Welk culinair duo kan als geen ander omgaan met tijdsdruk en verrassingen en is perfect op elkaar ingespeeld? De acht leermeesters en hun leerlingen die begin volgend jaar zullen concurreren om de winst van het NK Leermeester-Leerling 2020, zijn:

Michael Molenaar & Melvin Gerrits van Restaurant Bij Qunis in Lijnden
Mitchel Gruppe & Joe Liem van Restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden
Paul Zwart & Stijn Kaandorp van Het Gulden Vlies in Alkmaar
Rob Wijnen & Timon Verhees van Restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel
Gert van der Heijden & Kevin van de Poppe van Het Roode Koper* in Leuvenum
Mark Captein & Jennifer Bos van Orangerie De Pol in Doetinchem
Wayne Kropman & Brent van Hasselt van Brasserie Pastis in Rosmalen
Kees Visser & Jeffrey Buijl van Restaurant Cristo in Zierikzee

 

Organisatie

Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling wordt tot stand gebracht door
het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale
Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: