NK Leermeester-Leerling: deelnemers 2020 bekend

10 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgd door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op maandag 13 januari 2020 gaan onderstaande teams de strijd met elkaar aan om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten.

Tijdens het NK gaan we meemaken welke gedreven leermeester met zijn leerling het beste team vormt. Welk culinair duo kan als geen ander omgaan met tijdsdruk en verrassingen en is perfect op elkaar ingespeeld? De acht leermeesters en hun leerlingen die begin volgend jaar zullen concurreren om de winst van het NK Leermeester-Leerling 2020, zijn:

Michael Molenaar & Melvin Gerrits van Restaurant Bij Qunis in Lijnden
Mitchel Gruppe & Joe Liem van Restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden
Paul Zwart & Stijn Kaandorp van Het Gulden Vlies in Alkmaar
Rob Wijnen & Timon Verhees van Restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel
Gert van der Heijden & Kevin van de Poppe van Het Roode Koper* in Leuvenum
Mark Captein & Jennifer Bos van Orangerie De Pol in Doetinchem
Wayne Kropman & Brent van Hasselt van Brasserie Pastis in Rosmalen
Kees Visser & Jeffrey Buijl van Restaurant Cristo in Zierikzee

 

Organisatie

Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling wordt tot stand gebracht door
het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale
Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: